Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Karar Vermeden Önce Düşünmek İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Hassas ve seksi yanınızı işinize ve her türlü ilişkinize ne kadar fazla dahil edersiniz, o kadar fazla parlayacaksınız! İspatlamak zorunda kalmayacağınız kadar güçlü olduğunuzu asla unutmayın. Bugün, içinizdeki çocuğu ne kadar çok ortaya çıkarırsanız o kadar çok insan size kollarını açacak.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Evin ve çevresindeki şeylerle ilgilenmek isteyebileceğin bir gün. Odalarından birini yeniden düzenleyebilirsin; mobilyaların yerini değiştirip yeni alanlar yaratabilirsin. Jaluziler kullanarak evdeki ışığı da değiştirebilirsin. Biraz yaratıcı olmaktan korkma. Evindeki renkleri ve enerjiyi değiştirmelisin!Bazen durup kendimize "Neden ben" diye sorarız. Bu soruyu kendinize herkesten daha çok sorduğunuzu düşünebilirsiniz. Hayatınız size sonsuz bir roller-coaster turu gibi geliyor olabilir. Derinde bir yerde, bunu başka türlü yaşayamayacağınızı biliyorsunuz. Bugün, yapabiliyorsanız, bir mola verin. Duygu ve düşüncelerinizi diğer insanlarla paylaşın. Yüksek sesle söylediğinizde içinde bulunduğunuz durumla ilgili kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklenmedik değişimler yaşanabilir. Bugün, daha önce hiç kullanmadığınız, son teknoloji ürünü altlere alışmak zorunda kalacağınız durumlar içinde bulabilirsiniz. Panik yapmayın. Gayet güzel idare edeceksiniz ve bir kez alıştınız mı bu işin piri olacaksınız. Zihninizi şu ana odaklamaya çalışın ve öğrenebildiğiniz kadar çok şey öğrenmeye bakın. Bunu başarabilirsiniz!

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde anlayış ve fedakarlıklar, alma-verme dengelerine dair bir iç sorgulama yaşayabilirsiniz. İlişkinizde arzu ettiğiniz bir şeye sahip olabilirsiniz. Bir hediye alabilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişimine önem veriyorsun. İlgi alanlarının değişmeye başladığını fark edeceksin. Kariyer planlaman bugün karşına gelecek. Karar vermeden önce iyice düşüneceksin. Ailesiyle yaşayan bir Balık burcuysan, başına buyruk hareket etmen, ailenden tepki çekmene neden olabilir. Kendini açıklamak isteyeceksin.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak hassasiyetinizin yüksek olması yaşadığınız bazı olaylarda gerçekleri görmenize engel olabilir. Olan biteni görmemezlikten gelerek hayatın gerçeklerinden kaçamazsınız. Var olan problemleri çözmek için uğraşmalısınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizden haberler, ziyaretler ve konuşmalar daha meşgul edici olabilir. Aynı zamanda gizli konularla da karşılaşabilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi özgüvenli ve cesaretli hissettiğiniz taktirde çekiciliğiniz artacak. Sosyal alanlarda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinize odaklanmamanız için sizi yoldan çıkarabilecek yanlış bilgiler almanız muhtemeldir. Bir şey kulağa şüpheli geliyorsa, aceleyle sorgulamadan ilerlemek yerine iki kez kontrol etmek için zaman ayırın.

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişimleriniz çevrenize ilginç gelecektir. Sakin ortamları tercih ederken; kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğleyecek, kritikçi bir yaklaşım içinde olacaksınız. Sağlığınızla ilgili  vitamin almalısınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finansal konular yüzünden eşiniz ile tartışmamaya özen gösterin. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza her zaman çok yardımcı oluyorsunuz. Kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz ve hayata pozitif bir açıdan bakmaya başlayacaksınız.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapmanın tam sırası. İçsel güvensizliğinizi yenmeli, kazançlarınız konusunda atılımcı davranmalısınız. Enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün. Karşı cinsle aranızda, elinizde olmayan bir çekim gücü oluşacaktır. Olaylara olumsuz değil daha pozitif bakmalısınız. Çevrenizden çok çabuk etkileniyorsunuz.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 07" R
Ay
Balık
14° 08' 07"
Merkür
Koç
18° 37' 59"
Venüs
Boğa
05° 17' 11"
Mars
Koç
02° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 15"
Satürn
Balık
16° 52' 32"
Uranüs
Boğa
22° 32' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 13"
Lilith
Başak
23° 43' 25"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>