Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tecrübelerin Seni Etkiliyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 10%

Cömert bir ruh hali içinde olacaksınız. Çocuklarınıza özel bir ürün almaya karar verebilirsiniz. Ya da özel biriyle şık bir restoranda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevdikleriniz için özel bir şeyler yapmaktan zevk alıyorsunuza. Kovaların büyük bir kalbi vardır, tıpkı sizin gibi. Başkalarına olan sevginizi büyük şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendinizi çok fazla masraf yapmamaya dikkat edin. Gözünüz kredi kartı bakiyenizde olsun.

Bugünyerinde yeni bir takım kurabilirsiniz. Başkalarını denetliyorsanız, birkaç işe alımın veya eğitimin zamanı gelmiş olabilir. Nöbet değişiminin tam zamanı. Resme bazı yeni elementlerin eklenmesi gerekiyor. Bilgili insanları zorlu konumlarla eşleştirebilirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Resmen patron olmasanız bile, idari bir rol üstlenmeye çalışın. İnsanları bir araya getirmekte iyisiniz.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Güçlü bir disiplin anlayışın var, fakat bugün adeta bir maraton koşu yapmaktaymışsın gibi hissediyorsun. Belki çok zaman ve dikkat gerektiren bir projeye atıldın. Bu girişiminin başarıya ulaşıp ulaşmayacağını da çok merak ediyorsun. Meraklanma, neredeyse bitmek üzere! Sadece görevlerine odaklan ve olabildiğince kendine molalar ver.Bugün insanlar sizi yanlış yola çekiştiriyor olabilir ve içinizde bir türlü durulmayan bir sürü çatışma yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Kendi duygularınızın sizin üzerinizde oyunlar oynadığını ve zihninizin bir ruh halinden diğerine koştuğunu görebilirsiniz. Kendinizi her şeyi anlama gereksiniminden kurtarmaya çalışın; zira çok büyük ihtimalle anlamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili #burç adı# yaşanacak gün tam da sana göre bir gün olacak. Elbette, gerçekliğinden ve zorluğundan kaçmaya meyilli olduğumuz günler var. Fakat diğer zamanlarda, örneğin bugün, o kadar hevesli olacaksınız ki çevrenizdekileri kolaylıkla dinleyeceksiniz ve hayatın ne kadar da ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. İnsanlar sizinle vakit geçirmeyi sakinleştirici ve keyifli bulacak. Size bunun için teşekkür edebilirler.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda uçlarda hissedebilir, her duyguyu daha yoğun yaşayabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarda veya aşk ilişkisinde tamam veya devam durumu oluşabilir. Kıskançlık, şüphe veya sahip olma isteği ilişkileri zorlayabilir.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün toparlamak istediğin meseleleri birer birer hallediyorsun. Arkadaş edinme konusunda sorunlar yaşayabilirsin. Bu konuda sorun yaşamanın sebebini geçmiş tecrübelerine bağlıyorsun. Geleceğe yönelik düşünmekte zorlandığını hissedebilirsin. Hayatı birazda akışına bırakmaya ne dersin?

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklemiş olduğunuz bir proje başarıyla sonuçlanabilir, beklentileriniz karşılanabilir. Dedikodulara ve unutkanlıklara ise bugün ayrıca dikkat etmelisiniz. Bazı planlarınızın ertelenmesi üzerine yeni planlar ve hedeflere yönelmelisiniz. Zamanınızı üzülmek ya da düşünmek yerine kendinizi hareket geçirerek kullanmalısınız.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iddialı hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Dışadönük uğraşlar içinde uygun koşullar var.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle olan ilişkinizde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İlişkinizi yürütmek için gösterdiğiniz çabaya değip değmediğini görmek...

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz grubu kutuplaştıracak konulardan bahsetmekten kaçınmalısınız. Söylediklerinizi özenle seçin ve ayrımcı ifadeler kullanmayın.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Oğlak burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Romantik konular, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Sizi mutlu edecek aktivitelerle ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Venüs'ün Plüton ile karşıtlığı duygusal konularda gerginliklere sebep olabilir.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize, ilişkiniz hakkındaki bazı şeyleri düşünmek için zaman verin. İş hayatınızda daha üretken ve verimli olmalısınız. İnsanlara karşı söylediğiniz laflar konusunda dikkatli olmaya çalışın.

29 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde kırgınlıklar su yüzüne çıkabilir. Bu durum, arkadaşlık ilişkilerinizde daha seçici olmanıza yol açacak. Aşk hayatınızda bir takım değişiklikleri göze almaktan çekinmeyin. Olumlu gelişmeler sizi yönlendirecek. İş hayatınızda kararsızlıktan kurtulup iyimser beklentilere yönelmeniz yararınıza olacak. Haksızlığa tahammülünüz yok ama düşüncenizi belirtmek için cesaretiniz de yok. Zararlı çıkacağınız bir evraka imza atmayın. Para konularındaki mutsuzluğunuz, veriminizi etkileyebilir.

29 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 54"
Ay
Akrep
16° 20' 07"
Merkür
Koç
26° 08' 32"
Venüs
Balık
20° 47' 53"
Mars
Balık
04° 27' 35"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 22"
Satürn
Balık
13° 13' 36"
Uranüs
Boğa
20° 37' 53"
Neptün
Balık
27° 47' 03"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 19"
Lilith
Başak
19° 43' 26"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>