Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İş Hayatına Fazla Odaklanabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün, sevgilinizle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bazen çok güçlü bir iradeniz oluyor ve bir şeye tek bir açıdan bakıyorsunuz. Uzlaşmayı bilmeniz gerek. Sevgilinizle tartıştığınızda ortak bir nokta bulmaya çalışın. Ego savaşına girmeyin. İkinizin de haklı olabileceğinizi anlayın!

İnsanlar örnek vermeniz için sizi bekliyorlar. Verdiğiniz örnekleri uygulamadıkları zaman bu sinir bozucu olabilir! Tüm işi yapan kişi olduğunuzu hissediyorsanız, bunu tartışma zamanı gelmiş olabilir. Liderlik yetenekleriniz yetki verme becerinizden çok daha yüksek. Her ikisi de, herkesin beklentilerini sıfırladığınız anda kullanışlı olacaktır. "Takım" kelimesini yeniden tanımlamak isteyebilirsiniz. Grubunuzdan bazıları bu basit kelimenin anlamını unutmuş görünüyor.

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Eyleme geçme zamanı tam da şimdi. Neyi bekliyorsun ki? Eğer işleri yapmak konusunda aşırı sabırsız hissedersen şaşırma. İstiyorsun ve hemen şimdi istiyorsun. Sana istediğini elde etmen konusunda yardım edecek tek kişi sensin, öyleyse adımını at. Oldukça genişlemeci bir enerji seni düşündüğünden de ileri götürmek için bekliyor. Öyleyse geride durma. Sınır diye bir şey yok!Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

21 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişki ve ortaklıklarda finansal konular öne çıkabilir. Maddi yardımlaşmalar, hediyeler gündeme gelebilir. İlişkilerin geleceğini düşünebilir, finansal dengeye göre ilişkilerinizde aksiyon alabilirsiniz. İlgi görme isteği artabilir, yalnızlar bugün ve yarın daha flörtöz olabilir, flört ilişkileri artabilir.

21 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi adına işinde daha fazla titizleneceğin bir süreci başlatabilirsin. Zihinsel ve fiziksel olarak kendini hazır hissediyorsun. Özel hayatındaki sorumluluklarını da ihmal etmemelisin. İlişkisi olan bir Başak burcuysan sevgilin onunla yeteri kadar ilgilenmediğinden şikâyetçi olabilir. Kendini ona ifade biçimi değiştirerek anlatıyorsun.

21 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski defterlerin yeniden açıldığı bir gün olabilir. Geçmiş ilişkinizle ilgili bir geri dönüş alabilirsiniz. Yapılan hatalardan, pişmanlıklardan dolayı kapınızı çalan oldukça fazla kişi olabilir. Maddi sorgulamalarınızı yeniden gündeme getiriyor olabilirsiniz. Kendinize haksızlık etmeden yeni olanaklara doğru çalışmalar yürütmelisiniz. Ekonomik kaynaklarınızı gözden geçirip doğru kararlar alabileceğiniz bir gün.

21 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar da var. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacak. Bir süre harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gelir ve harcamalarla ilgili gelişmeler olabilir.

21 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

21 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde Ay burcunuzda ve özellikle erken saatleri daha verimli geçirebilirsiniz. Öğleden sonra ise bu hareketli gündemin ardından dinlenmeye zaman ayırabilir, hayatı akışına bırakabilirsiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İster evde ister işte olun, bir projede tek başınıza ilerleme kaydetmek için bugün çok daha iyi bir gün. Başkalarıylabirliği gerektirmeyen bir şey yapmak, sizi hayal kırıklığına uğratan insanlarla uğraşmak zorunda kalmadan üretken hissetmenize yardımcı olacaktır.

21 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, 12:15'e kadar burcunuzda ve boşlukta seyahat edecek.Önemli projelerinize başlamak için Ay'ın boşluktan çıkmasını bekleyin, Ay boşluktayken girişeceğiniz işler havada kalabilir. Ay'ın Terazi burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Bütçe planlaması yapmak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

21 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bir ilişkiniz varsa, bugün ikiniz için de çok güzel bir gün olacak. Hayatta karşınıza çıkan her problemi, kafanızda büyütmemeye çalışın. Hedeflerinize odaklanın ve onlara ulaşabilmek için var olan bütün gücünüzü kullanın.

21 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirme konusunda araştırmacı yönlerinizi devreye sokmalısınız. Cömert tavırlarınızla karşınızdaki kişiyi hemen etki altına alacaksınız. Bugün kendinizden çok emin bir şekilde davranıyorsunuz. Yönetici yönünüz ağır basıyor.

21 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 23' 12"
Ay
Akrep
27° 13' 07"
Merkür
Koç
26° 32' 56"
Venüs
Balık
21° 53' 19"
Mars
Balık
05° 08' 46"
Jüpiter
Boğa
16° 50' 34"
Satürn
Balık
13° 19' 39"
Uranüs
Boğa
20° 40' 21"
Neptün
Balık
27° 49' 02"
Plüton
Kova
01° 49' 46"
Chiron
Koç
18° 48' 24"
Lilith
Başak
19° 49' 19"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 29/03/2024 17:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>