Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rekabet Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2020, Perşembe

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 80%

Genel anlamda, bugün sizin için her yönden şanslı bir gün olacak: aşk, kariyer, para ve sağlık. Seyahate çıkma planlarınız nihayet gerçekleşebilir ve bir sağlık sorunu için uzun zamandır beklenen çözüme ulaşılabilir. Geleceğiniz konusunda çok hevesli ve iyimser hissediyorsunuz ve normalde aldığınızdan biraz daha fazla risk alacak kadar cesaretli olabilirsiniz. Finansal anlamda ise, altına para yatırın, ne olacağı belli olmaz!

Artık profesyonel yönünüzü düşünmenin zamanı geldi. Hayatınıza biraz daha eğlence katmanız ve daha önce hiç yaşamadığınız zevkleri tecrübe etmeniz gerekebilir. İşi ve oyunu ayırma eğiliminiz var, ama buna çok da gerek yok. Aslında, işinizi daha eğlenceli hale getirmenin yollarını keşfettikten sonra başarılı olacaksınız!

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Okuma ve araştırma yapmak için iyi bir gün. Günün enerjisi zihinsel olarak canlandıracak. Profesyonel araştırmalar yapmak için de hazır olabilirsin. Kişisel gelişiminle de ilgilenmen faydalı olabilir. Eski düşünce şeklini geride bırakıp kendine zihinsel olarak yepyeni kapılar açabilirsin. Çok yakında, hayatına bambaşka bir pencereden bakıyor olacaksın!Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde çok fazla değişim geçirdiniz. Hatta geçen yıl bu zamanlar olduğunuzdan bile daha farklı biriymiş gibi hissedebilirsiniz! Ancak iyi olan tarafı, kendinizi maceraya ve büyümeye açmış olmanız. Bugün bir süredir ne kadar çok şey öğrendiğiniz karşısında bir sevinç ve başarı hissi duyabilirsiniz. Bazı muhteşem insanlarla tanıştınız, yeni beceriler geliştirmek için kendinize meydan okudunuz ve zihninizi farklı bir gerçeklik görüşüne açtınız.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Merkür sizin burcunuza geçerken, bugünden itibaren yaklaşık 1 ay boyunca görüntünüze, hedeflerinize, kendinize odaklanıyor olacaksınız. Yaşamı düzenleme isteği artabilir. Gün içinde her türlü ikili ilişki gündeminizde öne çıkıyor. Sürprizler, beklentiler, hayaller daha güçlü çalışıyor.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın kısa tatilli arkadaşların ile konuşabilirsin. İş yerinde senin tatile çıkmanı fırsat bilen insanlar ile rekabetin tekrar kızışabilir. Oldukça hırslı olduğun bir gündesin. Öğle arasında karşılaştığın birinden hoşlandığını hissedebilirsin. Hemen arkadaşlarına onun kim olduğunu soruyorsun. Akşam yeni aldığın kitabına başlayabilirsin.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade ederken eleştirilerle ya da baskıcı tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Kararlarınıza karşı çıkabilirler, sakin olup sizin için neden önemli olduğunu açıkça anlatmalısınız. İstediğiniz şekilde ilerlemiyor olabilir planlarınız, aynı sonuca ulaşan farklı yollar vardır. Sizde şartlara uyum sağlayarak farklı seçeneklerle sonuca ulaşmayı denemelisiniz. Sakin kalıp titizlikle çözüme ulaşmayı denemelisiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara titizlikle yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetle üzerinde durduğunuz konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Bugün işlerinizi planlamak sizi rahatlatacaktır. Teknik konulara yönelebilirsiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür'ün bugün burcunuza ilerlemesiyle birlikte iletişim ağınızı genişleteceğiniz fırsatlar sizi bekliyor. Bu dönemde yaşamınızın kontrolünü daha fazla elinizde hissedebilir, planlarınızı uygulamakta zorlanmayabilirsiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediği hiçbir şeyi elde edememiş çoğu insanı gördüğünüzde kendi isteklerinize ulaşıp ulaşamamanın o kadar da önemi kalmıyor. Bugün insanlara bu bakımdan yardım etme isteği içindesiniz ve insanların iyi niyetinden de hiç şüpheniz yok.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Kendinizle ilgilenmekten keyif alacağınız bugünü hayatınızı düzene sokmak için değerlendirebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür'ün burcunuza girişi ile kendinizi ifade etme ihtiyacınız artıyor. Uzun vadeli plan ve stratejilerinizi oluşturmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde yaşadığınız sorunları içinize atmayın ve güvendiğiniz bir yakınınızla paylaşın. Çok çalışkan bir insan olduğunuzdan dolayı, patronunuz size hayran oluyor. Eskiden hayatınızda olan bazı insanları özlemeye başlayabilirsiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Tavırlarınızda yumuşama göstermelisiniz.

20 Ağustos 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
01° 00' 37" R
Ay
Başak
23° 56' 35"
Merkür
Koç
16° 59' 03"
Venüs
Koç
19° 04' 35"
Mars
Balık
22° 15' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 40' 30"
Uranüs
Boğa
21° 48' 13"
Neptün
Balık
28° 36' 03"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
20° 06' 12"
Lilith
Başak
22° 15' 53"
True Node
Koç
15° 38' 12"
Son Güncelleme : 20/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>