Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Gökyüzünün Desteği Seninle Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2020, Salı

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 90%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Yakınınızda kalem ve kağıt bulundurarak patent ofisinin numarasını aldığınıza emin olun. Oldukça devrim yaratabilecek son derece özgün fikirlerle ortaya çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen elektronik cihazlar daha fazla ilginizi çekiyor. İşlerin nasıl yürüdüğüne dair çarpıcı gözlemler yapma gücünüz var. Bu durum evinizdeki bir cihazın verimliliğini nasıl geliştireceğiniz konusunda parlak bir fikirle sonuçlanabilir.

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Duygusal akışının blokajını açmak için içsel yaratıcılığından faydalan. Düşündüğünden çok daha kuvvetli bir araçtır bu. Yaratıcılık kim olduğunun büyük bir parçasıdır - iletişim kadar. Duyguların da ruhunun bu iki boyutuna bağlıdır ve bu boyutlar birbirleriyle etkileşim halindedir. Eğer biri bloke olursa, diğer ikisine odaklanabilirsin. Yakınlarınla konuştuğun kadar; kendini yaratıcı aktiviteler üzerinden de göster ve ifade et.Doğaüstü olarak adlandırabileceğimiz bazı anların oluyor, esrarengiz yollarla çevrendeki şeylerle bağlantı kurabiliyorsun. Bugün bu tarz deneyimlerle dolu olacak. İnsanların cümlelerin sonunu onlar söylemeden getirebileceksin ve seni kimin arayacağını tahmin edebileceksin. Şimdiye kadar zorlanacağını düşündüğün bir mesele hakkında ani bir şekilde bir aydınlanış yaşayacaksın. İlişkilere gelirsek, kendini insanların ruhlarına bakarken bulduğunda, berrak bir algıya sahip olduğuna emin olmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayata dair gerçekten ne istediğiniz hakkında düşünebilirsiniz. Kolay geçinilebilen ve rahat yaşayan bir insansınız. Üzerinize ne gelirse gelsin, rüzgarında savrulma eğilimine sahipsiniz. Ancak bazen bir sonraki aşamaya geçmek için odağınızı arttırmalısınız. Hırslarınız sizi yönetmiyor olabilir, çünkü siz bu hayat yolculuğunun her anından keyif almaya bakıyorsunuz. Bugün gerçekten biraz daha odaklanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi farklı bir yolda görmekten korkmayın.

1 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 12.34'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar çalışma ortamında,hayatında aksaklık ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Saat 12.34'ten itibaren gün sonuna kadar kendi hedeflerinize ve isteklerinize odaklanacaksınız. İlişkilerde empati gerekliliği doğabilir.

1 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylarla uğraşmayı gerektiren sorumlulukları rahatça üstlenebileceğin bir gün. Uzun yıllardır aynı evde oturuyorsan ev değiştirme fikrin netleşebilir. 1978 – 1979 doğumlu bir Başak burcuysan gökyüzü burcundaki Satürn aktifleştiriyor. Bu da demektir ki, ertelediğin kararları harekete geçirmek için fırsatın doğuyor.

1 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz içerisinde net olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu sorunu diplomaside ki başarınızla aşabilirsiniz. Eş veya ortaklarınızla bazı sorunlardan dolayı ilişkinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Biraz kendinizi geri plana çekmenizde fayda var.

1 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatleri yavaş ilerlese de sakin kalmakta fayda var. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebileceğiniz zamanlar var. Mahkeme ve davalık süreçleriniz var ise, bekleyişler sürebilir. Yararlı uğraşlarla zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, sezgileriniz sayesinde kolayca atlatabileceksiniz.

1 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir ortam yaratmak için çabalamalısınız. Bir şeyler anlatmayı bırakabilir ya da kendinizi ifade etmek için yoğun çaba göstermeyebilirsiniz...

1 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunay öncesinde ikili ilişkileriniz açısından hareketli bir gün olabilir. İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili tavrınızı ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdaki kişiye göre tutum alabilirsiniz.

1 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızdan her zamankinden daha eminsiniz ve bunu partnerinize söylemenin tam zamanı. Sizinle tam olarak aynı hisse sahip olmasa da benzer duygulara sahip.

1 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcuna giriş yapacağı 12:34 itibariyle partnerinizden yardım ve destek görme ihtiyacınız artacaktır.Yarın gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte ikili ilişkilerinizle veortaklarınızla ilgili meseleler önem kazanıyor. Venüs'ün Satürn ile karşıtlığı sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Romantik ilişkilerinizde ve arkadaşlıklarınızda güç ve ego savaşlarına girmemeye özen gösterin.

1 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

1 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik ve tutkulu bir gece geçirmeye hazır olun. Bugün,hayatınız ile ilgili önemli bir ileti alabilirsiniz. Sevdikleriniz ile birlikte rahatlatıcı ve huzur verici bir tatile çıkmaya çalışın. Protein ağırlıklı besinler tüketmeye özen gösterin.

1 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hataları kolay affetmeyen bir tavır içindesiniz, fakat sevdiğiniz kişinin size ne kadar düşkün olduğunu da unutmayın. Kalbi boş olanlar, gerçek kişiliğinizi gösterdiğinizde biri size aşık olabilir. İş ortamınızdaki bazı düzensizlikler ve insanlar arası uyumsuzluk sizi çok etkiliyor. Verimliliğiniz azalabilir. Yakın bir arkadaşınıza maddi anlamda destek olabilirsiniz. Yakın döneme kadar sizi yoran sağlık problemleri giderek azalacak. Kendinizi daha zinde hissedeceksiniz.

1 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 19' 39" R
Ay
Akrep
04° 38' 56" R
Merkür
Koç
16° 04' 38"
Venüs
Koç
23° 16' 19"
Mars
Balık
24° 53' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 06"
Satürn
Balık
16° 00' 08"
Uranüs
Boğa
21° 59' 33"
Neptün
Balık
28° 42' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 02"
Lilith
Başak
22° 38' 32"
True Node
Koç
15° 38' 15"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>