Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi dinamik hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özgüveninizin pekişebileceği oluşumlara yönelebilirsiniz. Tercihlerinizde bazı kararsızlıklarınız olacak. Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekiyor. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, imkanlarınızı çoğaltabilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:45 Merkür-Satürn görünümü, adım atılmış veyahut ertelenmiş işlerimizle alakalı yeni gelişmelerin işaretçisidir. Olumlu diyebiliriz. Günün genelinde, daha ciddi düşünmemiz gerekebilir. İşimizle alakalı görüşmelerde bizim şartlarımıza uymayan noktalar üzerinde durabiliriz. Gördüğümüz aksaklıkları gidermek adına çaba sarf edebiliriz. Saat 18:41 Ay-Venüs olumlu görünümü, sizi olduğunuz gibi kabul etmeleri, söylediğiniz bir söze ters karşılık vermeleri, muhalefet etmelerinden hoşlanmazsınız. Çekici sevimli sıra dışı yanlarınızla bir bütünsünüzdür. Ruhunuz özgür olmak ister ve dilediğiniz gibi davranmaktan yanasınız. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

24 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklının karışıklığı dağınık hareket etmene neden olabilir. O yüzden önemli işlerini ertelemende fayda var.

24 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güçlü kişilerden destekler alarak kariyerinizde önemli açılımlar yapabilirsiniz. Sevdikleriniz tarafından desteklenmek sizi güvende hissettirecektir. Konuşulan paylaşımlara dikkat! Üçüncü şahıslar ve dedikodular gündeme gelebilir.

24 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylarda arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Toparlamanız gereken işlere yönelin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygın çevrelerin desteğini aldığınız bir dönemdesiniz. İdeallerinizin değiştiğini anlayacak ve geleceğe yönelik yeni ideallerinizi gerçekleştirmek için...

24 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişmeler bazı ihmal ve unutkanlıkları beraberinde getirebilir. Mistik, spiritüel, manevi konulara ilgi duyabilir, sessiz ve sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanlar, geleceğinize yönelik sorumluluklarınız konusunda sizi destekleyecek. Arkadaşlarınızdan istediğiniz yardımı alacaksınız. Bugün, geçmişe odaklı olabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerji çalışmaları yapmakla, aküpunktür, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız sıra dışı fikirlerinize destek vermeye çalışacaklardır. Öncelikli olarak zihinsel çalışmalar ve astroloji seansları için çok uygun bir gündesiniz. Yalnız başınıza kalmak istediğiniz, ancak bu durumda bile zihin egzersizlerini bırakmayacağınız bir gündesiniz. Hayatınızdaki krizleri fırsata çevirebilirsiniz. Mirasla ilgili özel şansa sahipsiniz. Miras hukuku ile bağlantılı sözleşmelere imza atabilirsiniz.

24 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

24 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 25" R
Ay
Yay
05° 01' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 01"
Venüs
Koç
26° 17' 06"
Mars
Balık
26° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 02"
Satürn
Balık
16° 13' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 47"
Neptün
Balık
28° 47' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 28"
Lilith
Başak
22° 54' 48"
True Node
Koç
15° 32' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>