Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Şanssızsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2021, Salı

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, en sonunda içinize dert olan sırlarınızı açığa vurabileceksiniz. İçeride öfke duyuyor olabilirsiniz ve bir yakınınıza patlamaktan korkuyorsunuz. Ya da şanslı bir adama gizli bir ilgi duyuyor olabilirsiniz. Aklınız bugün kalbinizi yönetecek ve zihniniz herhangi bir türlü duygusal yaklaşımdan arınacak. Belki de bundan faydalanmalısınız.

Bugün ayrıntılara takıntılı olabilirsiniz. Dosyaları düzenliyor ve evrak işlerini gündeme getiriyor olabilirsiniz. Ya da kendi bütçenize bakıyor olabilir ve tüm paralarınızın nereye gittiğini anlamaya çalışıyor olabilirsiniz. Bugün her şeyi analiz edip, zihninizde her şeyi netleştirirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Hayatınızın farklı kısımlarının nasıl çalıştığını fark etmek her zaman hoşunuza gider. Bay Başak doğuştan bir sistem analisti!

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Enerjiyle dolup taşıyorsun. Bir ateş grubu burcu olarak, enerjik ve aktif hissetmek senin için olağan bir şey ve bu his bugün tam anlamıyla taçlandırılıyor. Fakat büyük bir enerjiye sahip olmanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanı da olabilir. Kendini yataktan sürüyerek kaldırmamak harika bir şey olsa gerek; fakatgörevlerini gerçekleştirmeye geldiğinde, adeta başka yerde olmayı arzuluyorsun! Yine de öncelikle işlerini tamamladıktan sonra ailene ve arkadaşlarına da enerji ayırmayı unutma!Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cömertliğin bugün senden yardım ya da rehberlik isteyecek bir tarafından sınanabilir. Bazen hayatındaki etkinliklerle fazla meşgul olabiliyor ve etrafında desteğe ihtiyacı olan insanların farkına varmıyorsun. Şansları kapanmış bu arkadaşların için bugün biraz vakit ayırmaya çalış. Onları endişelendirmek için mizah anlayışını kullan ve durumların iyi yanlarını görmeleri açısından onlara yardım et.

1 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün resmi işlerde ve imzalarda sorunlar çıkabilir. Bu işlerinizi bir sonraki güne ertelemeye çalışın. Yöneticilerle iletişimde anlaşmazlıklar doğabilir.

1 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şanssızlığın üzerinde. Gün boyunca aksilikler peşinde olabilir. Ufak tefek kazalar yaşayabilir, sakarlıklar yapabilirsin. Yönetici gezegenin, bugün geri gidecek. Kendine daha fazla vakit ayırmak için programını yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Yalnız bir Başak burcuysan, beklemediğin bir anda gelen aşk itirafı, ayaklarını yerden kesecek.

1 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde kendi kendinize kuruntu yaptığınız bir gün olabilir. Olayların iç yüzünü öğrenmeden hamle de bulunmak sizi zor durumda bırakabilir. Gerçekleri kabul etmeyerek hem kendinizi yıpratabilir hem de zamanınızı boşa harcayabilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

1 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir ilişki içerisinde iseniz partnerinizle size yanlış gelen noktaları paylaşmanızda fayda var. Bu durumda iyilikleri hayatınıza çekebilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00’dan sonra hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek, yaratıcı çalışmalara zaman ayırmak ve geleceğe dair planlamalar yapmak için ideal zamanda iken, spiritüel çalışmalar, dualar ve niyetlerden yüksek düzeyde fayda göreceksiniz.

1 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezginizin bugün çok yüksek bir seviyede olması muhtemel. Bugün hasta veya depresif insanların yanında olmak için iyi bir gün değil. Ertelemiş olabileceğiniz eski projeleri bitirmek için güzel bir gün. İçgörüleriniz ve yaratıcılığınız, size ihtiyacınız olan motivasyonu sağlayacaktır.

1 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği yaptığınız kişilerin karşıt düşüncede olması sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı  destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan  olumsuzlukları unutturacak.

1 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partnerinizi bir türlü aklınızdan çıkaramıyorsanız, bugün ona mesaj atmayı deneyebilirsiniz. İş yerinizde yorucu ve stresli bir gün geçireceksiniz. Bugün şekerli besinlerden uzak durmaya çalışın ve su tüketiminizi artırın.

1 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Sakin olmayı deneyin.

1 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 21' 01" R
Ay
İkizler
07° 28' 47" R
Merkür
Koç
23° 09' 45"
Venüs
Boğa
12° 20' 31"
Mars
Koç
06° 48' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 02"
Satürn
Balık
17° 20' 22"
Uranüs
Boğa
22° 52' 41"
Neptün
Balık
29° 10' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
21° 09' 58"
Lilith
Başak
24° 21' 32"
True Node
Koç
15° 15' 09"
Son Güncelleme : 09/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>