Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sürpriz Mesajlar Gelebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 50%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu Başak için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Görüşlerini açıklamak için güzel bir gün. Konuşmak ve fikirlerini açıklamak için uygun modda olacaksın. Birilerini önemli konularda eğitmek ve bilgilendirmek için de elverişlisin. Tartışmalı bir konu hakkında bir fikir alışverişine girmek için de kendini hazır hissediyorsun. Bakış açınla insanları aydınlatabilirsin. Farklı bir perspektife sahip olan rakiplerine karşı zekanı göstermekten keyif alacaksın.Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hızlıca bir karar vermen gerekebilir. İlgini üzerine yoğunlaştırman gereken önemli bir konu patlak verebilir veya bir süredir yaşanmakta olan bir sorunun önünü kesebilecek şansı elde edebilirsin. Meditasyon için biraz vakit ayır. Tek başına uzun bir yürüyüşe çıkarak zihnini boşaltmak ve farklı bakış açıları geliştirmek isteyebilirsin. Bütün açılardan değerlendirmeden, hiçbir şeye balıklama atlamak istemeyeceksin.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde şaşırtıcı değişimler olabilir. Bir dostunuzdan barışma teklifi alabilir, bir tanıdığınızdan ortaklık teklifi alabilirsiniz. Taşınma gündemleriniz sonuçlanabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmacık tavırlardan hoşlanmıyorsun. Çevrende samimiyetine inanmadığın kişilerle arkadaşlığını kesmeyi düşüneceksin. Aşkı temsil eden gezegen Venüs, bugün su burcunda konumlanmaya başlıyor. Duygusal hayatına etki edecek olan bu geçiş, sürpriz mesajlara neden olabilir. Beklemediğin telefon görüşmeleri, seni düşünceler içerisine sokabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ile ilgili bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Ortaklık gerektiren veya birlikte projelendirmek istediğiniz düşünceleriniz varsa öğrendiğiniz gerçekler bu düşüncelerinizi askıya almanıza sebep olabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilere vereceğiniz tepkilere dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle hareketli zamanlarda heyecanlı iletişim nedeniyle gerginlikler yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde imaj değişikliği için uygun zamanlar var. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirmek size keyif verecektir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın size getirdiği sürprizlere hazırlanabilirsiniz. Eğitim, kültür gibi alanlarda atmak istediğiniz adımlar sizler için verimli sonuçlar doğurabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her istediğinizi yapmayı beklememelisiniz. Teknik sınırlamalarla kısıtlanabilirsiniz. Belki de finansal kaynaklarınız yetersiz olacaktır. Başka bir deyişle, ruhsal bir adaya sığınmak ve sessizce içsel düşüncelerinize yoğunlaşmak gibi her zamanki düzeninizi takip edemezsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün İkizler’de retro hareketi, yaşama bakış açınızda ve finans konularında zor hedeflere kilitlenmenizi sağlayacak. Size bir katkı getirecek her türlü koşulu defalarca gözden geçirmek zorundasınız. 

2 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi tazelenmiş hissedeceksiniz. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek istiyorsanız şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, neşeli ve dışa dönük bir performans sergiliyorsunuz. Duygusal konularda yeni başlangıçlara hazırsınız. İş ortamında pes etmekten hiç hoşlanmıyorsunuz. Ayak bileklerinizin oldukça hassas olduğunu unutmayın.

2 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 45' 28" R
Ay
Balık
28° 28' 20"
Merkür
Koç
19° 16' 26"
Venüs
Boğa
06° 30' 04"
Mars
Koç
03° 09' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 07"
Satürn
Balık
16° 57' 29"
Uranüs
Boğa
22° 36' 13"
Neptün
Balık
29° 02' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 29"
Lilith
Başak
23° 49' 59"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>