Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kapanmamış Konular Olduğunu Biliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 50%

Bugün sevgilinizle yeni bir şeyler deneyimleyebilirsiniz. Yeni bir samimiyet seviyesine ulaşmanıza yardımcı olacak bir tartışma yapabilir veya başka türlü bir macera yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bugün yeni biriyle potansiyel bir temas kurmak için iyi bir gün. İnternetten tanıştığınız yeni biriyle buluşabilir veya daha derin bir ilişki kurma umuduyla bir kahve içmeye gidebilirsiniz.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Ağır çekim hareket ettiğin birkaç günden sonra, yoğun enerjini tekrardan toplayacaksın. İçgüdülerin harika olacak ve seni mevcutta yaptığın şey konusunda yardım alabileceğin insanlara götürecek. Raporlar ya da günlük yazmak için güzel bir gün! Bir kalem ve kağıt kapmaktan ve hayatını yazıya dökmekten çekinme!Şu an kendinizi yorgun ve rahatsız hissediyorsanız bunun normal olduğunu da bilmelisiniz. Çok çalıştığınız birkaç ay geçirmiş olabilirsiniz. Aynı tempoda devam etmek istiyor musunuz? Hırslarınızın sizi korkunç bir fiziksel yorgunluğa itmemesine dikkat edin. Hasta olursanız çok daha fazla sinirlenebilirsiniz. O yüzden, akıllıca davranın ve temel ihtiyaçlarınızı ihmal etmeden kendinize özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalarda, para yönetiminde aşırılık ve abartılara kaçmamaya gayret etmelisiniz. Bu alanda fazla yüksek beklentiler, abartılı riskler, kıtlık bilinci zorlayıcı dengeleri hazırlayabilir. Arkadaşlar ve sosyal çevrede maddi yardımlaşmalar gündeme gelebilir. Çocuklar için harcama yapabilirsiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknoloji dergilerini yoğun bir şekilde karıştırıyorsun. Kendine bir akıllı saat almak niyetindesin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan eski sevgilin sana haber gönderebilir. Onunla ilgili kapanmamış konular olduğunu sende biliyorsun. Onu buluşmak için seçtiğin mekân belli bir anlam taşıyor olabilir.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek hedeflerinizi ve planlarınızı gerçekleştirmek için yeni atılımlar yapabilirsiniz. Ailenizden alacağınız destek sizleri oldukça umutlandıracaktır. İnsanlara güvenmekten korkma. Mutlaka güven; ama sonuna kadar değil. Huzur arayışınızın arttığı özel bir gün. İlişkilerinizde uzun zamandır var olan sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda daha girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle eşinizle ya da ortaklı konular içinde bir karar almak gerekebilir.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Partnerinizle kuracağınız derin bağ ve uzun süreli ilişki başlangıcı için uygun bir dönemdesiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel olarak pozitif ve iyimser etkilerle başladığınız bugün, partneriniz ve yakın dostlarınızın davranışları ile ilgili belirsizlikler, yanılgılar yaşayabilirsiniz. Bugün onların size söylediklerinden tam emin olamayabilir, asıl söylemek istediklerini gizlediklerini düşünebilirsiniz. Bekar olanlarınız için bugünün özel bir anlamı hayalinizdeki gibi bir teklifle karşılaşabilecek olmanızdır.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraber büyüdüğünüz bir arkadaşınızın karakteri o kadar değişmiş ki bu sizi hayretler içinde bırakıyor. Ancak kimsenin çocukluğundaki gibi kalamayacağını kabullenmelisiniz. Siz de çok değiştiniz! Bunda şaşırılacak hiçbir şey yok.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek.Bugün odağınızda gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili konular olacaktır. Güneş'in burcunuza girişi ile kişisel meseleleriniz önem kazanıyor. Detay, pratik ve titizlik gerektiren her türlü işiniz için önümüzdeki bir aylık dönemi değerlendirebilirsiniz.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde olan iletişim sorununu çözmeye çalışın. İş hayatınız ile ilgili karşınıza çok büyük fırsatlar çıkacak, en iyi şekilde değerlendirmeye özen gösterin.  Arkadaşlarınız ile birlikte yapmaktan en zevk aldığınız etkinliğe yönelin.

22 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme onu çok fazla etkileyecektir. Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda belirgin bir hareketlenme söz konusu olacak. Vitamin almalısınız.

22 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 47' 16" R
Ay
Akrep
23° 09' 01" R
Merkür
Koç
15° 58' 52"
Venüs
Koç
25° 07' 15"
Mars
Balık
26° 02' 35"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 54"
Satürn
Balık
16° 08' 35"
Uranüs
Boğa
22° 04' 36"
Neptün
Balık
28° 45' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 13"
Lilith
Başak
22° 48' 31"
True Node
Koç
15° 35' 02"
Son Güncelleme : 25/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>