Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Yeni Başlangıçlara İmza Atıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 100%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Olayları çok fazla kontrol etmemeye çalışın. Olayların kendi yolunu bulmasına izin vermeniz gereken türden bir gündür bugün. Bir takvime çok sıkı bir şekilde uymaya çalışırsanız, muhtemelen işe yaramaz. Sadece bir saat sürmesi beklenen bir toplantının bitmesi bile birkaç saat sürebilir. Bugün tamamlamak istediğiniz bir proje için birkaç gün daha çalışmanız gerekebilir. Planlarınızda bu değişiklikler açısından sabırlı olun.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Duyguların şu tahmin edilmesi zor vaziyette. Dengeli bir enerji kurmaya bak. Küçük rahatsızlıkların devasal sorunlara dönüşmesine izin verme.Gün boyunca sık sık molalar verdiğin takdirde iyi hissedeceksin. Biraz müzik dinle ve enerjini arttır. Öğle yemeği vakti belki etrafta turlamak da iyi hissettirir.Bugün uzay geminizi rölantiye alıp kendiniz ve mürettebatınız için güvenlik denetimi yapabilirsiniz. Gemide herkesin nereye gidileceğini iyi bildiğinden emin olun. Onları sokaktan rastgele toplayıp inecekleri yeri söylememiş olabilirsiniz. İnsanları farkında olmadan kendi dünyanıza sürüklememeye özen gösterin. Eğer kontrolü isteyerek size bırakacak olurlarsa, o ayrı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

10 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüntoplantıları yapabilir,hayatınızda bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Bir süredir devam eden davalarınız sonuca gidebilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın ilk Güneş tutulması, değişken burçta meydana gelecek. Hayatında yeni başlangıçlara imza atacaksın. Bugün gerçekleşen tutulma, kariyer evini yakından ilgilendiriyor. Yeni fırsatlar karşına gelebilir. İş çıkışında arkadaşlarınla bir araya gelerek, aranızdaki kırgınlıkları geride bırakacaksın.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ortama girebilir ve yeni insanlarla arkadaşlık kurabilirsiniz. Sevecen yapınız sayesinde girdiğiniz her ortama hemen uyum sağlarsınız. Sosyal çevrenizi yeniden yapılandırmak hoşunuza gidebilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili yenilikler getireceğiniz zamanlar olabilir. Güçlü iletişiminiz sayesinde üstlerinizin beğenisini kazanacaksınız. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemekte fayda var. İlerleyen saatlerde işlerde yavaşlama olabilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizde gerçekleşecek belirgin artışı özellikle işinize aktarabilir, böylelikle kendinizi koruma altına alabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlam yatırımlarınızın meyvelerini toplayacak ve finansal olarak oldukça güvende hissedeceksiniz. İş ortamında sizi rahatsız eden bazı şeyler çözüme kavuşacaktır. Uzun süreli ilişkisi olanlar evlilik fikrini akıllarına getirebilir.

10 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizdeki yoğun karmaşalar nedeniyle çevrenizden soyutlanmak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacak. Sevdiklerinizle duygu birliği içinde olsanız bile, geçmiş olayları  tartışabilirsiniz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

10 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin yanında kendinizi çok huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz. İş yerinizde ortaya çıkan problemleri başarılı ve hızlı bir şekilde çözüyorsunuz. Bulunduğunuz anın tadını çıkarmaya çalışmalısınız.

10 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşlek zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Planladığınız çalışmaları yaşama geçirme konusunda hızlı hareket etmelisiniz. Başlatacağınız yeni işlerinize hiç kimseyi ortak etmemeli ve bireysel davranmalısınız.

10 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 20' 36"
Ay
Akrep
14° 12' 39"
Merkür
Koç
26° 03' 03"
Venüs
Balık
20° 35' 01"
Mars
Balık
04° 19' 29"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 11"
Satürn
Balık
13° 12' 25"
Uranüs
Boğa
20° 37' 24"
Neptün
Balık
27° 46' 40"
Plüton
Kova
01° 48' 45"
Chiron
Koç
18° 44' 42"
Lilith
Başak
19° 42' 17"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>