Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviyor, seviliyorsunuz. ama dik başlı tavırlarınız bir türlü değişmiyor. Elinizi atıp başarılı olamayacağınız alan yok ama siz bazı aşk meseleleri yüzünden başarılı olduğunuz alanlarla aranıza mesafe koyabiliyorsunuz. Bugün sevgilinizi hediyeye boğabilirsiniz. Eliniz yine çok açık.

Önemli bir başarı yakalamak üzeresiniz. Doğru stratejiler geliştirmede üzerinize yok. Lider yönünüzü tatmin edebileceksiniz. İş ilişkilerinde sıcakkanlı tavırlarla karşınızdakini etkiliyorsunuz. Ama gereksiz yakınlıklardan kaçınmalı, kendinizi korumalısınız.

Parasal konularda şanssız bir dönemdesiniz. Borçlarınız , ödemeleriniz birikti ve yeterince paranız yok. Bu yüzden akrabalarınızdan borç isteyebilirsiniz.

Dış görünüşünüze yeteri kadar önem vermiyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalı , görüntünüze gereken önemi vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük mutlulukları son kırıntısına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor. Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde umuda kapadığınız kapılar, size erdem kazandırmış gibi

23 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:44 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak görünüm, farklı yollar arayışınızı ve maddi güvenceye kavuşma çabanızı işaret etmekte. Elinizdeki verileri iyi inceleyiniz. Çünkü bu görünüm kısa süreli bir etkidir. O an için doğru sanırsınız ancak daha sonra aceleye geldiğini görebilirsiniz. Saat 06:24-20:17 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde işlerinizi yerli yerine koymakta zorluklar yaşanabilir. Bu zorlukların altında yatan nedenler bazen sizin bakış açınızdan kaynaklanabilir veya durumun hassasiyeti böyle düşünmenize yol açabilir. Konu her ne ise, öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta, neyin üzerinde yürüdüğünüzü bilmenizdir. Bazen aklımızın onaylamadığını, yüreğimiz ister. Fakat gönlümüz tatmin olmaz. Bunun için şöyle bir etraflıca incelmemekte yarar var. Saat 20:17 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu geçişinde, yenilikte bulunma cesaret ve kararlılığımız yüksektir. Yani, eski deneyimlerinizin ışığı altında hayatınıza yeni bir pencereden bakabilirsiniz. Bugün gözlerden uzak ancak iç sesinizle arkadaşlık edebilirsiniz. Bu ses sizi yanıltmaz hiç merak etmeyiniz. Günümüz sevgiye, mutluluğa, huzura işaret gelişmelerle geçsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki kişilerle iletişim halinde olabilirsin. Bazı sorunları ancak empati yeteneğinle aşabileceğini görebilirsin.

23 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyacağınız haberlerle geleceğinizi yönlendirmemelisiniz. Aşk'ta sürpriz adımlar alma zamanı. Ani gelişen fırsatları araştırmanızı öneririm.

23 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde teknik konular sıkıntı çıkarabilir Bugün planladığınız konularda harekete geçmek isteseniz de işleriniz yavaşlayabilir. Ticari işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. İlerleyen saatlerde bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir.

23 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Balıklar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz...

23 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İyimser etkilerle başladığınız bugün, ruh haliniz gün içinde değişkenlik gösterebilir ve hem bedensel hem de ruhsal olarak dalgalanmalar yaşayabilir, geçici ve belirsiz sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Özellikle evlilik, devam eden ilişkiler ve aile ilişkilerinde yanılgılar, belirsizlikler, iletişim hatalarına açık bir günden geçiyorsunuz Ev alım satımı için kesinlikle uygun bir günde değilsiniz.

23 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizde geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde hayat sizi destekleyebilir. Sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz. Yapmanız gereken işlerinizde acelecilikten uzak durun.

23 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabahtan akşam saatlerine kadar Ay'ın Oğlak burcundaki boşluk süreci sizi de olumsuz etkileyecektir. Akışta kalmanız da ve akşam düzgün enerjilerin gelmesini beklemelisiniz. Akşamdan itibaren, bilinçaltı teknikleri veya alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizin özgürlükçü fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Bu enerjilerin aksine güvene dayalı başlangıçlar yapmaktan uzak durmalısınız.

23 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığınızı bir kenara atıp tamamen sezgilerle hareket etmeye başlayabilirsiniz. Ancak bu durumu, sadece işlerinizle kısıtlamalısınız. Özel ilişkilerdeki sezgileriniz, duygularınızdan etkilenecek ve yanlış sonuçlara varmanıza neden olacaklardır.

23 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 38' 43"
Ay
Akrep
17° 57' 13"
Merkür
Koç
26° 12' 33"
Venüs
Balık
20° 57' 41"
Mars
Balık
04° 33' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 03"
Satürn
Balık
13° 14' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 15"
Neptün
Balık
27° 47' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 47"
Lilith
Başak
19° 44' 19"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>