Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorunları Geride Bırakıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2021, Salı

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün kişisel yaşamınızda, işler sizin için yoluna girmeye başlayacak. Hayatınızda pek çok iniş çıkış varsa ve hangi yöne gideceğinizi bilmiyorsanız, nihayet doğru yöne gidiyormuş gibi hissetmeye başlayacaksınız. Siz ve sevgiliniz bugün alışveriş yapmak veya küçük bir gezintiye çıkmak için bir noktada iyi vakit geçirebilirsiniz. İlişkinizde de daha iyi bir huzur hissedeceksiniz!

Bugün finansal hayatınız için şaşırtıcı bir gün olabilir. Büyük bir yatırımınız hakkında iyi haberler alabilirsiniz. Ya da birileri eski bir borcu size geri ödeyebilir. İşyerinizde yaklaşmakta olan bir yükselme veya terfi hakkında haber alabilirsiniz. Genel olarak, para konusunda olumlu bir şeyler yaşayacak olmalısınız. Finansal refah Bay Başak 'in hedef listesinin başında olduğundan, oldukça mutlu olmalısınız!

Bugün bir meydan okuma günü. Kendinizi sorgulamada tam bir profesyonelsiniz, öyle ki başardığınız şeylere sert bir bakış atarken yeterliliğinizi gözlemleyeceksiniz. Son 10 yılda gerçekten şahsi bir benlik yaratmanızı sağlayan şey ne? Kendinizden şüphelendiğiniz için basiretinizin bağlandığı ve bir şeyi takip ettiğiniz oldu mu? Hiç sürekli olarak "neredeyse hazır" hissetiniz mi? Hala "kusursuz" olan projelere atlamaya cesaret ettiniz mi? Bugünün soruları bunlar. Bol şans!

Tam duyguların konusunda sakinlik ve durağanlık kazandığını düşünüyorken, bir şeyler senin dengeni bozuyor. Stabilite konusunda endişeler taşıdığını ve aslında aradığının risk, aksiyon ve heyecan olduğunu fark edebilirsin. Bu içsel çatışma, harekete geçmeni zorlaşıtırıyor. Denklemin her bir elementini aşırı analiz etmemelisin. Çözüm kendiliğinden gelecektir.İç sesinize güvenin. Gezegenlerin şu anki hizalanmaları hali hazırda sahip olduğunuz sezgisel yetileri ortaya çıkarmaya uygun. Hemen hemen herkesin böyle yetileri vardır; önemli olan bunlara ne derece inanmayı yeğlediğimizdir. Altıncı hissimiz de en az ötekiler kadar güvenilirdir, çünkü diğer beş duyudan topladığı verilere bağlı olarak işler. İçinizden bir ses bir şeylerin yolunda olmadığı söylüyorsa ona inanın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal, politik, spiritüel ya da insanı sorunlarla ilgili bir toplantı bu gece evinizde düzenlenebilir. Bağış toplama meselesi gündem yaratabilir. İçinizdeki derin hisleri uyandıracak bazı yoğun sohbetler edebilirsiniz. Bu da yaşamınızı bir şekilde dönüştürebilir. Dünyayı artık eskisi gibi görmeyeceksiniz. Bunun adına "gelişim" deniyor ve aynı olmasanız bile muhtemelen daha iyi oluyorsunuz.

8 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün organizasyon ve davetlere katılabilir, ileri tarihli organizasyon planları yapabilirsiniz. İnsanlarla, insanların düşünceleri ve beklentileriyle daha fazla ilgilenme ve önem verme halinde olabilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatındaki gelişmeler özel hayatını etkiliyor. İlişkindeki sorunları geride bırakmak için atmak istediğin adımlar olabilir. Masraflarında azalmaya gitmen, maddi konularda elini güçlendirecek. Zorunlu olmadıkça masraflarını ertelemeyi düşüneceksin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya gelme planların olabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verimli çalışmak için yine kendinizden ödün vereceğiniz bir gün olacaktır. Fiziki yorgunluğunuz sağlık sorunlarınızı artırabilir. Kendinizi ihmal etmemelisiniz. Duygusal manipülasyon sizi ve geleceğinizi aşağıya çekmemelidir.

8 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmek daha kolay olabilir. Uluslararası konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Kişisel harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek istediğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak için uygun bir gün.

8 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artan sorumluluklarınız bugünlerde yorgun hissetmenize neden olabilir. Aşk ilişkilerinizde kendinizi tam adapte hissedemeyebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Terfi veya zam haberi ya da bunlarla eşdeğer tuttuğunuz bir takdir almanız olası. Artan harcamalarınıza karşı cebiniz sağlam duracaktır. Bir süre gözünüzü bütünden ayırın ve parçalara odaklanın. Aradığınız cevap baktığınız yerde.

8 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi neşeli ve canlı hissediyorsunuz. İlginç arkadaşlıklar ve farklı kişilerle birlikte olacaksınız. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz. 

8 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süredir bekarsanız, bugün kalbinizin çalındığı gün olabilir. İş yerinizdeki çalışmalarınızı büyük bir başarıyla tamamlıyorsunuz ve patronunuzun dikkatini çekmeyi başardınız. Bugün yoga yapmayı deneyebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi saklamak zorunda kalıyorsunuz.

8 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 09' 33" R
Ay
Akrep
15° 07' 54" R
Merkür
Koç
15° 59' 58"
Venüs
Koç
24° 19' 29"
Mars
Balık
25° 32' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 04' 58"
Uranüs
Boğa
22° 02' 25"
Neptün
Balık
28° 44' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
20° 20' 59"
Lilith
Başak
22° 44' 13"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 25/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>