Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Güçlü Önlemlere Sahipsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Tutkularınız çok güçlü olabilir. Biriyle romantik bir şekilde ilgileniyorsanız, bu kişiyi daha açık bir şekilde takip etmeye karar verebilirsiniz. Bu kişiyi bir yerlere davet etme cesaretine sahip olacaksınız. Bir süredir bir ilişki içerisindeyseniz, bu ilişkiye yeni tatlar eklemeye karar verebilirsiniz. Sevgilinize özel bir hediye alın ya da samimi bir restoranda romantik bir yemeği yiyin.

Muhtemelen yemek yeme şeklinizi değiştirmeyi ve sadece daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeyi düşünüyorsunuz. Vejeteryan olmak, sigarayı bırakmak, daha fazla egzersiz yapmak, vb. Bugün yaşamınızda bu tür bir karar vermek için mükemmel bir gün. Birkaç ay öncesinin aksine, bu sefer kararlarınıza bağlı kalabileceksiniz. Başarabileceğiniz konusunda kendinize güvenin!

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Tadını çıkarman gereken bir gün. Göksel enerjiler yavaşlamanı söylüyor. Kestirme yolları bırak. Mesela duş yerine gösterişli bir banyo yap. Dışarıda yemek yerine marketten taze, organik ürünler al ve yeni tarifler dene. Koşmak yerine yürü; televizyon yerine güneşin batışını izle. Anlaman gerekeni anlamışsındır...Bugün daha yüksek hedefler belirleyip kendinize meydan okuyun. Yapacağınız her şeyde de bu tavrı benimseyin. Doğuştan talihli olmanız sayesinde karşılaşabileceğiniz tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizi çatışmaya iten bir şeyler olabilir, ancak büyük bir yüzleşme gerçekleşmeden önce işin içinden sıyrılabilirsiniz. Eski ve modası geçmiş olanın karşısında, alışılmadık ve sıra dışı olanın yanında yer almanız iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgürlüğün sizin için çok önemli olduğunu ve bir süredir sizi aşağı çeken bir durumdan kurtulmaya çalışıtğınızı fark edebilirsiniz. Çocukluğunuzdan beri sürdürdüğünüz bir rol var. Ailevi durumunuz bir savunma mekanizması olarak bu şekilde davranmanızı gerektiriyor ve başka ne şekilde davranabileceğinizi de bilmiyorsunuz. Kendinize yeni bir rol biçmenin vakti geldi.

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün başvuru süreçleriniz tamamlanabilir, görüşmeleriniz sonuçlanabilir,ve eğitim bağlantılı imzalar atabilirsiniz. Seyahatler gündeme gelebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

‘’Önlemler’’ senin hayatında önemli bir yere sahip. Hayatında çıkan sorunları bu şekilde halledebildiğine inanıyorsun. Gerçekleştirmek istediğin gayrimenkul alımını bir süre ertelemen gerekebilir. Arkadaşların aracılığıyla tanıştığın kişi ile aranda duygusal bir bağ oluşabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sabit düşünceleriniz nedeniyle zor bir gün geçirebilirsiniz. Kırmakta zorlandığınız takıntılarınız önünüze engel olabilir. Hayatınızı kolaylaştırmak ve daha iyiye gitmek, isteğinizi gerçekleştirmek için hangi düşüncede sabit kalıp hangisini değiştirmeniz gerektiği konusuna odaklanmalı ve artık direnmemelisiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni fikirler öne sürebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Eğitim için yeni olanaklar peşinde koşacağınız zamanlar olabilir. Kendinizi geliştirmek için farklı yollar deneyebilirsiniz. Güven arayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının işleri ile ilgilenmemeniz gereken bir gündesiniz. Çevrenizde çeşitli dedikodular dönebilir, mümkün olduğunca müdahil olmamaya çalışın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir cesaret ve güvenle hedeflerinize saldırın. Her adımda tam olarak destekleniyorsunuz. Başkalarından aldığınız büyük ölçüde açık ve dürüst teşvik, başarınızın temel taşıdır. Başkalarının söylediklerine yürekten inanın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcundaki dolunay ile önümüzdeki 10 gün boyunca kararlarınız çok daha önemli olacak. Yeni fark ettiğiniz detaylar ile ağzınızdan çıkan her söz büyük bir etki yaratacak. Yakınlarınızla olan ilişkilerinizde bazı pürüzler gündeme gelebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınızda karmaşık, belirsiz durumlar öğle saatlerinden itibaren Ay boşluktayken kendini çok daha fazla hissettirebilir. Bazı şeyleri akışına bırakarak ilerlemeniz gereken bir gün olabilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve kendinizi rahat hissediyorsunuz. Karşınıza çıkabilecek her türlü zorluğu aşmaya hazırsınız.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Duygusal olarak gergin bir günde olduğunuz için, sevdiğiniz insandan uzak kalmanızda fayda var. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 51' 07" R
Ay
Kova
01° 15' 46"
Merkür
Koç
17° 03' 58"
Venüs
Boğa
01° 32' 27"
Mars
Koç
00° 03' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 35"
Satürn
Balık
16° 36' 51"
Uranüs
Boğa
22° 22' 20"
Neptün
Balık
28° 55' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 01"
Lilith
Başak
23° 23' 11"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>