Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sabrın Sınanabilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2020, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 40%
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniden doğuş ya da reenkarnasyon gibi yenilikçi teröpatik yöntemler hakkında düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız bugün bunlardan biriyle ilgili bir deneyim yaşamanın tam zamanı. Bilinciniz ve bilinçaltınız arasındaki çizgi çok ince ve hafiftir. Bu sayede geçmiş travmalarınızla daha kolay yüzleşip onlardan kurtulursunuz. Böylece, yolunuzdaki engelleri de temizlemiş olursunuz. Gözyaşlarına bile boğulabilirsiniz. Dişinizi sıkın. Bu, olumlu bir gelişme.

25 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.48'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar daha detaycı düşünüp, yarım kalmışve konulara odaklanabilirsiniz. Hisleriniz güçlü çalışabilir. Gün içinde dağınıklık, gecikme gibi durumlar oluşabilir. Saat 15.48'e kadar ulaşımda dikkatli olmalı. 15.48'den itibaren kendinizi gösterebilir, bulunduğunuz ortamlarda öne çıkabilirsiniz. Sürpriz şanslar gelebilir.

25 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlık sektöründe çalışan bir Başak burcuysan bugün karşılaşacağın bir hasta ile anlaşamayabilirsin. Soğuk kanlı olmak sana yarayacak. Araba ya da gayrimenkul almayı düşünen bir Başak burcuysan bugün planlarında daha net detaylar gözüne çarpabilir. Aklında bir tarih belirliyorsun.

25 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İlişkileriniz içerisinde net olmayan durumlar ortaya çıkabilir. Bu sorunu diplomaside ki başarınızla aşabilirsiniz. Eş veya ortaklarınızla bazı sorunlardan dolayı ilişkinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Biraz kendinizi geri plana çekmenizde fayda var.

25 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ailevi konular içinde meşgul bulabilirsiniz. Ev hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Geçmişe yönelik olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda aklınıza birden fazla fikir gelebilir. Bunları geliştirmek için heyecan duyabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak biraz içe dönmek iyi gelebilir.

25 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi duygusal olarak hazır hissetmediğiniz konularda zorlamamalı ve sadece güvence ihtiyacınız üzerinden kararlar almamalısınız.

25 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşkta kararsızlık ve dengesiz durumlar gün içinde etkili olabilir. Fazla ısrarcı davranmak iyi sonuç getirmeyebilir. Akşam saatlerinde ev ve aile konularıyla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Geçmişe dair deneyim ve yaşantılar gündeme gelebilir.

25 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hâlâ aynı yerde tıkılı kaldığınıza inanamıyorsunuz ve sadece siz ait olan yeni bir yer bulmak istiyorsunuz. Merak etmeyin, bu huzursuz enerji sizden uzaklaşacak ve arzuladığınız özgürlüğe kavuşacaksınız.

25 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde iletişim meselesi ön planda olacaktır.15:48'e kadar boşlukta seyahat edecek olan Ay, yakın çevrenizle ilişkilerinizde anlaşmazlıklar yaşamanıza sebep olabilir. Ay'ın Yay burcuna girişi ile ev ve aile hayatınız önem kazanıyor. Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız önümüzdeki birkaç günü ailenize vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz.

25 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

25 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin arkadaş çevresinden pozitif enerji almıyorsunuz. Bugün, kendinizi yalnız hissederseniz en yakın arkadaşınızla veya aile bireylerinizle buluşun. İşiniz hakkında aldığınız iletileri iyice okuduğunuzdan emin olun.

25 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizde biriken enerjiyi çevre ilişkilerine de yansıyor. Uzun süredir yarım kalan projelerinizi artık tamamlamalısınız. Aklınıza takılan pürüzler sizi sıkmamalı. Genelde hayli geniş düşünüyorsunuz fakat iş, uygulama aşamasına gelince tereddüt ediyorsunuz..

25 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 15" R
Ay
Akrep
19° 31' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 07"
Venüs
Koç
24° 45' 41"
Mars
Balık
25° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 06' 57"
Uranüs
Boğa
22° 03' 37"
Neptün
Balık
28° 45' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 13"
Lilith
Başak
22° 46' 34"
True Node
Koç
15° 35' 48"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>