Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Orta Yol Bulunur Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün ailenizle vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle temasta olmak ve sizi önemseyen insanlarla birlikte uzanıp rahatlamak için iyi bir gün. Ebeveynlerinizle sohbet etmek veya kardeşinizle takılmak isteyebilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak, sizi daha ayakları yere sağlam basan ve canlı biri gibi hissettirecek. Hayatın bu artan temposunda, biraz yavaşlamak ve ailenizle vakit geçirmek iyi gelecek.

Olayları çok fazla kontrol etmemeye çalışın. Olayların kendi yolunu bulmasına izin vermeniz gereken türden bir gündür bugün. Bir takvime çok sıkı bir şekilde uymaya çalışırsanız, muhtemelen işe yaramaz. Sadece bir saat sürmesi beklenen bir toplantının bitmesi bile birkaç saat sürebilir. Bugün tamamlamak istediğiniz bir proje için birkaç gün daha çalışmanız gerekebilir. Planlarınızda bu değişiklikler açısından sabırlı olun.

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Dinlenmek ve kitap okumak isteyeceğin bir gün. Aklına yeni fikirler depolayabilirsin. Sevdiğin bir yazarın ilham verici bir kitabına başlayabilirsin. Yazarın düşünceleri üzerine akıl yorarak, kendi hayatın için de fikirler edinebilirsin. Seni yükseltecek yeni bir felsefeya yelken açabilirsin.Yeniden doğuş ya da reenkarnasyon gibi yenilikçi teröpatik yöntemler hakkında düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız bugün bunlardan biriyle ilgili bir deneyim yaşamanın tam zamanı. Bilinciniz ve bilinçaltınız arasındaki çizgi çok ince ve hafiftir. Bu sayede geçmiş travmalarınızla daha kolay yüzleşip onlardan kurtulursunuz. Böylece, yolunuzdaki engelleri de temizlemiş olursunuz. Gözyaşlarına bile boğulabilirsiniz. Dişinizi sıkın. Bu, olumlu bir gelişme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün telefonda arkadaşlarınızla çok zaman geçirebilirsiniz ve bazıları sizden büyük olabilir. Konuşmalarınız sevgi dolu, bilgilendirici ve biraz da açıklayıcı olacak. Bu sohbetler sonucunda, çevrenizdeki bazı grup etkinliklerine katılmaya karar verebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ertelenen bir mektup, çek veya teslimat sonunda elinize ulaşabilir. İşlerin kötüye gitmesinden korktuğunuz için çok fazla gerilim yaşayabilir.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günü daha planlı geçirmeye odaklanabilir, kafanıza koyduğunuzu yapmaya çalışabilir, hızlı karar verip kararınızın peşinden hızlıca gidebilirsiniz. İletişim trafiği artıyor olacak. Sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Bir tanışma, tanışma sürecinin ilerleyişi gidişi gündeme gelebilir.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın programlara uyarak güne başlamak sana her zamankinden daha çok başarma hissi veriyor. Maddi olarak gücünün farkındasın. Eğitim alanında kariyer yapmak isteyen bir Başak burcuysan bu konuda ailen ile ortak fikirlerde buluşuyorsun. İkili ilişkilerinde rastladığın güvensizlikler seni etkiliyor.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ya da çalışma ortamınız içerisindeki dostluklarınızın sorumluluklarını onu kırmamak adına almak durumunda kalabilirsiniz. Bunu yaparken kendi hayatımızdan çalmadığınıza emin olmalısınız. Yakın çevrenizle aranızda yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve bununla birlikte size sitem eden tavırlar içerisinde de bulunabilirler. Bu konuda empati yapmaya çalışın

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Hareketli zamanlar içindesiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular önem kazanabilir. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Zihinsel konularda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda önemli kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle yönetim, bir gruba liderlik etmek gibi alanlarda çalışıyorsanız zorlayıcı fakat sonunda başarı getiren deneyimler yaşayabilirsiniz...

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda sizinle aynı değerleri paylaşan insanların yanında olmanız önemlidir. Karşı taraftan olan biriyle uğraşmak zorunda kalırsanız, muhtemelen öfkeniz sizi ele geçirecektir. Bu da olduğunuzdan daha kötü birine dönüşmenize sebep olabilir.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcundaki seyahatine devam ediyor.Kardeşlerinizle, komşularınızla ve yakın çevre üyelerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Eğitimlere ve seminerlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kısa süreli seyahatler gündeme gelebilir.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreli bir ilişkiniz varsa, partneriniz ile birlikte çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma yapabilirsiniz. İş hayatınızda çok mükemmeliyetçi olduğunuz için fazlasıyla strese giriyorsunuz ve yoruluyorsunuz.

24 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygularınız oldukça karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Düşündüğünüz olayların farklı bir şekilde yansıtılmasından dolayı rahatsızlık duyabilirsiniz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz.

24 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 14' 33"
Ay
Akrep
25° 24' 27"
Merkür
Koç
26° 29' 18"
Venüs
Balık
21° 42' 29"
Mars
Balık
05° 01' 58"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 42"
Satürn
Balık
13° 18' 39"
Uranüs
Boğa
20° 39' 56"
Neptün
Balık
27° 48' 42"
Plüton
Kova
01° 49' 38"
Chiron
Koç
18° 47' 54"
Lilith
Başak
19° 48' 20"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>