Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kısıtlanmış hissediyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 90%

Kalbinizi bugün birine açmayı mı düşünüyorsunuz? Onu şaşırtmayacaksınız! Kendiniz için biraz zaman ayırmak, elinize kalemi alıp duygularınızı özel sayfalara aktarmak çok daha güvenli olacak. Bugün, duygusal patlama yaşayacağınız bir karşılaşma, muhtemelen kafa karışıklığına ve belki de paniğe neden olabilir!

Bugün iyi yazabilirsiniz, ister kurgu ister kurgu dışı olsun. Edebi bir çalışma çizgisi üzerine biraz düşünmüş olmanız büyük bir olasılık. Neden denemek için tereddüt ediyorsunuz ki? Hiç bir zaman geç değildir. Kesinlikle herkes kağıt ve kalem kapmak ve bir hikaye yazmak için zaman bulabilir. Ne için bekliyorsunuz? Yaptığınız her şeyde bu tavrı takınıyorsanız, diğer şeyleri nasıl başarabiliyorsunuz ki?

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Birkaç haftadır hayatına hakim olan sosyal gerginlikler son buluyor. Göksel enerjiler yaşadıklarından ders çıkarıp bir sonraki döngüye hazırlanman gerektiği mesajını veriyor. Bu süreçte başarı ve onur elde edersen harika olur çünkü bunlar dünyadan kopukluğun ve içe dönüp meditasyon yapmaya yönelimin olacağı önümüzdeki haftalarla yüzleşirken destekleyici olacaktır.Bugünlerde çok fazla değişim geçirdiniz. Hatta geçen yıl bu zamanlar olduğunuzdan bile daha farklı biriymiş gibi hissedebilirsiniz! Ancak iyi olan tarafı, kendinizi maceraya ve büyümeye açmış olmanız. Bugün bir süredir ne kadar çok şey öğrendiğiniz karşısında bir sevinç ve başarı hissi duyabilirsiniz. Bazı muhteşem insanlarla tanıştınız, yeni beceriler geliştirmek için kendinize meydan okudunuz ve zihninizi farklı bir gerçeklik görüşüne açtınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir günde ya da üç ayda kendine karşı bakış açını değiştirebileceğini düşünüyor musun? Eğer böyle bir şey mümkün olsaydı herkes bunu bilir ve uygulardı. O yüzden biraz sabırlı olmalısın. Biraz aklın karışık hissetmen iyi bir şey. Yavaş yavaş ilerle, küçük adımlar at. İleride bunu başardığın için kendine teşekkür edeceksin.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici ve işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, geleceğe dair planlarınıza odaklanabilirsiniz. Günün ikinci yarısında düzeninizde ve planlarınızda hızlı değişiklikler olabilir.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun uğraşlar sonucu kurmak istediğiniçin ilk adımı atabilirsin. Vefalı davranışların ilişkilerinin önünü açabilir.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşantınız sizin beklemediğiniz bir düzen içerisinde yoluna giriyor olabilir. Çevrenizde yeni teklifler alabilirsiniz. Sizi şaşırtmasın, hepsini hak ediyorsunuz. Kendi içinizde çözemediğiniz sorunlarınız varsa sevdiklerinizle paylaşarak birlikte çıkar yol bulabilirsiniz. Sabırla ilerleyerek projelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yaşça olgun sizin için değerli olan insanlardan göreceğiniz manevi destek ruhunuzun rahatlaması için çok iyi bir liman olabilir.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize yönelmek isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önemli olaylara dikkatinizi verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler meydana gelebilir. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. Akşam saatlerinde birileriyle tanışabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. Akışta kalmaya özen gösterin.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde attığınız adımların uzun vadede size sağladığı katkıları görebileceksiniz bu yüzden bugün yapacağınız planlama oldukça önemli.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay bilinçaltınıza aydınlanma getirebilir ve bu aydınlanma ardınızda bırakacaklarınızla ilgili olabilir. Aşka, sevdiklerinize, çocuklarınıza dair konular zorunlulukları beraberinde getirebilir.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir takım oyuncusu olabileceğinizi ve daha hırslı bir şekilde çalışabileceğinizi gösterdiğinizde, otoriteler bunu fark eder ve sizin özverili olmanızdan etkilenirler. O yüzden içinizdeki hırsı dışarı yansıtmaya çalışın.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda sabaha karşı gerçekleşen Yeni Ay kendinizi içe dönük hissetmenize sebep oluyor.Önümüzdeki 10-15 günde kendinizi inzivaya çekebilir, gözlerden uzak olmak isteyebilirsiniz. Ruhsal sağlığınızla ilgili konular ön planda olacaktır, psikolojik yardım almak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen durumlar canınızı sıkabilir.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çocuk sahibi olmak konusunda bir konuşma yapabilirsiniz. İş yerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekiyor. Çevrenizde iyi niyetinizi kullanmaya çalışan insanlar var, onlara karşı dikkatli olun.

19 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün dostlarınızla bir arada olacaksınız. Bazılarınız uçarı davranacak ve çapkınlık yapmak isteyecek. Cazibeniz sayesinde ilginç ve hoş kişiler yaşamınıza girebilir. Karşı cinsin ilgisini çekeceğiniz bir gün. Zevklere aşırı düşkünlük ortaya çıkacaktır.

19 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 00' 13" R
Ay
Başak
23° 51' 39"
Merkür
Koç
16° 59' 13"
Venüs
Koç
19° 04' 04"
Mars
Balık
22° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 04"
Satürn
Balık
15° 40' 28"
Uranüs
Boğa
21° 48' 11"
Neptün
Balık
28° 36' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 10"
Lilith
Başak
22° 15' 50"
True Node
Koç
15° 38' 11"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>