Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyle olan ilişkiniz pamuk ipliğine bağlı. İki tarafın da baskı altında olması bu sonucu doğurmuş olabilir. Aslında ciddi bir sorununuz yok. Ufak bir ara ilişkiyi kurtarabilir.

Bugünyerinizde sarfedeceğiniz keskin sözler can yakabilir. İşlerinizi hakkıyla yerine getiriyorsunuz. Herkes aynı enerjiye sahip değil. İnsanlara karşı biraz daha toleranslı olmanız gerekebilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Kafanızdaki planlara gereken sermaye için kapılar açılacak.

Bugün alınganlığınız üzerinizde. Masumca söylenmiş sözleri yanlış anlayabilir, kötüye yorabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir. Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak.

1 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:55 Ay-Venüs kavuşumu, çıkarlarınızın farkında olarak ilişkilerinizi kurgulamanın işareti. Bu pek doğanıza uymasa da, canınıza tak ettiği için, artık ben de paraya sahip olmalıyım, güce kavuşmalıyım, ne olursa olsun kazanmalıyım tarzında düşünmenizi sağlıyor. Saat 15:50 Ay-Pluto görünümü, arkadaşlık bağınızın güçlü olduğu kişilerle bir araya gelmenin onların bazı gizli sorunlarına yardımcı olmanın işaretçisi. Maddi konular yine etkili olmaya devam ediyor. Hazıra dağ dayanmaz misali, bizim de harcamalarımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Saat 21:28 Ay-Uranüs kavuşumu, mali konularda hızlı, yeni, sürpriz kazançların işaretçisidir. Fakat bir yanıyla da, düşünmeden fazla para harcamaya yol açabilir. Tabii ki ölçümüzü bilmemizde yarar var. Saat 21:43 Ay-Jüpiter karşıtlığı, maddi konuların sizde yarattığı stresin işaretçisidir. Bir yandan ihtiyaçlarınız var, diğer taraftan dikkat etmeniz, bütçenin ayarını kaçırmamanız lazım. Bu biraz sizi yorabilir. Ancak tabii ki tedbirli olmak da iyidir.

1 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişiye, merhametli yanını fazlasıyla gösterebilirsin. Ama daha önemli bir konu, o bunu anlayacak mı? Sen cevabı biliyorsun…

1 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde önemli arkadaşlıklarınız ve dostluklarınız sınanma noktasına gelebilir. Ailenizle maddi konular yüzünden bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

1 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Beklemediğiniz harcamalar gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda zorlanabilirsiniz. Finansal işlerinizde değişimler olabilir. Bankadaki paralarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Ani kararlar gündeminizi karıştırabilir. Duygusal konularda sıkıntı hissedebilirsiniz.

1 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sessizce kendi yolunuzda ilerleyin ama diğer insanları da ihmal etmeyin. Üzerinizdeki kötü enerjiyi ancak böyle yok edebilirsiniz. İşlerinizin aksi gitmesi...

1 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

1 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konulara odaklanacaksınız. Beklenmedik kararlar almaya müsait bir gün sizleri bekliyor. Bir şey satın alacaksanız kafanıza göre hareket etmemeye özen göstermelisiniz.

1 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve arkadaşlık gruplarıyla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı gözüküyorsunuz. Bugün için alışverişlerinizde, giyim kuşamınızda ve iletişim kanallarınızda daha huzurlu, verimli ve yaratıcı bir yapıya bürünebilirsiniz.Pazarlama faaliyetlerinizi yaratıcı öğelerle bezeyebilirsiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız konularda hem enerjiniz oldukça yüksek olacaktır hem de meseleleri çözme konusunda azami motivasyona ve iyi niyete sahip olacaksınız. Banka transferlerinde beklenmeyen arızalara dikkat ediniz.

1 Mart 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerine getirmek zorunda olduğunuz görevler veya iç dünyanızdaki karışıklık, çevrenize fazla odaklanamamanıza yol açabilir. İnsanlarla olan ilişkilerinizden veya sosyal ortamlardan istediğiniz tatmini sağlayamayabilirsiniz.

1 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 32' 46" R
Ay
Başak
06° 14' 39"
Merkür
Koç
17° 40' 17"
Venüs
Koç
17° 13' 34"
Mars
Balık
21° 05' 19"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 34"
Satürn
Balık
15° 31' 39"
Uranüs
Boğa
21° 43' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
20° 00' 56"
Lilith
Başak
22° 05' 54"
True Node
Koç
15° 36' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>