Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin yolunda gittiği söylenebilir. Size uygun biriyle berabersiniz. Ama sürekli ilişkilerde problem kaçınılmaz oluyor. İlişkinizi de bu esneklikle değerlendirebilirsiniz.

Kimsenin tek başına sorun yaşamasına izin vermiyorsunuz. Bu da sizi, işyerinizin sırdaşı yaptığı gibi, aynı zamanda meraklısı da yapabiliyor. Çevrenizde insanların dert ortağı olmak gibi bir takıntınız var.

Tüm aile bireylerinin baskısı sonucu çok gerekli ama çok da yüklü harcamalara girebilirsiniz. Para meselelerinde güven biri olarak tanınıyorsunuz.

Daha ağırdan, mesafeli yaklaşımlar sizi daha cazibeli yapabilir. Yeni tanışmalarda çok aceleci ve istekli davranıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir arada içinizi karartıyorlar. Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 1 Aralık saat:14:12-7 Aralık saat:00:22 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, birüzerinde araştırma yapmak, eğitim ile alakalı bir konuda karar vermek, çevre değişimi, yakınlarınızla alakalı ilişkileriniz, dargınlıklar, kıskançlıklar, kötü niyetli sözler bunların hepsine dikkat ediniz. Herkese güvenmeyiniz ve sırlarınızı vermeyiniz. Sezgileriniz ve buna dayalı işleriniz, doğru bilgilenme ve yolculuklarda güvenliğinize özel önem veriniz. Bu süreç,hayatınızla ilgili konularda yapılacak görüşmeler, bir proje üzerinde düşünmek,için bilgilendirmeler, ticari anlamda kurulacakortaklıkları, yeni biriçin çevre araştırılması gibi konularda da acele edilmemesi, her türlü detayın gözden geçirilmesini gerektirmektedir. Ayrıca yakın çevrenizden birine yapılacak bir maddi yardımın veya kardeşlerinizle aranızdaki bir parasalortaklığının gözden geçirilmesi gerekir. Eğer daha önce yapılmış bir ortaklık finansal anlamda sorun yaratmışsa şimdi bu meselelerin bir daha tetkik edilmesi gerekir. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Arkadaşlarının desteğini alacaksın! Potansiyelini detaylara boğmak bugün seni çıkmaza düşürebilir. Bugün zamanını daha çok işlerine ya da gündelik konularına yöneltirsen, entelektüel açıdan kendini iyi hissedebilirsin. Beklentini düşük tuttuğun konularda meydana gelecek gelişmeler, seni oldukça heyecanlandırabilir! İlişkilerde saldırgan tavrın karşılıklı anlaşmazlıklara neden oluyor. Eğer yalnız bir Başak burcu isen bu döngüde yeni girdiğin ortamlarda, özellikle bazı kişiler dikkatini çekebilir. Bu beğenini cesaretle gösteren bir Başak burcu olarak arkadaşların tarafından da destekleneceksin. Kronik rahatsızlığı olan bir Başak burcuysan, soğuk algınlığına dikkat etmende fayda var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir yola yeni birtakım hedeflerle çıkıyor olabilirsiniz. Kararlarınızı gözden geçirirken biraz daha esnek davranmalısınız.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay burcunuzda iken, önemli şahsi konulara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha çok destek arayışı olabilir.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla ilgili hak ettiğiniz başarıyı istediğiniz gibi yakalayacaksınız. Olaylara kibar ve temkinli yaklaşarak, sosyal adalet duygunuzu ön plana çıkarıyorsunuz. Bugün,yaşantınızda engeller söz konusu olabilir. Karşı tarafın bencilce egolarını kolay bir şekilde bertaraf edebilecek bir taktik geliştirmelisiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken gözler sizin üzerinizde olabilir. Cazibenizle, çekiciliğinizle göz alıcı olabilirsiniz. Bu durum sizi ilişkilerde söz sahibi kılabilir. Özellikle Merkür retrosu sürerken fazlaca sübjektif davranmadığınızdan, karşı tarafı da dikkate aldığınızdan emin olmalısınız.

1 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizin destek göreceği bir gündesiniz, ifadelerde seçici olmak önemli. Romantik konularda beklentiyi yüksek tutmamakta fayda var.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin.

1 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

1 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 45"
Ay
Kova
25° 50' 33"
Merkür
Koç
17° 53' 50"
Venüs
Boğa
03° 42' 45"
Mars
Koç
01° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 18"
Satürn
Balık
16° 46' 01"
Uranüs
Boğa
22° 28' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 57"
Lilith
Başak
23° 34' 55"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>