Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendinden Ödün Vermiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün kişisel hayatınızda güzel bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında biraz soğukluk yaratan anlaşmazlıklar olabilir. Bugün havada barış ve uyum ruhu olacak. Sıkıntıları bir kenara bırakıp barış imzalayarak, bu kişiye ulaştığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

İç sesiniz diğer insanlar için çok net olmasa da, içinizden geçen şeylerin ana fikrini bulup hayatınızda denemek için bugünden faydalanın. Kendinizi ortaya koymaktan korkma. İş yerinizde,arkadaşlarınıza iyi bir kişi olduğunuzu ama bunun üstünüze gelmek için bir sebep olmadığını söylemek için bugün uygun bir gün olabilir.

Bugün yeni insanlarla tanışmanız oldukça muhtemel fakat bunlar tanışmayı beklediğiniz bu insanlar değil. Sizin için bir amacı temsil eden biriyle karşılaşabilirsiniz. Ama tuzağa düşmeyin. Bazı insanlar gerçekte olduklarıyla alakasız bir imaj çizmede çok yetenekli olabiliyor. O yüzden bugün tetikte olmakta fayda var.

Romantik partnerinle buluş ve hayalini kurduğun o romantik fantezinin içine kendini bırak. Kendini deneyime odakla; detayları ise fazla düşünme. Bırak fantezilerin olabildiğince ihtiraslı şekilde aksın. Kontrolü bırak ve uçan halıyı bu gece başkasının kontrol etmesine izin ver. Kayan yıldızlara bakıp dilekler tut. Tutkularını harekete geçir.Bugün hayata dair gerçekten ne istediğiniz hakkında düşünebilirsiniz. Kolay geçinilebilen ve rahat yaşayan bir insansınız. Üzerinize ne gelirse gelsin, rüzgarında savrulma eğilimine sahipsiniz. Ancak bazen bir sonraki aşamaya geçmek için odağınızı arttırmalısınız. Hırslarınız sizi yönetmiyor olabilir, çünkü siz bu hayat yolculuğunun her anından keyif almaya bakıyorsunuz. Bugün gerçekten biraz daha odaklanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Kendinizi farklı bir yolda görmekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mitolojik öyküye göre, Prometheus tanrılardan ateşi çalıp ölümlülere verdiği için cezalandırılır. Bugün, özgrülükçü ruhunuz, görüşleriniz kışkırtıcı ve huzur bozucu bulunup eleştirilebilir. Dünyayı döndüren bu değişimi harekete geçirin. Pormetheus gibi siz de insanlığın yanındasınız.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklediğiniz bir haber gelebilir, üstlerinizle konuşmalar yapabilir,görüşmeleri içinde olabilirsiniz. Sorumluluklar, gelecekle ilgili konular gündeminizde. Kafa karışıklığı doğabilir.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşın ile bir konuda anlaşmazlık yaşayabilirsin. Prensiplerinden taviz vermediğin bir gündesin. Empati yapmakta zorlandığını hissediyorsun. Bu konuda kendini geliştirmek isteyebilirsin. Kendi işinin sahibi bir Başak burcuysan yeni yatırım alanları araştırabilirsin. Kazancını artırmak istiyorsun.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni projeler yapabileceğini güzel bir dönemdesiniz. Hem maddi hem manevi yönden arkadaşlarınızdan destek görebilirisiniz. Parasal konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. İlişkilerinizi hiç kimse için bozmayın. İyiyi ve kötüyü ayırt edebileceğiniz bir gündesiniz. Canınızın sıkılmasına aldanmayın, dost-düşman ayrımından sonra kazanan siz olabilirsiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizihayatınızdaki sorumluluklar meşgul edebilir. Sizi yoran, yıpratan konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Bu konulara daha gerçekçi yaklaşıp, planlama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşayacağınız endişeleri, kolayca atlayıp, işlerinize gerekli özeni gösterebilirsiniz. İşten geri kalan zamanlarda arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecek.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi şekillendirecek büyük kararlar aldığınız günlerdesiniz. Sağlam adımlar atmak size iyi gelecek.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıradan arkadaşlıklarınızdan biri daha yakın bir hal almaya başlıyor gibi. Peki hayatınızda yeni birine daha ihtiyacınız var mı yoksa bu kişi size sadece yük mü olacak?

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Kova burcundaki seyahatine devam edecek.Çalışma hayatındaki stresiniz artabilir, kaldırabileceğinizden fazla sorumluluk almamaya çalışın. Ay'ın Mars ile kavuşumu çalışma hayatında gergin durumlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bağışıklık güçlendirici takviyeler almak iyi gelebilir.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her işi aynı anda yapamazsınız. Hayatınızın her alanında süperstar olmaya devam ettiğiniz takdirde nasıl stres atıp kendinizi toparlamayı umuyorsunuz? Bugün kendinizi ?performans sergilemeye? zorlamayın. Fazla yorulmamaya bakın, dinlenin ve rahatlayın! Bu molayı fazlasıyla hak ettiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye zaman ayırmanız gerekiyor. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı. Başbaşa geçireceğiniz romantik bir akşam yemeği birbirinize olan sevginizi tazeleyecek. Ona karşı duyduğunuz şüpheler de çok yersiz. Geleceğe yönelik kararlar almanın tam vakti. Yüksek bir çalışma temponuz var. Rekabet duygunuz siziarkadaşlarınızla çatışmaya itiyor. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Yeme alışkanlığınızı değiştirerek formunuza kavuşabilirsiniz.

31 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 54"
Ay
Akrep
25° 03' 48"
Merkür
Koç
26° 28' 36"
Venüs
Balık
21° 40' 26"
Mars
Balık
05° 00' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 21"
Satürn
Balık
13° 18' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 51"
Neptün
Balık
27° 48' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 48"
Lilith
Başak
19° 48' 09"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>