Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün, sevdiğiniz kimseyle aradığınız uyumu sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin sizle paylaşmak istediklerini özenle dinleyin.

Ortaklaşa çalışmalarınızdan elde ettiklerinizin muhasebesini yapabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İleride karşılaşacağınız harcamaları gözönüne almanız ve bu yönde planlar yapmak zorunda kalışınız olası.

Çevrenizdeki insanların etkisi altında kalarak aşırı derece masraf edebilirsiniz. Maddi anlamda herhangi bir olumsuzluğun gündeme gelmemesi için gerçeklerle yüzyüze gelmelisiniz.

Bugün çatışmalara çok daha fazla yatkınsınız, öğle saatlerinde bu daha belirgin olabilir. Kişilerle çarpışabilir, aşırı bir inat sergileyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanızın, son günlerde egemen olan duygusallığınızın önüne geçmesi gereken bir dönem. Sorumluluklarınızla barış halinde olabilmeniz, bunların bir kısmının tasfiyesine bağlı. Sizi yakından ilgilendirecek bir oluşumla ilgili bilgilendirileceksiniz. Bu oluşumun negatif yanlarını, oluşuma dahil olduktan bir süre sonra göreceksiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:13 Ay-Mars görünüm etkisinde yeni haftayı karşılıyoruz. İş ve finansal konularda sizi harekete geçiren bu enerji, kazanç elde etmek amaçlı girişimin göstergesidir. Ancak harcamalarınızı kontrol altında tutunuz. Alacak veya borçlarla ilgili konularda dikkatli olunuz. Saat 15:31 Ay-Merkür görünümü, işine geldiği gibi konuşan, sizi değil de kendini öne almaya çalışan, hatta haklılığından dem vuran bir kişiye karşı ağırlığınızı koymanız anlamına gelir. Hem böyle konuşuyorsun, hem böyle yapıyorsun hem de üste çıkmaya çalışıyorsun diyerek onu uyarırsınız. Aslında uyarıda bulunmanıza neden olan durumlara üzülürsünüz. Yani düzgün olsa da, ben de bunları konuşmasaydım diye içinizden geçirirsiniz. Saat 17:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde maddi kazanç elde etme arzunuz yükselir. Kendinizi gösterebileceğiniz alanlarda hızlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Para konusunda kimseye ödün vermekten yana değilsinizdir. Hakkınız olan için her türlü mücadeleye hazırsınızdır. Saat 19:49 Ay-Jüpiter görünümü, rahat yaşam arzumuzu, parasal açıdan güvende olmak isteğimizi vurguluyor. İlişki kurduğunuz insanların size destek olması, sıkıntılarınızı paylaşmaları hoşunuza gider. Kitap okumak, işinizle ilgili araştırmada bulunmak, sosyal medyada yeni insanlarla tanışmak sizi keyiflendirir. Kredi alımı veya borçlanma konularında ben iyice düşünmenizi tavsiye ediyorum. İşinize mutlaka dört elle sarılınız. Çünkü maddi açıdan ayakta durmanın yolu budur. İş sorununuz varsa, araştırmada bulununuz. Saat 20:56 Ay-Chiron görünümü, Hayatın bir seyri alem ve aslında kendimizi tanıma yolculuğu olduğunu hatırlatırken, biraz hüzünlendirebilir sizi. Yeni haftamız sizin için hayırlı gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermekte zorlanacaksın. Netleştirmek istediğin ne varsa aceleci olmak istemeyip zamana bırakabilirsin.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Lükse olan ihtiyacınız sıkıntılı durumlar oluşturabilir. Bazı finansal sıkıntılar ruhsal durumunuzu olumsuz yönde etkilerken davranışlarınız bencilce algılanabilir. Kendinizle baş başa kalmanız size bugün daha iyi gelecektir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Sözleşmelere önem vermelisiniz. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizle ilgili sorunlar yaşasanız da gün içinde alacağınız bir haber neşenizi yerine getirecek. Özel olarak sizi arayıp tebrik edenler olacak. Dik bir tavır sergiliyorsunuz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Lükse olan ihtiyacınız sıkıntılı durumlar oluşturabilir. Bazı finansal sıkıntılar ruhsal durumunuzu olumsuz yönde etkilerken davranışlarınız bencilce algılanabilir. Kendinizle baş başa kalmanız size bugün daha iyi gelecektir.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi hafiflemiş ve yükselmiş, hissedebilirsiniz. Yapmak istediklerinizi kolayca yapabilir, engelleri zorlanmadan aşabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, sizi mutlu edecek. Olumlu beklentiler içine gireceksiniz. Son derece enerjik bir biçimde harekete geçebilirsiniz.

20 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili gelişmeler, içinizi ferahlatacak nitelik taşıyabilirler. Ancak günlük işleriniz yoğunlaşabilir ve boş vakitleri değerlendirmek için yaptığınız programları iptal etmek zorunluluğu doğurabilir. Bunu kabullenin ve somurtup durmayın.

20 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 52' 41" R
Ay
Aslan
03° 32' 55"
Merkür
Koç
19° 17' 54"
Venüs
Koç
13° 51' 33"
Mars
Balık
18° 58' 23"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 19"
Satürn
Balık
15° 15' 13"
Uranüs
Boğa
21° 34' 23"
Neptün
Balık
28° 27' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
19° 51' 20"
Lilith
Başak
21° 47' 44"
True Node
Koç
15° 33' 45"
Son Güncelleme : 16/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>