Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sıkılmış Hissedebilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 100%

Ortaya çıkmak isteyen bir coşku dalgası, tüm gününüzü ele geçirebilir. Sevdiğiniz biriyle samimi bir akşam geçirmek iyi bir fikir olabilir. Yaratıcı tutku oldukça güçlüdür ve bugün aniden uzak yerlerden ilham alabilirsiniz. Bu ilhamın peşinden koşmak için günlük işlerinizi bir kenara bırakın. Yaratıcılık, en az hayatınızdaki her şey kadar önemlidir.

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

İş yöneliminiz hakkında bugün biraz belirsizlik yaşayabilirsiniz. Motivasyonunuz birden kaybolabilir. Neler oluyor? Evrensel rezonansları olan projelere dahil olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yalnızca çıkarlarınızı ilgilendiren ya da dar kapsamlı projeler artık dikkatinizi çekmiyor.

Bugün ruhunun yin ve yang kısımlarıyla alakalı olarak hassas bir denge söz konusu. Muhtemelen bir yanın daha fazlasını isterken, öbür yanın enerjinini büyük kısmını başkalarına yansıtman konusunda seni dürtüyor. Kendini her şeyi içine çekebilecek bir prizma gibi düşün, senle uyuşmayan şeyleri filtreden geçirip dışarı atıyor ve böylece bu attıkları parlak bir gökkuşağına dönüşüyor.Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tamamen özgür olsanız yakınlarınıza asil ve büyük bir proje sunacağınız şüphesiz. Fakat ne yazık ki, bugün sizi dinlemeye pek gönüllü değiller bu yüzden onları, size katılmaya ikna edemeyebilirsiniz. Aslında, göz önünde bulundurmadığınız tümö zorlukları listeleyerek söylediklerinizi eleştirebilirler. Bunu bir uyarı olarak görün. Bugün büyük girişimler için uygun bir gün değil!

27 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün birden fazlave konu ile ilgilenebilir; hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Aile içi finansal konular, evle ilgili yenilemeler ve ödemeler, alım-satım konuları gündeminizde olabilir. Aile üyelerinin sağlığıyla ilgili destekler alınabilir.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Babanla aranda geçen bir telefon konuşması seni şüpheli bir yapıya sokmuş olabilir. İnanmadığın şeyleri dinlemek dahi sana yanlış geliyor. Ailesinden ayrı yaşayan bir Başak burcuysan gün içerisinde kendini çok yalnız ve sıkılmış hissedebilirsin. Evde halletmen gereken işler olduğunu akşam anlıyorsun.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz haberlerin gündeminizde olabileceğiz bir gün. Sosyal çevrenizle iletişim bağınızın güçleneceği bu zaman dilimini kendinizi istediğiniz durumlar için anlatarak geçirebilirsiniz. Söylemlerinize dikkat etmenizde fayda var. Sert ve radikal kararlar almaktan kaçınmalısınız. Duygularınızdan tam olarak emin olamayabilirsiniz.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeminizi meşgul edebilir. Geçmişte kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz, kendinizi fazla yormamaya çalışın. İlerleyen zamanlarda keyif aldığınız yerlerde olmak için fırsat yaratabileceksiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her konuda yeniliklere açık olmak ve yaşadıklarınıza kıymet vermeye başlamak için uygun bir gündesiniz. Vereceğiniz tepkiler çevrenize her zamankinden...

27 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileyle ilgili konularda hareketli ve aktif bir gündeminiz olabilir ancak aile içi ilişkilerde telaş ve sabırsızlıktan kaynaklanabilecek problemlere dikkat etmelisiniz. Ev içi kaza ve risklere karşı tedbirli olmayı ihmal etmeyin.

27 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanları aptal yerine koyarak istediğinizi elde edemezsiniz. Sizden ne kadar farklı olurlarsa olsunlar herkes saygı görmeyi hak eder. İnsanlara kendinize yakışacak şekilde davranmalısınız.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Günün genelinde eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Ay'ın 20:36 itibariyle Oğlak burcuna girişi romantik konuları ön plana çıkarıyor. Önümüzdeki birkaç günde çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artacaktır.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin arkadaş çevresinden, pozitif enerji alamıyorsunuz. Gelecekte rahat bir yaşam sürdürebilmek istiyorsanız, şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Gelecek güzel ve mutlu günlere odaklanmaya çalışın.

27 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa aşk hayatınızda olumlu gelişmeler sizi bekliyor. Bir partneriniz varsa onunla ileriye dönük yapacağınız konuşmalar ikinizin de moralini yükseltecek. Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Para biriktirme isteğiniz giderek ağır basmaya başladı, ileriye dönük planlar yapmak için karşınıza fırsatlar çıkacak. Kilonuzu muhafaza etmek için aşırılıktan kaçının.

27 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 50" R
Ay
Yay
08° 49' 37"
Merkür
Koç
16° 02' 36"
Venüs
Koç
26° 39' 11"
Mars
Balık
27° 00' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 11"
Satürn
Balık
16° 15' 29"
Uranüs
Boğa
22° 08' 48"
Neptün
Balık
28° 47' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 30"
Lilith
Başak
22° 56' 47"
True Node
Koç
15° 31' 11"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>