Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Fikirleri Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Muhtemelen gelecek yıl boyunca sizin için muazzam değişiklikler olacak. Fütüristik ve ilginç bir şeyle aranızda bağ kurun. Ancak, şu anda yolunuzda bir engel olduğunu da görebilirsiniz. Kalbiniz ilerlemenenizi engelliyor olabilir. Unutmayın, hissettiğiniz herhangi bir boşluğu doldurmak için başka bir kişiye ihtiyacınız yok. Kendi özgüveniniz, uçurum arasında bir köprü kurmak ve mesafeler kat etmek için tek ihtiyacınız olan şey.

Olağanüstü bir potansiyeliniz var. Elbette bunu biliyorsunuz. Yine de bir şey sizi işte geri tutuyor gibi görünüyor. Bir şekilde kendinizden şüpheleniyor musunuz? Belki de yakın zamanda bir tür başarısızlık hakkında çok düşünüyorsunuzdur? Endişe etmeye gerek yok. Olayı hatırlayan tek kişi sizsiniz. Ve başarısızlık başarının kilit bir unsurudur. Mesleki hedeflerinize ulaşmak için tüm malzemelere sahip olduğunuzu bilin; bunu yapmak için sadece kendinize izin vermeniz yeterli!

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Biraz gerilim havaya hakim olabilir; ve bunun sorumlusu sen olmayabilirsin bile. İnsanlar sinirli ve gergin olabilirler; hisleri de oldukça kuvvetli olabilir. Küçük bir kıvılcımın ortalığı ateşe vermesine izin verme. İnsanların dramalarına dahil olma; kendi halinde ol. Zaten kendi draman sana yeter.Bugün biriyle bazı şeyleri açığa çıkaran bir sohbet edebilirsiniz. Bazen din, spiritüelizm ve felsefe gibi konulara derinlemesine dalabiliyorsunuz. Bugün biriyle derin bir sohbet edebilirsiniz. Bu sohbet sırasında karşınızdaki kişi hakkında pek çok şey öğrenebilirsiniz. Kendinizi hakkında da önemli bir şey öğreneceğiniz muhakkak. Değerleriniz ve inançlarınız hakkında net bir cevaba varmak için iyi bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında değişiklik yapmak konusunda daha istekli olabilirsin. Kendini hazır hissetmesen de hayatında bir şeyleri değiştirmen önemli olacak. Değişim sayesinde işleri ilerlettiğini görmek seni daha fazlası için motive edecek.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde önemli görüşmeler yapabilir, karşınızdaki kişileri ikna etme ve etkileme konusunda daha başarılı olabilirsiniz. Gizli bir durum açığa çıkabilir, daha sorgulayıcı olabilir, saklı durumları sezgilerinizle anlayabilirsiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklına gelen yeni fikirleri değerlendirmek isteyeceksin. İletişimdeki yeteneklerini ortaya koyman bazı fırsatları yakalamanda kolaylık sağlayacak. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sosyal medya kullanımı sevgilinle aranızda sorun haline gelebilir. Rutinlerinin akışını değiştirmek isteyebilirsin. Kendine daha çok zaman ayırabileceğin farklı aktiviteleri araştırabilirsin. Sağlığını daha çok önemsiyorsun.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda üstleriniz tarafından korunacaksınız. Sizlere dayatılmaya çalışan haksızlıklara dur diyecekler. Ne kadar sevildiğinizi ve başarılı olduğunuzu görebileceğiniz nadir zamanlardasınız olayları iyi analiz edip gerekli mercilere gerekli teşekkürleri ve saygınızı iletmeyi ihmal etmeyin.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konular gelecek beklentilerinizi etkileyebilir. Üstlendiğini sorumluluklar, geleneksel yapı içinde sizi yorabilir. İlişkilerinizde hassas bir süreç geçiriyor olabilirsiniz. Korunma ihtiyacı içinde olacağınız zamanlar var. Sosyal çevreniz sayesinde biraz rahatlamak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler, işlerinizi kolaylaştıracaktır.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak isteseniz de cesaret ya da planlama eksiğine sahip olduğunuz işler hususunda yeniden bir değerlendirme ve gerçekçi bir planlama size yardımcı olabilir.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eğlenerek vakit geçirebileceğin bir alan bul. Örneğin, kır çiçeği topla ve mutfak masana güzel bir vazo içinde yerleştir. Yaptığın küçük şeylerde bile bir mutluluk ve neşe bulacaksın. Gereksiz şeylerden zihnini arındırmaya çalışarak taze fikirler için yer aç. Dışarı çıkıp doğaya karışmak, biraz yürüyüş yapmak düşüncelerine de iyi gelecektir.

8 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına karşı duyarlı olmak, bugün başarıya giden yolunuzu kolaylaştırabilir. İnsanlar, kendinizi yabancılaşmış hissetmek yerine, ilerlemenize yardımcı olmak için daha istekli olabilir. Biriyle sadece statüsü nedeniyle arkadaş olma olasılığınız düşük olsa da, şu anda doğru insanları tanımaktan yararlanabilirsiniz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her alanda başarılı olmanıza rağmen, tercihlerinizi beğendiğiniz konulardan yana kullanıyorsunuz. Maddi konularda değişik önerilere açıksınız. Yapmanız gereken tek şey, cesurca ve akıllıca yapacağınız manevralar olmalı.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki her şey kendiliğinden yerine oturuyor. Çevrenizdekilerin heyecanınızı ve canlılığınızı fark etmemesi mümkün değil. İşyerindeki tüm görevlerinizi başarıyla tamamladınız ve artık yeni projelere rahatça geçebilirsiniz. Özel hayatınızda bile, karşılaştığınız herkes üzerinde bıraktığınız umut verici izlenim sayesinde mutlu anlar yaşıyorsunuz. Zahmetsizce ulaştığınız bu başarılı dönemin keyfini, sona ermeden önce doya doya çıkarın.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Odaklanma noktasında sorunlar yaşanabilir. Doğru zamanda harekete geçmek için beklemede kalmalısınız. Aktif adımlar atmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

8 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok sevdiğiniz bir dostunuzla bir şeyi, bir başarıyı veya bir sevinci, mutluluğu paylaşacaksınız. Bu durum çok iyi bir başlangıç olacak ve daha iyi durumlar da doğacak. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olabilir. Bir veraset işinden elinize yüklü paranın geçmesi mümkün. Katı diyetlere son verip, sebze, meyve yiyin ve düzenli jimnastiğe başlayın.

8 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>