Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. İletişimde yoğunluk yaşayabileceğiniz bu gün tasarlamadığınız gezilere çıkabilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz. Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 10:46 Ay-Mars görünümünde riskten uzak duralım. Aklınıza eseni yapmak yerine bunun size ne gibi faydası olur bunu bir düşününüz. İnsanız, sırrımız olabilir, Fakat güvenmedikçe özel meselelerinizi konuşmayınız. Birileri sizden yardım isteyebilir veya bu türden olayların içinde yer alabilirsiniz. Tavsiyem ne olursa olsun önce bastığınız yeri görmenizdir. İyi niyetlilik özünüzde var biliyorum. Ancak bazı insanların ne kadar dost olduklarını iyice düşünmemiz gerekiyor. Saat 12:53 Ay-Uranüs olumlu görünümü, iç dünyanızı harekete geçirir, sizi aktif hale getirir Özgün davranışlarınızla, başkalarından ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu gayet net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Saat 14:02 Ay-Jüpiter görünümü, hedefimizin bilincinde olarak, toplumsal ilişkilerimizi düzenlemek gerekiyor. Çünkü geleceğimizi düşünmeliyiz. Bu bir zorunluluk gibi dursa da, şunu unutmayalım ki, güçlü insanlarla kurulacak bağlantılar faydalı olabilir. Tabii ki zamanımızı kimlere verdiğimizi iyi bilmekte yarar var. Saat 21:11-26 Şubat saat 03:24 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Etrafınızdaki insanlara güvenmekte zorlanırsınız. Çünkü duyduğunuz bazı sözler canınızı sıkmıştır. Doğal olarak belli bir mesafe bırakırsınız. Parasal konularda ise dışarıdan destek bulmak ihtiyacınız yoğun olsa da, bunu tam anlamıyla karşılanması kolay olmaz. Boşluk süresince, yaratıcı anlamdaki çalışmalara ağırlık verilebilir. Gününüz güzel geçsin, huzurunuz her daim yerinde olsun. Mutluluklar dileğimle,

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın Güneş tutulması burcunda gerçekleşecek. Güçlü duyguların, seni esir alabilir. Kendini rahat ifade edeceksin.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumlulukların gündeme gelebilir ve çevrenizden yardım görebilirsiniz. Partnerinizle aranızda ufak konuların büyük sorunları yeniden gündeme getirmesi ruhunuzu rahatsız edebilir. Aşk konularında daha sakin yaklaşımlarda olmanızı öneririz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı beklemeler ve henüz netleşmemiş koşullar var. Yeni haberlerle harekete geçmek üzeresiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu enerjileri üzerinizde hissedebileceğiniz gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bazı etkinliklere katılmanızın tam zamanı. Coşku dolu oluşunuz hayranlık...

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne adapte olmakta zorlansanız da, hayatınızdaki birçok şeyin lehinize gerçekleştiğini göreceksiniz. Bugün gezmek, dolaşmak, hayatın keyfini çıkarmak isteyebilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Bilinçaltından yapmaya hazır olduğunuz davranışlar ve sahip olduğunuz bilgiler sayesinde meslek hayatınızda birçok sorunu giderecek kapasiteye sahipsiniz. Bunu kullanabileceksiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayal dünyasından çıkacak olsanız da, hayalgücünüzün destekleyeceği yaratıcı yönünüz güçlü kalmaya devam edecektir. Kalıpları ve geleneksel olan şeyleri bırakıp yeniliklere, değişikliklere, yeni plan ve programlara odaklanabilirsianiz.

25 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 19" R
Ay
Yay
10° 14' 41"
Merkür
Koç
16° 03' 18"
Venüs
Koç
26° 47' 24"
Mars
Balık
27° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 44"
Satürn
Balık
16° 16' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 53"
Lilith
Başak
22° 57' 31"
True Node
Koç
15° 30' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>