Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Mesleki Gelişimine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Sizin için ufukta harika sürprizler var. Yeni bir kariyer fırsatı ya da duygusal arkadaşlık konularında bir hızlanma söz konusu olabilir. Mevcut gezegensel dizilim sayesinde, hem kişisel hem de profesyonel tatmin için en kuvvetli yönlerinizden faydalanabilirsiniz. Özgün olmak konusunda isteksiz olmayın. Bu, her şeyinizi ortaya koyacağınız bir davranış olacak!

Çok yaratıcı bir kişiliğe sahipsiniz, neden bunu ev ortamınızı güzelleştirmede kullanmıyorsunuz? Biraz zaman ayırma ve parayla yapabileceğiniz çok şey var. Basitçe evinizdeki dağınıklığı toplamakla başlayabilirisiniz. Ondan sonra, bazı özel dokunuşlar uygulayabilirsiniz. Mutfağa yeni bir halı atıp, tezgaha dekoratif bir tabak koyabilir, salonunuzu eski siyah beyaz aile fotoğraflarınızla süsleyebilirsiniz. Bu aradığınız dekoratif görüntüyü size sağlayacaktır.

Kendini savunmaya kararlısın. Açık ve özgün bir iletişim kurma modunda olacaksın. İnsanlara ne istediğini belli edebileceğin güzel bir gün. Hem profesyonel hem kişisel yaşamlarında hak ettiğin şeyler talep etmekten korkma. Lideri oyna ve yapılması gereken tartışmaları başlat. Utangaçlığın sırası değil!Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

3 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar yapabilir ve paranızı yönetmekle ilgilenebilirsiniz. Yasal gündemlerde ilerleyiş ve seyir aniden değişebilir. Beklemediğiniz kişilerden yardım ve iyilik görebilirsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine ayırdığın bugün sakin şekilde tamamlamak istiyorsun. Mesleki gelişimine verdiğin önem nedeniyle, kişisel gelişim kursu araştırırken kendini bulacaksın. Yeni bir telefon almayı düşündüğün bugünlerde, birikim yapmayı düşünebilirsin. Hobilerine daha fazla vakit ayırmaya başlıyorsun.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili geçmişteki konular tekrar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi dile getirmek yerine sessiz kalmanız konunun büyümeden kapanmasına yardımcı olabilir. Aileniz ile aynı fikirde olmadığınız için kendinizi eleştirmeyin.

3 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

3 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şartta dengeyi sezgileriniz ile bulabileceksiniz. Gerektiğinde geri planda durup sabırla beklemeyi başarmak da olabilir.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs Yengeç burcuna geçiyor ve bu geçiş sizde 27 Haziran'a kadar sosyal çevreniz ile bol bol gezmece vaat ediyor. Çeşitli ortamlara girebilir, yeni tanıştığınız kişilerden destek alabilirsiniz. Bekar Başak’lar için yeni çevre yeni aşk demek. Ayrıca işleriniz için networkünüzden çok daha rahatça destek alabilirsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda başkalarının işine burnunuzu soktuysanız, başınızı kaldırmanın ve yeniden bağlantı kurmanın zamanı geldi. Biriyle aynı odada vakit geçirmek zorunda değilsiniz, sadece bir telefon görüşmesi ikiniz için de günü aydınlatabilir.

3 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sorunların gündeme gelmesiyle düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Çözüm bekleyen ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte heyecan verici ve rahatlatıcı bir seyahate çıkmak isteyeceksiniz. Gelecekte finansal sıkıntılar çekmemeniz için şimdiden birikim yapmaya başlamanız gerekiyor. Daha pozitif düşünmeye çalışın.

3 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaş çevrenizde aktif bir gün içindesiniz ve sıra dışı konulara ilgi duyan kişilerle bir arada olacaksınız. Arkadaşlarınızın sunacağı tekliflere hayır demeyin. Kendinizden genç insanlarla bir arada olmanın zevkini yaşayacaksınız.

3 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 22' 51" R
Ay
Balık
22° 47' 58"
Merkür
Koç
19° 00' 50"
Venüs
Boğa
06° 01' 19"
Mars
Koç
02° 51' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 39"
Satürn
Balık
16° 55' 33"
Uranüs
Boğa
22° 34' 52"
Neptün
Balık
29° 01' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 12"
Lilith
Başak
23° 47' 24"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 04/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>