Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Harcamaların Dikkatini Çekecek Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Övülme ihtiyacınızı feda etmeniz gerekebilir. Yapılması gereken işler olabilir ve sosyalleşmek için çok zamanınız olmayabilir. Arkadaşlarınızla bir araya gelme gereksinimi duyuyorsanız, bunu daha sonra yapın. Hevesli doğanız ve sosyal kişiliğiniz kendini boşaltacak bir yer arıyor. Ancak enerjinizi başka şeylere kanalize etmeye çalışın ve yapılması gereken projelere odaklanın. Oyun oynamayı günün ilerleyen saatlerine bırakın.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Bugün senin için güçlü bir gün olacağa benziyor. Büyük zorluklara göğüs gerebileceksin. Bir miktar süper kahraman gibi bile hissedeceksin; güven ve enerjiyle dolu olacaksın! Bu gücü bilgece kullan. Bugün bazı çözümler üretmek ve hayatını daha pozitif bir yöne sevk etmek için uygun bir gün. Değişikliğe açık ve isteklisin, yeni maceralar arıyorsun.Sizin kadar yetenekli olmayan insanlara karşı daha sabırlı olmaya çalışın. Bazen çok fazla övünebiliyorsunuz. Dikkat etmezseniz kendini beğenmişin teki olup çıkabilirsiniz! Ve böylesi bir davranış son derece itici olabilir. Kendinizi ifade etme şeklinizle ilgili daha ketum olmak isteyeceksiniz. Daha mütevazi ve yardımsever olmaya çalışın. Bilin ki siz de bir zamanlar bu kadar deneyimli değildiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok bencil insanlarla tanışır ya da karşılaşırsanız şaşırmayın. Genel olarak egoist ve diğerlerine katılmayan insanları anlamak size zor anlar yaşatıyor olabilir. Bugün onlara sanki size bir şeyler öğretebileceklermiş gibi bakmayı deneyin: kendiniz için daha çok, başkaları için daha az yaşamak gibi mesela.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapılacak işler, görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Temizlik ve düzen ile ilgilenebilir, alışkanlık veya kararlarınızda daha sabit olabilirsiniz. Değişimi deneme zamanı.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ayın son günü. Geride bıraktığımız ayın değerlendirmesini yapmak isteyeceksin. Mayıs ayı boyunca yaptığın harcamaların fazla olması dikkatini çekecek. Ailenden bu konu hakkında fazlaca uyarı gelebilir. Çocuğu olan bir Başak burcuysan, çocuğunun üzerine fazla düşmen, çocuğunda özgüven eksikliğine neden olabilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer öykünüzde yeniden yapılanacağınız bir fırsat önünüze gelebilir ve teklifi olumlu değerlendirebilirsiniz. Önünüze çıkan fırsat hayatınızı başka bir yöne çekebilir ve geleceğiniz için farklı bir kulvarın kapılarını aralayabilirsiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran konulara karşı ısrarcı davranmamanızda fayda var. Üstlerinizle ilişkinize önem vermeniz gerekebilir. Bugün işlerinizle ilgili alternatif planlar oluşturabilirsiniz. Başarı için çok çalışacağınız zamanlar içindesiniz. İşten gelecek paralar söz konusu olabilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde sabrın önemli olacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Partneriniz bir anda sizin istediğiniz gibi olmayabilir, sabırla süreci atlatırsanız istediğinizin gerçekleşecektir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün havada özel bir his var ve bu taze değişim rüzgarlarından kaynaklanıyor.  Özellikle kalp meseleleri söz konusu olduğunda, yaratıcı zihninizi kullanmak için fırsatlar arayın. Romantizmle yeniden ilişki kurma şansını yakalamak üzeresiniz ve bu çok iyi hissettirecek!

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt Neptün’den olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. İdeallerinize uygun kişilerle çalışmalısınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. 

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza çıkan partner adaylarını adeta büyülüyorsunuz. Bugün çok enerjik olacaksınız ve çalışma arkadaşlarınızı motive edeceksiniz. Zihinsel olarak dengelenmiş hissetmek için meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecek. Bugün, yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın düşünceleri size olumlu gelmeyebilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 35' 09" R
Ay
İkizler
25° 10' 51" R
Merkür
Koç
24° 25' 07"
Venüs
Boğa
13° 54' 54"
Mars
Koç
07° 47' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 06"
Satürn
Balık
17° 26' 15"
Uranüs
Boğa
22° 57' 08"
Neptün
Balık
29° 12' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 04"
Lilith
Başak
24° 30' 03"
True Node
Koç
15° 08' 10"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>