Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sağlık En Büyük Hazinedir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 90%

Bugün hayatınıza bazı kişisel gelişim fikirleri uygulayabilirsiniz. Ailenizde düzeltilmesi gerektiren bir durum olduğunu görebilirsiniz. Sevdiklerinin yüzleşemediği bazı iletişim sorunları olabilir. Bu sorunu çözmenin bir yolunu bulabilir ya da ilgili taraflara danışabilirsiniz. Sorunun merkezine inerseniz, daha aydınlanmış bir bakış açısı kazandıracak yeni bir yaklaşım benimseyebilirsiniz.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Bazı yoğun rüyalar sizi geçmişe götürebilir, belki çocukluğunuza belki de geçmişteki yaşantınıza. Hatırladığınız rüyaların hepsini not edin. Şu anda, size bir anlam ifade etmeyebilir ancak geçmişe gidip onları incelediğinizde önceden farkında olmadığınız bir çok şeyi açığa çıkardıklarını göreceksiniz. Hatta yeni projeler için ilham kaynağı olabilirler. O yüzden, dikkatli düşünün size ciddi paralar getirebilirler.

Kendine ve ihtiyaçlarına özen göster. Başkalarının yaralarını sarmadan önce kendi duygularını dikkate aldığına emin ol. Hislerin bugün oldukça kuvvetli, diğer insanların ise senin inançlarına muhalif hareket ettiğini görebilirsin. Kendini savun ve güçlü dur. Bir durum hakkında nasıl hissettiğini karşındakine aktarmak için son dakikaya kadar bekleme.Bugün telefonda arkadaşlarınızla çok zaman geçirebilirsiniz ve bazıları sizden büyük olabilir. Konuşmalarınız sevgi dolu, bilgilendirici ve biraz da açıklayıcı olacak. Bu sohbetler sonucunda, çevrenizdeki bazı grup etkinliklerine katılmaya karar verebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ertelenen bir mektup, çek veya teslimat sonunda elinize ulaşabilir. İşlerin kötüye gitmesinden korktuğunuz için çok fazla gerilim yaşayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu an kendinizi yorgun ve rahatsız hissediyorsanız bunun normal olduğunu da bilmelisiniz. Çok çalıştığınız birkaç ay geçirmiş olabilirsiniz. Aynı tempoda devam etmek istiyor musunuz? Hırslarınızın sizi korkunç bir fiziksel yorgunluğa itmemesine dikkat edin. Hasta olursanız çok daha fazla sinirlenebilirsiniz. O yüzden, akıllıca davranın ve temel ihtiyaçlarınızı ihmal etmeden kendinize özen gösterin.

23 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.15'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar bedensel veya ruhsal yorgunluklar hissedilebilir. Finansal konularda hatalara dikkat etmeli. Saat 13.15'ten itibaren gerçekçi ve somut düşünürken, zihinsel aşırılıklara gidebilir; yaratıcı veya abartılı düşünebilirsiniz. Sözlerinizi seçmekte ve iğneleyici konuşmalardan uzak durmakta fayda var. Seyahat ve yolculuklar gündemde.

23 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında ani hareketlenmeler olmasını istemiyorsun. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan senden hoşlanan kişinin sana olan duygularına karşılık vermek istemeyebilirsin. Fazla kilolarından şikayetçi bir Başak burcuysan hızlı bir şekilde plan yaparak diyet programlarını araştırabilirsin. Kendini geliştirmek istiyorsun.

23 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır üzerinizde taşımış olduğunuz finansal ve hukuki problemlerinizi çözümlemek için bazı adımlar atıyor olacaksınız. Bu soruna sosyal çevreniz de dâhil olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla, geçmişten gelen sorunları tekrar konuşmak durumunda kalabilirsiniz. Kariyerinizde üstlerinizle fikir ayrılıklarına gitmemeye özen gösterin.

23 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında destek bulmanız ve maddi işler gündeme geliyor. Öğle sonrasında daha fazla konuşma ve zihinsel açıdan meşgul eden durumlar içinde olabilirsiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Partnerinizle kuracağınız derin bağ ve uzun süreli ilişki başlangıcı için uygun bir dönemdesiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatleri maddi konularda hareketliliğe işaret ediyor, alışveriş ve harcamalar söz konusu olabilir. Öğleden sonra ise kısa yolculuklar, ziyaretler, görüşmeler gündemde. İletişimde ise duygusallık ön plana çıkabilir, ani sözlere dikkat.

23 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı heyecan verici değişiklikler ufukta görünüyor. Bu ek bir gelir kaynağı ile ilgili olabilir. Tam da ihtiyacınız olan bir zamanda elinize ekstra para geçmesi muazzam.

23 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcunda ve boşlukta seyahat edecek olan Ay, finansal konularda gecikmelere sebep olabilir.Önemli projelerinize başlamak için Ay'ın Akrep burcuna girmesini bekleyin. Ay'ın Akrep burcuna giriş yapacağı 13:15 itibariyle yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Akşam saatlerinde yakın çevrenizden alacağınız haberler sizi şaşırtabilir.

23 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

23 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatın yorucu temposundan dolayı ilişkinize vakit ayıramıyorsunuz. Olumsuz olaylar karşısında umutsuzluğa kapılmayın ve güneşin her gün yeniden doğduğunu unutmayın. Sağlığınız harika bir şekilde ilerliyor. 

23 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güvenli ve huzurlu bir yaşam hayali kuruyorsunuz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Elinizdeki olanakları arttırma yolunda göstereceğiniz çaba, etrafınızdan takdir görecek. Bugün, yeniolanakları konusunda görüşmeler yapabilirsiniz.

23 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 54' 58" R
Ay
Yay
07° 45' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 07"
Venüs
Koç
26° 33' 01"
Mars
Balık
26° 56' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 02"
Satürn
Balık
16° 15' 01"
Uranüs
Boğa
22° 08' 31"
Neptün
Balık
28° 47' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 13"
Lilith
Başak
22° 56' 14"
True Node
Koç
15° 31' 28"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>