Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Aileni Mutlu Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün bazı güçlü duygular ortaya çıkabilir. Sizi biraz sinir eden kişisel bir durum söz konusu olabilir. Bazı gerginlikler yaşanabilir. Bu endişeleri bugün ele almak sağlıklı olacak. Her şeyi içinize atmayın ve iyiymiş gibi davranmayın. Sevdiğiniz insanlara aklınızdan geçenleri anlatmanız önemli. Bugün şüpheleri gidermeye cesaretiniz varsa, her şey daha iyi olabilir.

Bir görevi yerine getirmek için gerekli olan süreçler hakkındaki tüm felsefi varsayımlar ve retorik ifadeler, bu günün gerektirdiği sıkıcı çalışma saatlerinin üstünü örtmeyecek. Ne yazık ki, bugünün gezegensel açıları size biraz kaba bir uyanış sunuyor. Ancak işiniz, kişisel memnuniyetinize göre hızla ilerledikçe, bugünü ödüllendirici bulacaksınız.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Söylemen gereken her şeyi söyle. Aklındakini dışa vurmak için verimli ve istisnai bir gün – özellikle de evle ilgili meseleler söz konusuysa. Yine de konuşmayı seven yapın başını belaya da sokabilir! Düşünmeden ve hızlı konuşursan, bu patlamadan dolayı insanların keyfi kaçabilir. Nabza göre şerbet vermeyi öğrenmek ve becerebilmek ise gerçek bir yetenektir; ayrıca iyi iletişim kurmak zaman alır. Yine de böyle bir günde, içindekileri dışarı çıkarabilirsin – sonrasında otur ve insanların tepkilerini izle!Cömertliğin bugün senden yardım ya da rehberlik isteyecek bir tarafından sınanabilir. Bazen hayatındaki etkinliklerle fazla meşgul olabiliyor ve etrafında desteğe ihtiyacı olan insanların farkına varmıyorsun. Şansları kapanmış bu arkadaşların için bugün biraz vakit ayırmaya çalış. Onları endişelendirmek için mizah anlayışını kullan ve durumların iyi yanlarını görmeleri açısından onlara yardım et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, beklediğin bütün cevapları aldığını zannetme hemen; çünkü hala cevaplanmayanlar mevcut. Cevapları açıkça bilmediğini söylersen, insanlar sana çok daha fazla saygı duyacaktır. Eğer doğru şeyi bildiğinden emin değilsen, iddialı ifadeler kullanma. Durum hakkında net bir değerlendirmeye varacak kadar elindeki verileri irdeleyememiş olabilirsin.

30 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yapılacak işler, görev ve sorumluluklar ön planda olabilir. Temizlik ve düzen ile ilgilenebilir, alışkanlık veya kararlarınızda daha sabit olabilirsiniz. Değişimi deneme zamanı.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugüne yönelik planların hazır. Ailesiyle yaşayan bir Başak burcuysan, sabah saatlerinde sürpriz bir kahvaltı ile onları mutlu edebilirsin. Boş vakitlerini hobilerine ayırarak değerlendirmek isteyeceksin. Eksiklerini tamamlamak için çıktığın alışverişte, listende olmayan ürünleri de alabilirsin.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi değerinizin farkına vardığınız bir gün olacaktır. Kararsızlığınızın yerini cevaplarını bulduğunuz sorular doldururken hayattan ne istediğinizin farkına varıyorsunuz. Artık bir yol çizdiğinizi ve bunun hayatınıza somut bir şekilde dahil olduğunu görmek, yeni hafta öncesi sizi oldukça motive edecektir.

30 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça meşgul ve yoğun geçebilir. Zamanınızı iyi kullanmaya bakmalısınız. Çok şey öğrenebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda zafer kazandığınızı hissettiren durumlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de bir hayli önemli yollar kat edebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, etkinlikler, düğün, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, geleceğe dair proje ve çalışmalarınıza hız kazandırabilir, arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insanlarla keyifli ortamlarda yer alabilir, mutlu bir gün geçirebilirsiniz ancak akşam saatlerinde ilişkilerinizde daha anlayışlı ve ılımlı olmaya ihtiyacınız olacak.

30 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle kariyeriniz açısından size ne olacağı konusunda kendinize binlerce soru soruyor olabilirsiniz. Sanki şimdiye kadarki tüm deneyimleriniz artık bir anlam ifade etmiyormuş gibi. Bu gözlemin olumlu yönü bugün size enerji verecek. Anı yaşayın, şimdide olun ve gelecekte her şeyin mümkün olduğunu bilin.

30 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyorsunuz. Her kelimenin altında farklı bir anlam aramanız hata, biliyorsunuz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden daha fazla ilgi ve anlayış bekliyorsunuz. İş yerinizde karşınıza çıkan problemleri başarılı bir şekilde çözüyorsunuz ve etrafınızdakilere ilham veriyorsunuz. Günlük su tüketiminizi artırmaya çalışın.

30 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddesel kazançlarınızla ilgili özel durumlar söz konusu. Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var. Özellikle kendinizi mutlu hissettirecek, bazı kişisel şeyler satın almak isteyeceksiniz. Alışveriş yapmak için, uygun bir gün.

30 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 03" R
Ay
İkizler
14° 57' 45" R
Merkür
Koç
23° 40' 41"
Venüs
Boğa
13° 00' 01"
Mars
Koç
07° 12' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 35"
Satürn
Balık
17° 22' 50"
Uranüs
Boğa
22° 54' 33"
Neptün
Balık
29° 11' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 41"
Lilith
Başak
24° 25' 06"
True Node
Koç
15° 12' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>