Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor. İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var.

Duygusal öngörüler yanıltıcı olabilir. Yarın yeniliklere açık bir görüşmeniz var. Engelleri hep başarıyla atlatmanıza rağmen, yeterince takdir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Birikim yapabilecek standardınız olmasına rağmen, başaramayışınız plansızlığınızın göstergesi olabilir. Biraz daha önünüzü görmek ve biraz daha uzun vadeli plan yapmak zorundasınız.

Bugünlerde gözlerinizi dört açmalısınız. Yeteneklerinizi daha iyi sergileyebileceğiniz fırsatları görmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşasanız da arzularınız ve beklentileriniz sadece size özel kalmalı. Bunun için, benzer ilgileri olan insanlarla dostluk kurmaya ve özel yaşamınızı sizi anlayabilecek kişilerle paylaşmaya yönelmelisiniz. Her şeyi apaçık yaşamak bazı sıkıntılar çekmenize neden olabiliyor. Çevrenizde sizinle aynı değerleri paylaşmayan kişiler de var.

9 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 9 Haziran saat 16:10 Yay burcunda doğacak Yeniay, işinizle ilgili konularda şu aralar en fazla sizi yoran mesele, aşırı yoğunluk ve kazanç anlamındaki tatminsizlik. Bir şeyleri kabullenmekte, gerçekçi bakmakta, insanlarla anlaşmakta zorlanıyorsunuz. Fikirleri, hal ve tavırları,ortamındaki tuhaflıklar veya kurumsal zorluklar sizi yoruyor Değişik arayışlara yöneltiyor. Bazen de hangi işe yetişeceğinizi şaşırıyorsunuz. Bu duruma bir düzen getirmek, dağılmamak lazım. Çünkü bu sefer de evinizde, ailenizle ilişkinizde huzursuz olursunuz. Oysaki Jüpiter bu Dolunayın yöneticisi olarak mali açıdan sizi rahatlatıcı gelişmeleri işaret ediyor, fırsatları getiriyor. Ancak sizin de harcama alışkanlıklarınızı, yatırım veya parayı değerlendirme tercihlerinizi düzenlemeniz gerekir. Çünkü borcunuz olunca kafanız rahat olmuyor. Böyle olunca da, işinizde verimli olmanız zorlaşıyor. Belki de bu nedenle önünüze çıkabilecek bir işi düşünmeden kabul edebilirsiniz. Ancak ben derim ki, iyice bir bakınız, güvencesi var mı, size uygun mu? Daha fazla sorumluluk yükler mi? inceleyiniz. Bu Dolunayın bir başka etkin görünümü, yakın çevrenizden göreceğiniz desteği, bunu size iyi geleceğini işaret ediyor. Dolunayın yansımaları, bizler için en yararlı sonuçlara işaret olsun. Kalben sevgilerimle,

9 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Balık burcuysan, işler bugün istediğin gibi gitmeyebilir ve ekstra işlerle uğraşmak durumunda kalabilirsin.

9 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı gelişen olaylara karşı daha mantıklı davranışlarda bulunun. Başlattığınız her işte hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün.

9 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi yorabilir. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Bazı durumlar sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yıpranacağınız olaylar olabilir. Kendinizi iki konu arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri elden geçirmek için fırsat yaratabileceksiniz.

9 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır düşündüğünüz konu ile ilgili fikirlerinizi artık söylemeye karar verebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket edebilir, böylece isteklerinizi açık bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişim kuvvetli olacak. Bilgisine güvendiğiniz kişilerin desteğini alabilirsiniz ve projelerinizi anlatabilirsiniz.

9 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlarda yer alarak, enerjinizi gruplar ve takım çalışmalarında ortaya koyabilir, seminerler, etkinlikler ve davetlerde yer alabilirsiniz. Arkadaş çevrenizle ilgili sorunların size yansıyabileceği bir zamandasınız.

9 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir işinizin sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Aile hayatınıza bu kadar odaklanmışken,hayatınızın hızlanması dengeyi iyi sağlamanız gerektiğine işaret ediyor.

9 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü kariyer alanınızda meydana gelen Dolunay, geleceğe yönelik kararlarınızı aydınlatacak. Sorumluluk üstlenerek terfi edebilirsiniz. Evlilik kararı alabilir ya dadeğişikliğine yeşil ışık yakabilirsiniz. Her şeyden önemlisi içi huzurunuzu korumak olmalıdır.

9 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
25° 41' 30" R
Ay
Terazi
18° 55' 06" R
Merkür
İkizler
27° 45' 32"
Venüs
İkizler
28° 52' 57"
Mars
Boğa
05° 17' 54"
Jüpiter
İkizler
04° 57' 41"
Satürn
Balık
19° 16' 40"
Uranüs
Boğa
25° 00' 21"
Neptün
Balık
29° 51' 42"
Plüton
Kova
01° 40' 21"
Chiron
Koç
22° 50' 52"
Lilith
Başak
28° 33' 20"
True Node
Koç
12° 51' 46"
Son Güncelleme : 16/06/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>