Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Erteliyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

İş stresi veya aile sorunları, sizin ya da hayatınızdaki önemli bir kişinin bugün biraz yorgun olmasına neden olabilir. Sinirler oldukça gergin durumda, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Durumun dışına çıkın ve bunu geçici bir şey olarak görün. Sevdiğiniz kişiyle herhangi bir kavgaya girmeyin. Pişman olabileceğiniz ve geri döndürmeyeceğiniz bir şey söylemek istemezsiniz.

Bugün uzlaşma ve müzakere alanında çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ofisinizde bazı politik hareketler olabilir. İnsanlar belirli bir konu üzerinde taraf seçiyor olabilirler. İşler çığrından çıkmadan önce bir grup tartışması yaratmak isteyebilirsiniz! Doğal bir lidersiniz, bu yüzden bununla kolayca ilgilenebilirsiniz. Her iki tarafla da oturup endişeleri dile getirin, sonra birlikte çalışmak için bir anlaşma yapın.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Eğer günün yoğun enerjisiyle başa çıkabilecek birisi varsa; o sensin. Diğerleri küplere binip, çılgına dönüyor; derin, hassas meselelerle başa çıkmakta başarı sağlayamıyorlar. Yine de dikkat et. Planlarını toptan bozabilecek büyük çaplı bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Operasyon metotlarını uzun uzun sorgulayacak bir güçle karşılaşacak ve yüzleşeceksin. Bu yaşadıklarından dersler çıkarmalısın.Bugün elinize kağıt kalem alın ve bir şiir yazın. Okyanus gibi engin hislerinizi dizelerde yoğunlaştırın. Yaşadığınız içsel çatışmaların büyük çoğunluğunun bir ya da iki temel konu etrafında döndüğünü anlayacaksınız. Bunu kısa ve öz bir şekilde yazıya dökün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir şeyler olmasını bekleyip duruyorsan, bir sabah uyandığında bütün hayatının geçip gittiğini ve hayal ettiğin şeylerin yarısını bile gerçekleştiremediğini görebilirsin. Harekete geçmenin zamanı tam da şu an ve öyleyse planlarını gerçekleştirmek için çabalamaya başla. Bazı ödünler vermek zorunda kalabilirsin ama genel olarak insanların senin liderliğini isteyerek kabul ettiğini göreceksin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuksu ruh haliniz ön planda. Arkadaşlarınızla geçmişi yad edebilirsiniz. Sevgi dolu kalbinizin parlaklığını hatırlatmak için bugün kırmızı bir şey giyin. Bununla birlikte insanların bugün aşırı tepki gösterme riski çok yüksektir, bu nedenle başkalarına, özellikle de çok iyi tanımadığınız kişilere söylediklerinize dikkat edin.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerinde her zamankinden daha fazla yük olduğunu hissedebilirsin. Bugün tüm sorumluluklarını erteleyip, dilediğince rahat bir gün geçirmek isteyebilirsin. Fakat bunun için başka bir günü seçmen daha sağlıklı olabilir. Önemli işlerini erteleyip sonradan sıkışmayı istemezsin. Fiziksel olarak daha hassas bir gündesin. Uzun yürüyüşler yapmak vücudunda ağrı oluşturabilir. Uzun zamandır ertelediğin bir doktor görüşmen varsa, randevunu bir an önce almalısın. Sorumluluklarını gözünde büyütmek sevdiğin insanlar ile aranda tartışmaların geçmesine sebebiyet verebilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda önemli kazanımlar elde edebilirsiniz. Duygusal hatalar yapmamaya özen gösterin. Belki çevrenize karşı biraz olsun eleştirici konuşmalar yapmak sizi yorabilir. Gerekçelerinizi doğru sunmalısınız.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde biraz daha olumlu olmaya bakmalısınız. Bakış açınızda kendinizi yeteri kadar güvende hissetmeyebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımların size başarı getireceği bir gündesiniz. Kendinizikonusunda motive etmeniz gerekebilir, önünüze çıkacak setler yorucu olabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğinizin sizi anlamadığını ve size karşı ilgisiz davrandığını düşünmeyin. Neşeli ve enerjik tavrınız ile onun ilgisini çekebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız tekliflerden etkilenmeniz mümkün. Ancak, karar vermek için acele etmeyeceksiniz. Olayların gelişmesini beklemeniz gerekiyor. Kendinizi giderek daha güçlü hissetmeye başlayabilir, etkileyici olabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun. Çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Bağışıklık sisteminizi korumaya alın.

1 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızda yaşayan bir kadınla, muhtemelen bir komşunuzla, daha yakın bir ilişki kurmaya başlayacaksınız. Ortak ilgi alanlarınızın olması sizi iyice birbirinize bağlayacak.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor. Bugün gündeminizde inançlar, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular olacaktır.Sabah saatlerindeki Ay ve Uranüs kavuşumunun etkisiyle alışılmadık konular hakkında araştırma yapabilirsiniz. Sürpriz bir seyahat konusu gündeme gelebilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevreniz sizi bir övgü bombardımanına tutsa da, siz hayal dünyasına dalmamayı başaracak ve bu övgüleri birer motivasyon olarak kullanarak işlerinize daha da sıkı sarılabileceksiniz. Yoğunlaşan enerjiniz de, ele aldığınız herşeyi azim ve başarı ile halletmenize son derece yardımcı olacaktır.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başak burcu hem aşk hayatınız hem de günlük hayatınız hız kazanacak. Kötü giden bir ilişkiniz varsa hem enerjisini pozitife dönüştürmek hem de eğer bitirmek istiyorsanız sonlandırmak için uygun zamanlar. Nedenlerinizi açık sözlülükle dile getirebilirsiniz.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; aynı görüşü paylaştığın gruplarla bir araya gelerek, uzun vadeli kararlar alabilirsin. Yurt dışına bir yolculuk için araştırmalar yapabilir ya da akademik eğitimle ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Fikirlerinden zaman zaman şüpheye düşsen de bugün kendinden emin olacak ve görüşlerini sağlamlaştırabileceksin.

1 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 31" R
Ay
İkizler
14° 35' 44" R
Merkür
Koç
23° 39' 09"
Venüs
Boğa
12° 58' 04"
Mars
Koç
07° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 22' 43"
Uranüs
Boğa
22° 54' 27"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 36"
Lilith
Başak
24° 24' 55"
True Node
Koç
15° 12' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>