Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Bugünkü işlerin neredeyse Herkül’ün yaptığı işlere benziyor. Aşırı çalışma ve sinirsel gerginlik bugün biraz keyifsiz hissetmenize neden olabilir ve dinlenmek için biraz zaman ayırmanız iyi bir fikir olabilir. Yapamazsanız da, en azından işleri kolaylaştırmaya çalışın. Çevrenizdeki beklenmedik değişikliklerden bazıları, komşularınızın ağızlarını tutamamalarına neden olabilir. Herhangi bir sonuca varmadan önce gerçekleri kontrol ettiğinizden emin olun.

Son 30 gün adeta bir deprem gibi görünebilir. Yeni aya girerken hala sarsıntılarını hissediyor olabilirsiniz. Neyse ki, önünüzdeki 30 gün yoğnluk anlamında bir farklılık yaratmasa da daha sakin geçecek. Ev hayatınızla ilgili son zamanlarda aldığınız kararları uygulayabilecek ve önemli konuları kesin olarak çözüme kavuşturacaksınız.

Biraz telaşlı hissedebileceğin bir gün. Günün enerjisi odaklanmakta sıkıntı yaşamana sebebiyet veriyor. Birçok düşüncenin zihnini meşgul etmek için yarıştığını göreceksin. Bitirmen gerekenlerin bir listesini hazırla. Masana hatırlatıcı notlar koy veya kendine küçük sesli mesajlar kaydet. Yanında bir ajanda taşı ki önemli toplantılara katılmayı da unutma.Etrafınızda bulunan o kadar iyi tanımadığınız birisi sosyal bir ortamda sizi köşeye sıkıştırıp bir konuda sizinle konuşmaya çalışabilir. Herhangi bir söz vermeden önce bütün gerçekleri öğrenin. İkna kabiliyetleriniz çok güçlü olduğundan bugün birisine adım atmanın ya da en azından stratejinizi hazırlamanın tam zamanı. Bugün başlayacağınız her türlü projede başarılı olacağınıza dair güçlü işaretler söz konusu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç sesinize güvenin. Gezegenlerin şu anki hizalanmaları hali hazırda sahip olduğunuz sezgisel yetileri ortaya çıkarmaya uygun. Hemen hemen herkesin böyle yetileri vardır; önemli olan bunlara ne derece inanmayı yeğlediğimizdir. Altıncı hissimiz de en az ötekiler kadar güvenilirdir, çünkü diğer beş duyudan topladığı verilere bağlı olarak işler. İçinizden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığı söylüyorsa ona inanın!

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüntoplantıları yapabilir,hayatınızda bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Bir süredir devam eden davalarınız sonuca gidebilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde gelen bir telefon ile güne başlamak zorunda kalacaksın. Eğitim hayatına devam eden bir Başak burcuysan, yurt dışı seçenekleri karşına gelebilir. Karar vermeden önce aile büyüklerine danışabilir, onların düşüncelerini öğrenmek isteyebilirsin. Önceliklerini belirlediğin bugünlerde, kararlarından geri adım atmayacaksın.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal bakış açınızın yoğun olması sizleri hata yapmaya yönlendirebilir. Ortaklı işlerinizde sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Profesyonel davranmayı öğrenmelisiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Toplum önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. Davranışlarınızda abartıdan kaçınmalısınız. Gün içinde hareketli zamanlar olabilir. Yoğunluğunuz içinde annenizle ilgili konuları kaçırabilirsiniz. Sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyi hızlandırmayı deneseniz de pek başarılı olamayabilirsiniz. Aile ilişkilerinizde de kurduğunuz hoş yakınlıklar olacak.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize çizdiğiniz çemberi biraz genişletmek yeni fırsatlar doğurabilir. Mutluluğunuzun aşk hayatınızdan daha önemli olduğunu unutmayın. Bunalmış hissediyor olabilirsiniz fakat şu an verdiğiniz emekler uzun olmayan bir süre sonra karşılığını bulacak ve buna değecektir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Açılımlarınız konusunda dikkatli davranmalısınız. Bulunduğunuz konumu korumanızda yarar var. Taviz vermeyen bir yapıya sahip olduğunuz için, çevrenize savaş vermek zorunda kalabilirsiniz. 

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sevdiğiniz kişi ile birlikte romantik anlar geçireceksiniz. Kariyeriniz söz konusu olduğunda her şey yolunda gidiyor ve motivasyonunuz çok yüksek. Yediklerinize dikkat etmeye çalışın ve su tüketiminizi artırın.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İdeallerinizi gerçekleştirmek istemenize rağmen, bazı konularda sır olmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. Bugün, düşüncelerinizi saklayarak beklemeyi tercih etmelisiniz. Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. Daha hızlı hareket etmelisiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 00" R
Ay
Yay
08° 12' 28"
Merkür
Koç
16° 02' 19"
Venüs
Koç
26° 35' 35"
Mars
Balık
26° 57' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 31"
Satürn
Balık
16° 15' 13"
Uranüs
Boğa
22° 08' 38"
Neptün
Balık
28° 47' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 20"
Lilith
Başak
22° 56' 28"
True Node
Koç
15° 31' 21"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>