Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Eski bir Dostundan Haber Alabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün çocuklarınızla ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Yeni kıyafetlere, bilgisayarlara veya başka eşyalara ihtiyaçları olabilir. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızı çok koruyorsunuz. Fakat onları çok fazla pohpohlamayın! Şımarmalarını istemezsiniz. Şu an çocuğunuz yoksa, ihtiyacı olan ve sevdiğiniz bir çocukla ilgilenebilirsiniz. Ona yiyecek bir şeyler almak isteyebilirsiniz. Yardımcı olmaktan korkmayın.

Açık fikirli olmaya çalışın. İşlerin farklı bir yönde akacağını keşfedebilirsiniz. Belki dehayatınız yeni bir dönemece giriyordur. Bazı ilginç fırsatlar size sunulabilir. Yenilikçi ve cüretkar bir şey yapmaktan korkmayın. Risk almak şimdi size gerçekten zarar verebilir. Diğer kişilerin size taze fikirler sunmasına izin verin ve uygun olan her seçeneği göz önünde bulundurun.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Bu ay, duygusal açıdan sana doruk noktalarını yaşatacak. Sebepsiz yere insanları eleştiri yağmuruna tutabilirsin. Ayrıca bu ay, içindeki birikmiş duyguları dışa vurmak isteyeceğin bir ay olacak. Yine de duygularını ifade ederken kendini kontrolsüz hissedebilirsin. Hislerinin ardındaki güç gerçekten muazzam.Mitolojik öyküye göre, Prometheus tanrılardan ateşi çalıp ölümlülere verdiği için cezalandırılır. Bugün, özgrülükçü ruhunuz, görüşleriniz kışkırtıcı ve huzur bozucu bulunup eleştirilebilir. Dünyayı döndüren bu değişimi harekete geçirin. Pormetheus gibi siz de insanlığın yanındasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi yanlış yola çekiştiriyor olabilir ve içinizde bir türlü durulmayan bir sürü çatışma yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Kendi duygularınızın sizin üzerinizde oyunlar oynadığını ve zihninizin bir ruh halinden diğerine koştuğunu görebilirsiniz. Kendinizi her şeyi anlama gereksiniminden kurtarmaya çalışın; zira çok büyük ihtimalle anlamayacaksınız.

30 Ağustos 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kalabalık ortamlara katılabilir, orgazinasyonlar içerisinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamların enerjisine göre ruh haliniz değişebilir. İlişkilerde empati gerekliliği doğabilir.

30 Ağustos 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla karşı karşıya kalmak istemediğin konularda kendinle yüzleşmek zorunda olduğunu düşünüyorsun. Sürpriz bir mesaj alabilirsin. Eski bir dostundan gelen haber seni heyecanlandırabilir. Onunla buluşmak için fırsat kolluyorsun. Geçmişi hatırlaman sende güzel duygular uyandırıyor.

30 Ağustos 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile aranızda biraz sert konuşmalar olabilir. Bu noktada özellikle kendinizi ezdirdiğinizi düşünebilirsiniz. Biraz daha empati yapmalı, iyiliğiniz için olduğunu unutmamalısınız. Hayatınızı etkileyen bir konuda aile desteğini hissedebilirsiniz. Gündeminiz bu iken, partnerinizle olan iletişiminizde zayıflamalar yaşanabilir.

30 Ağustos 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Sabah saatleri daha dengeli olsa da, öğle sonrasında farklı durumlara uyum sağlamak gerekebilir.

30 Ağustos 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı işle alakalı hesaplaşmalar gündeme gelebilir. Dış güçlerin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Yapmak istedikleriniz sizi ilgilendirir.

30 Ağustos 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Ancak günün şartları bu mükemmel yönünüzü bir miktar dağıtabilir, sizi dalgın veya unutkan kılabilir. Özellikle sosyal ilişkilerde güç dengelerini biraz daha gözetmeniz gerekebilir. Gereksiz kaygıları bir kenara bırakın.

30 Ağustos 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gereken zor seçimleriniz var, ancak onlara farklı bir açıdan bakarsanız seçimlerin aslında oldukça basit olduğunu göreceksiniz. Netlik kazanmanıza yardımcı olmak için bir arkadaşınızdan sizi dinlemesini isteyin.

30 Ağustos 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahati günlük rutinler, çalışma hayatı ve sağlık konularını ön plana taşıyor.İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, kendinizi ve sağlığınızı ihmal etmeyin. Venüs'ün Plüton ile karşıtlığı aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde anlaşmazlıklara sebep olabilir. Duygusal konularda güç savaşlarına girmemeye özen gösterin.

30 Ağustos 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza güçlü insanlar çıkarken, mücadele duygularınızı daha yoğun hissedebilirsiniz. Para, yatırım, ortak alım satım ve kazançlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Özellikle akşam saatlerinde sakin kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

30 Ağustos 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmiş ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşamış olsanız bile denemeyi bırakmamalısınız. İş arkadaşlarınızdan bazıları, sahip olduğunuz başarıyı kıskanıyor. Gün boyunca neşeli ve zinde olacaksınız.

30 Ağustos 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ufukta yeni bir aşk ilişkisi gözüküyor. Bu da sizi daha da mutlu ve kendine güvenen biri haline getirebilir. Çevrenizdeki herkesin dostunuz olmadığını ve dost sandıklarınızın da sizin rakipleriniz olabileceklerini görmeye çalışın. Eğer altınızda çalışan insanlar yanlışlar yapıyorlarsa, onları kırmadan elinizden geldiğince nazik olarak yol göstermeye çalışmanız faydalı olur. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz.

30 Ağustos 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 58' 35"
Ay
Kova
17° 19' 38"
Merkür
Koç
17° 35' 16"
Venüs
Boğa
02° 58' 05"
Mars
Koç
00° 57' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 49"
Satürn
Balık
16° 42' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 19"
Neptün
Balık
28° 57' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 55"
Lilith
Başak
23° 30' 54"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>