Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaylar ile İlgileniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğiniz insana karşı duyduğunuz özlem hayatınızın her alanına da yansıyor. O sizin ona vakit ayırmanızı bekliyor. Birbirinize karşı hissetikleriniz insanların imrenebileceği duygular. Ama oturup ilişkinizin gidişatı hakkında bir karar verme vakti de geldi. Acele etmeyin ve birlikte olduğunuz insana baskı yapmaktan kaçının.

Bütün işler birbiri arkasına sıralanmış durumda hangisine öncelik vereceğinizi şaşırmış durumdasınız. Üstelik sizi bekleyengezileri de var. Bütün bunların yanında hala aklınızda yapmak istediğiniz ayrıca işler var. Bu kadar işe boğulmanız ne derece sağlıklı siz karar verin. Bir süre kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırın. Bu şekilde her işi üstünüze almak istemeniz çalışmayı sevmenizden kaynaklanıyor ama insanların sizin bu isteyinizi kullanmalarına da izin vermemelisiniz.

Çok çalışıp para kazanamamak canınızı sıkmaya başladı. pek çok ihtiyacınız ve ödemeniz gereken yüklü de bir miktar borcunuz var. Bu aklınızı karıştırıyor. Yine de kredi kartarından yardım almak için acele etmeyin. Harcamalarınıza öncelikle borçlarınızdan başlamalısınız.

Bu kadar koşuşturmaca içerisinde sağlığınıza dikkat. Ayrıca her konuyu kafanıza takıp bu kadar çok düşünmenize gerek olmadığını anlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde sevdikleriniz, keyif aldığınız konu ve aktiviteler size motivasyon getirebilir. Yüreğinizin sesini daha çok dinleyebilir, istek ve tutkularınızın peşinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş ve geleceğe daha fazla odaklanacak, geçmiş deneyimlerinizin bilgi birikimiyle gelecek planları yapacaksınız. İlişkinizin geleceğine dair bir planlama yapabilirsiniz. İlişkinize resmiyet kazandırma gündemleriniz olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylar ile daha fazla ilgilenmek istediğin bir gün seni bekliyor. Evde olmak, yaşam alanınla ilgili düzenlemelere gitmene yardımcı olacak. Harcamalarına dikkat etmelisin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Başak burcuysan, ailene duyduğun özlem artabilir. Telefon ile özlemini gidermek isteyeceksin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkinizde kelimeleriniz acımasız olabilir. Haksızlık yaptığınızın farkında olmalısınız ve kalp kırmamalısınız. Eleştirileriniz bir şeyleri iyileştirmek adına yaparken uygun bir üslup seçtiğinizde bu durum kurtarıcınız olacaktır.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, sevdiklerinizle daha fazla ilgilenebileceğinizi anlatmakta. Gereksiz endişelere kapılmamalısınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özelliklekonusunda yaşadığınız problemler sizde kalma ya da gitme kararı alma hissi uyandırabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, arkadaşlarınızdan birisi ile ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Görüştüğünüz bazı insanlara karşı güvensizlik yaratacak olan bu süreçte aslında güçlü olan taraf sizsiniz ve olayları esasen önceden öngörmüş ve bir nevi şu an öngörülerinizin karşılığını yaşıyor olacaksınız. İnternet sitesi yaptırmak, sosyal medya ile ilgili işler, zam istemek ve arkadaşlarınıza gözü kapalı güvenmekte acele etmeyin. Özel ilişkilerinizde geçici olarak zorlanabileceğiniz durumlar sözkonusu iken, aslında hiçbir şey için kaygı yapmadan, evrenin akışına güven duyarak hareket etmeniz bu süreci bir şekilde sağlıklı atlatmanıza sebep olacak. İş hayatınızda olumlu etkiler aldığınız bir zamandasınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlık konusunda bazı tereddütleriniz olabilir. Bir doktora danışmadan kafanız rahatlamayacak. Kendi kendinize internet üzerinden yorumlar okuyarak çıkarımlarda bulunmayın. Unutmayın ki siz ya da internetteki diğer kullanıcılar uzman birer hekim değil!

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istiyorsunuz. Ama günlük yaşamınızda, kendinizi baş edebileceğinizden fazla zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçmak istiyorsunuz. 

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkilerinizle ilgili bazı hareketlenmeler ve yoğunluk, günün ana konusunu teşkil edebilir. Bu duruma meydan veren şeylerin başında, ilişkilerde beklenmedik pürüzlerin çıkması ve bunların aşılması zorunluluğu gelebilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile geçirdiğiniz her anın tadını çıkaracaksınız. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınız ile herkesi büyülüyorsunuz. Kendinize daha fazla zaman ayırmalısınız ve rahatlatıcı aktivitelere yönelmelisiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük olan ve daha çok tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 51" R
Ay
Oğlak
27° 26' 36"
Merkür
Koç
16° 57' 17"
Venüs
Boğa
01° 11' 49"
Mars
Balık
29° 50' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 40"
Satürn
Balık
16° 35' 23"
Uranüs
Boğa
22° 21' 23"
Neptün
Balık
28° 54' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 04"
Lilith
Başak
23° 21' 20"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>