Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz ile son günlerde ilişkinize diyecek yok. Hemen hemen her gün berabersiniz ve çok hoş zamanlar geçiriyorsunuz. Artık ilişkinizin devamını ciddi ciddi düşünmeye başladınız. İlişkinizde sizi tek üzen şey ailenizin bu ilişkiyi tasvip etmemesi. Bugün bu konuda kafa yoracak ve orta yolu bulabilmek için planlar yapacaksınız.

İş yerinizde eski heyecanınıza , performansınıza ulaştınız. Tekrardan işinize zevkle geliyor, orada vakit geçirmekten çok hoşlanıyorsunuz. Bugün tüm işlerinzii hallettiğiniz halde işyerinzide kalacak, bir hayli zaman geçireceksiniz. Sizdeki bu olumlu gelişmelerarkadaşlarınız ve amirleriniz tarafında fark edilecek.

Parasal açıdan oldukça rahay durumdasınız. Borcunuz olan kişiler sıkıştırıyor. Bunu sıkınıtısını üzerinizden atmaya çalışıyorsunuz. Borçlarınızı ödeyebilmke için finansal kaynak arayışı içerisinde olcağınız birgün geçirebilirsiniz.

Beslenme düzeniniz bozuldu. Bugün ve sonra ki günlerde beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutum, konuyla ilgili endişeleri yok edebilir. Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir. Kararsız olduğunuz bir konuda, olumluluk ve olumsuzluk yer değiştirebilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 18 Şubat-20 Mart arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Güneş dönemi bir yıl sonra kendinizi tam da istediğiniz gibi ifade edebildiğiniz, huzuru yüreğinizin derinliklerinde hissettiğiniz, izlenimde bulunarak hayatı algılamaya çalıştığınız, ruhsal anlamda şifalandığınız, bütünlük arzusu içinde etrafınızdaki insanlarla kaynaştığınız süreçtir. Tabii ki olumlu yönleri sizler açısından genel olarak ön plandadır. Mistik, yaratıcı çalışmalar, bilinmeyenleri rüyalar ve sezgiler yoluyla algılama, hisleri yazıya söze dökme bu dönemin karakteristik niteliğinde vardır. Bunun yanı sıra balıkların özündeki hassasiyet bu süreçte daha fazla yükselebilir. Fedakarlık haddinden fazla yükselir. Hayatın gerçeklerinden ziyade bizim ona verdiğimiz değer daha fazla önemsenebilir. Ayarımızı bilmeyi de unutmayalım. Saat 21:52 itibariyle fikirlerinizi cesaretli bir şekilde öne sürebileceğiniz Ay-Yay burcu geçişinde,ortamında veya ilişkilerde canınızı sıkan bir şey olursa bunları dile getiriniz ve gerekirse itiraz ediniz. Böyle davrandığınızda şaşıranlar olursa hiç geri adım atmayınız. Jüpiter yönetiminde olan Yay burcu geçişleri aslında işinize yarayacaktır. Saat 22:33 itibariyle Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün,hayatımız, ailemiz ve bir takım konularda yaptığımız girişimlerin sonuçlarına iyice bakmamızın doğru olacağını gösteriyor. Böylece bir sonuca varabilir, ona göre bir yol çizebiliriz. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlığa dayanamayıp tepki göstermemek için kendini zor tutacaksın. Olayları bir müddet daha izleyebilirsin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı yaraların artık sarılma vakti.Sizi yoran herşeyi bir kenara bırakın yeniye odaklanın. Akrabalarınız ve yakın çevrenizle kuracağınız iletişimler size iyi gelecektir. Sürpriz haberler sizi şaşırtabilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha canlı ve hareketli hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz imkanlar var.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta İletişim trafiğinizin hareketli olduğu bir gün ve projelerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içindesiniz. Sabırsız ve telaş içinde olabilirsiniz fakat dikkatli ve dirayetli davranacak, içinizden yükselen kuvvetli arzuyu denetim altına alacaksınız. Böylece planlarınızı uygulayabilir, projelerinizi gerçekleştirmek için çalışabilirsiniz. Seyahatler ve yapacağınız araştırmalar keyfinizi yerine getirecek.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşük hissettiğiniz enerjiniz yükselecek. Fiziksel olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı başarılı bir biçimde sürdüreceksiniz. Duygu ve düşüncelerinizi dengeleyebilir böylece sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek için gayret göstermeli, rahat davranmamalısınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>