Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kafanı Dağıtmak İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2020, Cuma

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 30%

Hayatınızda ortaya çıkan bazı güçlü duygular olabilir. Gezegensel enerjiler bugün dürüstlüğü ve doğrudan iletişimi teşvik ediyor. Hayatınızda temizlenmesi gereken bir alanı varsa, bu noktada bir adım atabilirsiniz. İlişkilerinizin biraz düzene oturması gerekebilir, bu yüzden ne hissettiğiniz konusunda sevdiklerinize açık olun. İş yerinde, üretken tartışmalar yaparken sizi yanlış anlayabilecekarkadaşlarınıza dikkat edin.

Evde bazı olumlu haberler alabilirsiniz. Bu haber bir aile üyesini veya romantik partnerinizi içerebilir. Kendinizin büyük bir atılımını bekliyorsanız, şimdi ya da sonraki iki gün içinde olabilir. Evinizi satabilir, bir davadan borçlu olduğunuz parayı alabilir veya işyerinde zam alabilirsiniz. Ne olursa olsun, iyi haber hemen köşede!

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Sıra dışı içgörülere sahip olabilirsin. Bunlar insanlarla nasıl geçinmek gerektiğine dair gözlemler içeriyor olabilir (ya da geçinememek). Uzun süredir kişiliğinin bir parçası olan davranış örüntülerini nihayet çözebileceksin. İç görülerin sağlıklı ama yakında öğrendiklerini uygulamak isteyeceksin. Bir terapist ya da anlayışlı bir dostun sana bu konuda fikir sunabilir ve geri beslemede bulunabilir.Sevgili #burç adı# yaşanacak gün tam da sana göre bir gün olacak. Elbette, gerçekliğinden ve zorluğundan kaçmaya meyilli olduğumuz günler var. Fakat diğer zamanlarda, örneğin bugün, o kadar hevesli olacaksınız ki çevrenizdekileri kolaylıkla dinleyeceksiniz ve hayatın ne kadar da ödüllendirici olduğunu göreceksiniz. İnsanlar sizinle vakit geçirmeyi sakinleştirici ve keyifli bulacak. Size bunun için teşekkür edebilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bir güç girdabında bulabilirsiniz. Neyse ki bundan çaktırmadan sıyrılabilecek biri varsa o da sizsiniz. Ancak asıl mesele şu anda yapılması gerekenin bu olup olmadığı. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu içten içe bilseniz de kendinizi ortaya atıp fikirlerinizi savunmaktan çekinebilirsiniz. Cesur olun ve sözlerinizin de davranışlarınızın da arkasında durun.

28 Ağustos 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araştırmacı, sorgulayıcı ve eleştirel yanınız öne çıkabilir. Detaylardan bütüne gidebilir, detaylara göre hareket edebilirsiniz. Yaşamda sağlamlaşma adına yavaş hareket etme zamanı.

28 Ağustos 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı kişilerin rahat tavırları seni oldukça rahatsız ediyor. Sanatsal alanla uğraşan Başak burçları için verimli bir gün. Yeni hobiler edinebilirsin. İlişkisi yeni biten bir Başak burcuysan kafanı dağıtmak adına arkadaşların ile daha çok vakit geçirebilirsin. Kontrolsüz gelişen programlara katılabilirsin.

28 Ağustos 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve çalışma konularında karşınıza bazı engeller çıkabilir ve buna dair bazı duyumlar canınızı sıkabilir. Ama durumu hemen toparlayacaksınız. Bugün yeni ve orijinal adımlarınızla göz dolduruyor olacaksınız. Üstü kapatılmış gizli konular gün yüzüne çıkabilir. Şaşıracağınız bu durum karşısında güçlü bir tavır sergilemenizle sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz.

28 Ağustos 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir. Yaratıcılığınızın ön plana çıktığı zamanlardasınız. Gün içinde kendinizi çok daha rahat ifade edebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelmek size iyi gelecektir. Sevdiğiniz şeyler için tüm enerjinizi harcayabilirsiniz. Görünür olmaktan zevk alacaksınız. Harcama yapabilirsiniz.

28 Ağustos 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda maddiyatta güvence arayıp risk almaktan kaçınabilirsiniz. Hayallerinize ulaşmak için daha çok risk almayı göze alabilmelisiniz.

28 Ağustos 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

28 Ağustos 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zihninizi zenginleştirmeye başlamanız için mükemmel bir gün. Kendinizi kanıtlayabileceğiniz bir alanda yeni bir proje başlatmak heyecan verici olasılıklar arasında bulunuyor.

28 Ağustos 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati keyifli konuları ön plana taşıyor.Aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Hobilerinizle ilgilenebilir, hobilerinizden para kazanmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Çocuklarınızla olan ilişkinizi güçlendirecek aktivitelerde bulunabilirsiniz.

28 Ağustos 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

28 Ağustos 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızın sadece biraz daha cesarete ihtiyacı var. Artık finansal olarak kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Duygusal olarak sizi kötü yönde etkileyen insanları, hayatınızdan uzaklaştırmaya çalışın.

28 Ağustos 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda biraz daha uyumlu olmayı denemeli, dik başlılığı bir kenara bırakmalısınız. İş yerinde bireysel düşünecek, olaylarla daha yakından ilgileneceksiniz. Kararlı olmanız ve ne istediğini bilmeniz kısa sürede kendini gösterecek. Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak. Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler. Onlarla diyalogunuzu ve ilişkinizi koparmamalısınız. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor.

28 Ağustos 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 13" R
Ay
Yay
01° 57' 18"
Merkür
Koç
16° 00' 02"
Venüs
Koç
25° 59' 07"
Mars
Balık
26° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 12' 29"
Uranüs
Boğa
22° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 38"
Lilith
Başak
22° 53' 11"
True Node
Koç
15° 32' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>