Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yaşam Alanını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 50%

Rezervasyonlarınızı bugün bir kenara bırakın ve tam olarak kalbinizin en çok istediği şeyi seçin. Risk alın ve bunu yapın. Gezegensel enerji sizi hayatınızda sorumluluk almaya ve yeni bir şeyler fethetmeye çağırıyor. Bugün havada fark edip kullanmazsanız sizi geride bırakması muhtemel bir enerji var.

Ailenize ve arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Çıkarım yapmanıza yardımcı olacak haberler veya fikirler verebilirler. Belki sizi rahatsız eden bir konu hakkında yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olurlar. İş durumunuza veya kişisel yaşamınıza alışılmadık bir çözüm sunabilirler. Yani diğer insanların fikirlerine karşı açık olun ve aklınızda olanı paylaşmaya cesaret edin.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Enerjin ve cesaretin, birkaç günlük durgunluğun ardından kendine geliyor. Gün boyu kendini iyi hissedeceksin. Ayrıca ikna kabiliyetin de kuvvetli olacak. Hislerin konusunda da bir enerji patlaması yaşayabilir; bu enerjinin seni çeşitli dönüşümlere götürdüğünü görebilirsin. Ne yaparsan yap, tutkuyla yap. Bırak yürekli yapın parlasın!Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine inanıyor musun? Günün ilerleyen vakitlerinde kendine sormak zorunda kalacağın bir soru olacak bu. Artık salt hayallerle dolu bir yaşam yaşamaya ve hayata dair doğrudan bir yaklaşım edinememiş olmana katlanamıyorsun. Eğer içsel doygunluğun ve tamamlanmışlığın mutluluğunu yakalamak istiyorsan, şu an harekete geçip kendini baştan sona hedeflerine adamanın tam zamanı. Dahası, bugün şimdikinden daha yüksek seviyede bir sorumluluk edinme teklifi alman olası. Kesinlikle kabul et!

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar gelecek kaygısı, finansal çabalar öne çıkabilir. Aile ilişkilerinde daha hassas ve empati odaklı olmakta fayda var. Bu saatten itibaren ise sosyalleşebilir, sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma yöntemlerin konusunda düzenleme yapabilirsin. Kendince oluşturduğun yöntemler ekip arkadaşların tarafından da benimseniyor. Yaşadığın ev ile ilgili düzenleme kararı alabilirsin. Bu konuda alanında uzman bir iç mimar ile görüşüyorsun. Sana ilham veren aktivitelere katılabilirsin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize olan zaafınız kendinizden ödün vermenize neden olabilir. Bugün ddüşüncelerinizi ailenizle paylaşmanız için harika bir zaman. Duygularınız, düşünceleriniz, öncelikleriniz fedakarlıklarınız takdire şayan olsa da kendinizden ödün vermeniz sizlere olumsuz yansıyabilir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konulara yaratıcılığınızı katmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahatça ifade edebilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi şanslı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Alacağınız doğru kararlar, gün içinde rahat etmenizi sağlayacaktır. Ailevi konularınız gündeme gelebilir. Akıcı enerjiler söz konusu.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle bağlantılı karşı cinsten gelecek kariyer planlamalarıyla bağlantılı haberler sizi epey rahatlatacak. Aşk konusunda aradığınız güveni yakaladığınızı hissedeceksiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik bir kaynaktan gelen bir öneri, tam da aradığınız fikir olabilir. Bu nedenle herkesi dikkatlice dinleyin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde ailenizle ve evinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile romantizm ihtiyacınız artıyor. Akşam saatlerini hobilerinize, partnerinize veya çocuklarınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan rahat bir döneme gireceksiniz. Daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde olan tüm sorunları bir anda çözmeye çalışıyorsunuz. İş yerinizde ortaya çıkardığınız tüm çalışmalarda başarıyı yakalıyorsunuz. Sağlıksız atıştırmalıkları bir kenara bırakın ve dengeli beslenmeye başlayın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ortamında yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar işinize zarar verebilir. Soğukkanlı davranmayı başarabilirseniz kazançlı çıkacaksınız. Ufak tefek anlaşmazlıklar, aksilikler sizi hemen moral bozukluğuna düşürürse, verdiğiniz emeklere yazık olur! Mali imkanlarınızı sonuna kadar zorlamasanız daha iyi olur, bir fedakarlık düşünüyorsunuz ama yaptığınıza değecek mi? Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 22' 05" R
Ay
Aslan
15° 29' 44" R
Merkür
Koç
28° 45' 33"
Venüs
Boğa
18° 44' 07"
Mars
Koç
10° 46' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 20' 32"
Satürn
Balık
17° 43' 30"
Uranüs
Boğa
23° 10' 47"
Neptün
Balık
29° 18' 20"
Plüton
Kova
02° 04' 15"
Chiron
Koç
21° 26' 23"
Lilith
Başak
24° 56' 06"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 14/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>