Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatına Karşı Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün manevi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir dine mensup olmasanız da, hayatınızın daha derinlerine inmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki olayları anlamaya çalışabilirsiniz. Bu olaylardan ne dersi çıkarmanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bugün dua etmeye ya da meditasyon yapmaya çalışın ve sorularınızın cevaplarını bulmak için konsantre olun. Kalbinizi ve zihninizi açarsanız, çözüme kavuşacaksınız.

Gidin ve bu işi halledin! İçinizde çok büyük bir tutku var, ve hepsinin boşa gitmesine izin vermek utanç verici olurdu. Dikkatinizi aşk hayatınıza verin ve niyetinizi bilinir kılın. Şu anda aynı sayfada değilseniz, oraya ulaşmak için bir yol bulmalısınız. Planınızın işe yaramayacağı açıksa, boşa kürek çekmeyi bırakın ve başka bir saldırı planı yapın.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Kendine odaklan ve sağlığının bir değerlendirmesini yap. Elbette doktor her zaman geliştirmen gereken bir şey bulabilir ama aynı zaman bunu buluyor ve sana üzerinde durmanı söylüyorsa da boşuna konuşmuyordur! Sağlığına özen göster ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek için yapman gereken her şeyi yapmıyor gibi hissediyorsan, zamanla hayatındaki sağlıklı alışkanlıkları birer birer çoğalt. Bu küçük sözler, yaşam tarzını bütünüyle değiştirmekten daha başarılı olacaktır.Başkalarıyla olan ilişkilerini gözlemlemek için uygun bir gün. Her zaman insanları incelemek ve onları nelerin harekete geçirdiğini öğrenmek istemişsindir. Aile ve dostların sana içini dökerse bir psikolog rolü oynayabilirsin. Bazı kaygılarını dile getirebilirler ve sen de faydalı olabilecek tavsiyelerde bulunabilirsin. İçgüdülerine güven.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha yüksek hedefler belirleyip kendinize meydan okuyun. Yapacağınız her şeyde de bu tavrı benimseyin. Doğuştan talihli olmanız sayesinde karşılaşabileceğiniz tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizi çatışmaya iten bir şeyler olabilir, ancak büyük bir yüzleşme gerçekleşmeden önce işin içinden sıyrılabilirsiniz. Eski ve modası geçmiş olanın karşısında, alışılmadık ve sıra dışı olanın yanında yer almanız iyi olacaktır.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve kariyer süreçlerinizde süregelen bir konunuz tamamlanabilir. Yaşamızın farklı alanlarıyla ilgili bitiş veya başlangıç kararları alabilirsiniz. Evinizdeki gereksiz eşyalardan kurtulabilir, dekorasyonla ilgilenebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanı kurcalayan tüm problemleri aştığın bir gün oluyor. Soru işaretlerini ortadan kaldırmak aklındaki bulutları dağıtıyor. Yaşama sevincini derinlerde hissediyorsun. Evli bir Başak burcuysan, eşine sürpriz hazırlıkları yapabilirsin. Tarzında değişiklik yapmak için harekete geçeceksin. Yeni saç rengin sana çok yakışacak.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenize karşı kendinizi geriye çekmeye karar veriyorsunuz. Grup etkileşimlerinde sadece sizin çaba göstermeniz canınızı sıkıyor. Düşüncelerinizi paylaşmak ya da buna uygun bir tutum sergilemek bazı şeylerin önünüze getirilmesini kolaylaştırabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle birlikte keyif aldığınız şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Geçmişe yönelik konularla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Eğitimle ilgili yeni gelişmeleri takip edeceğiniz zamanlar olacaktır. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gün içinde etkili olabilir.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk planları odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Karşı cinsi tanımak ve etkilemek için aktif çaba gösterebilirsiniz. Sonucun başarılı olacağından şüpheniz olmasın.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gök cisimlerinin bugünkü konumu bir kıvılcımı ateşliyor ve biriyle yapılan bir tartışma, birden bire gerçekten büyüleyici görünen konuları araştırmak için bir forum haline geliyor. Bu coşkunuzla yeni bir çalışma süreci izlemeye karar verebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Köklü düşüncelerinizin sizi yönlendireceği konularda başarılı çalışmalar yapmak istemenize rağmen, günlük yaşamınızı baş edebileceğinizden fazla zorluyorsunuz. Bazen gerçeklerden kaçıyorsunuz. Yetenekleriniz ortada. 

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş ve akraba çevrenize dahil olan insanlarla kurduğunuz ikili ilişkilere daha fazla önem vermeye başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak, bu insanlar, bazı dengesiz davranışlar sergileyebilirler. Alttan almaya çalışın.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız bazı planlamalar yapmaya başlamalısınız. Son zamanlarda aklınızdan birçok şey geçiyor.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. Siz üzerine gittikçe, onlar kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olacağı için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 48' 19" R
Ay
Kova
00° 36' 21"
Merkür
Koç
17° 02' 47"
Venüs
Boğa
01° 28' 55"
Mars
Koç
00° 01' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 55"
Satürn
Balık
16° 36' 36"
Uranüs
Boğa
22° 22' 10"
Neptün
Balık
28° 55' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 51"
Lilith
Başak
23° 22' 52"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>