Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı gerginlikler ve heyecanlar yaşamaya uygun bir günde olacaksınız. Duygusal olarak sizi etkileyecek küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla çok samimi olarak konuşacaksınız ancak ortaya koyacağınız ani tepkiler çeşitli sorunlar yaşamanıza yol açabilir. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir. Sabırsız davranışlardan uzak durmalısınız.

İş yaşamınızda ani kararlar verebileceğiniz ve bunları hemen uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz yada hayatınızdaki bazı sorunlar çözülme noktasına gelebilir. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli konularda harcamalarda bulunabilirsiniz ve bunlar uzun vadede sizin için zarar verici nitelikte olabilir. Ani kararlarla maddi konularda girişimde bulunmanız doğru olmayacaktır.

Küçük de olsa keyfinizi yerine getirecek gelişmeler olacaktır. Gün içinde sürekli olarak zihniniz işlek olacaktır ve birden çok konuyu değerlendirmeye alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha planlı, programlı yaşama yollarını aramalısınız. Sorun haline getirdiğiniz küçük problemlerden kurtulma dönemi. Bugün sizi etkisi altına alan iyimserlikten, bu anlamda yararlanabilirsiniz. Hayatınızın genelinde gözlemleyip sıkıntı duyduğunuz düzensizlik, belli konularda eleştiriye açık olmanıza ve cesaretli adımlar atabilmenize bağlı.

3 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 04:16 Jüpiter-Uranüs görünümü, bir işin, bir ilişkinin, bir ortaklığın, yatırımın, kararın maddi-manevi anlamda getiri ve götürü hesabını iyi yapmak lazım. Göze hoş görünebilir, hesabımıza, işimize gelebilir. Ancak adil, hak ve eşitlikçi bir bakış açısıyla ele almak, yasal haklarımızı gözetmek ve herkesin payına düşeni hesaplamak gerekiyor. Saat 06:26 Ay-Neptün görünümü, rahatlatıcı, dinginleştirici, huzur verici olup, hayata olan direncimizi yükseltici, Şifalandırıcı ve sizi manevi yönde destekleyicidir. Saat 08:14 Ay-Güneş görünümü, bir yandan aşkı teninizde hissetmenizi diğer yandan kendinize olan güven duygunuzu her alanda sergilemenizi sağlıyor. Böyle bir etki altında çevreniz üzerindeki tesiriniz gayet yüksek. Küçük birikimleri değerlendirmek, yeni birgörüşmesinde başarılı olmak ve fikirlerinizi kabul ettirmek anlamında kaygınız olmasın. Günün bu saatinde karşılaştığınız her insan size elinden gelen desteği sunabilir. Saat 18:20-4 Mart saat 13:06 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Rahatınıza bir hayli düşkünsünüzdür. Genel olarak hangi konuda olursa olsun değişimde bulunmak, cesaretle bir işe kalkışmak, bir konuda karar vermek mümkün olmadığı gibi, önerilmez de. Çünkü kişi verdiği kararın sakıncalı, eksik noktalarıyla daha sonra uğraşmak zorunda kalabilir. Ancak çok zorlanacağını söyleyemeyiz. Kendimize ve hayata yakın, huzurlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

3 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğin kişinin ani değişimi seni bocalatabilir. Onu anlamaya çalışırken, kırıldığını fark edebilirsin.

3 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile içi iletişimler de yanlış anlaşılmaların yoğun olabileceği bir zaman dilimi. Duyacağınız bazı uyarılar canınızı sıkabilir. Yersiz endişelerin gününüzü bölmesine izin vermemelisiniz.

3 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz hareketli olabilir fakat işlerin akışında yavaşlama yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişiklikler sizi yorabilir. Ticari görüşmeler veya sözleşmelerde dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Finansal konularda genişlemeler olabilir. Ortaklıklarınıza özen gösterin. Harcamalarınızı düzenlemeye çalışın.

3 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklentileriniz yükseliyor. Özellikle de statü olarak sizden üstün bazı arkadaşlarınızın da bu ruh halinize etkisi olabilir. Hırsı kalbinizden uzak tutmalısınız...

3 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi güzel ve rahat ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilir, söz ve konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Merak duygunuz yüksek, etrafınızda olup biten her şeyi yüzeysel de olsa bilmek ve öğrenmek isteyebilirsiniz.

3 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınıza odaklanabilirsiniz. Maddi konularda abartılı davranışlardan uzak durun. Ani şanslar ve gelişmeler altında olabilirsiniz. Ortak parasal konularda duygusal çıkışlarınız yüksek olabilir

3 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetlerinizi yaratıcı öğelerle bezeyebilirsiniz. Toprak işlerine eğilmek, doğa yürüyüşlerine katılmak ve dışarıda zaman geçirmek uygun aktiviteleriniz olacaktır. Sosyal işlerde güvenle ilerlemek, başlamış olunan eğitim hayatında sağlam bir ilerlemeye sahip olmak olumlu etkilerinizdir. Her türlü spesifik kişisel gelişim organizasyonuna ve çalışmasına katılabilecek fırsatlara sahipsiniz. Ayrıca bedensel şifa ve estetik değişimlerle ilgili fırsatları da barındırıyorsunuz. Bu konularda bu özel transiti kullanabilirsiniz.

3 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgileriniz, mantığınızdan daha çok çalışacaktır. Bu, bugün için çok önemli bir avantaj çünkü mantığınız, karamsarlığınızdan olumsuz şekilde etkileniyor. Olayları sezgilerinizle değerlendirin.

3 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 38" R
Ay
Yay
02° 02' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
25° 59' 38"
Mars
Balık
26° 35' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 45"
Satürn
Balık
16° 12' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 40"
Lilith
Başak
22° 53' 13"
True Node
Koç
15° 32' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>