Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Koşulları İyi Değerlendirmelisin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevgiliniz ile romantik bir akşam planlamak isteyebilir ve birlikte şık bir akşam yemeği için dışarı çıkmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir şişe şarap alın ve yavaşça yudumlayın. Umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşun. İlişkinizdeki hedeflerinizi ifade edin. Bu kişiye biraz daha bağlılığınızı göstermek istiyorsanız, bugün konuşmanın tam zamanı. Tutkularınızı takip etmek için harika bir gün.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Bugün duyduğun her şeye inanmazsan iyi edersin. İlginç dedikodular kulağına gelebilir ve insanlar sürekli söylentilerden bahsedebilir. Yanlış bilgilerin seni kaygılandırmasına veya yargılarını gölgelemelerine izin vermemelisin. Kısa süre sonra, eğer sabredebilirsen, gerçekte olan biteni öğreneceksin. Korku ve paniğe ise hiç gerek yok!Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin ne denli hızlı değiştiğini görmek sizi biraz huzursuz edebilir. Düzenelerce müşteri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz susmamacasına çalabilir. Gün boyu anlaşmalar yapılabilir ve bazıları da bozulabilir. Bu tempo başınızı döndürecek! Bağlı çalıştığınız biri önemli konularda pek çok kez fikrini değiştirebilir ve bu da günlük planınızı alt üst edebilir. Yeniden düzene girmeniz birkaç gün alabilir bu yüzden her şeyin hemen çözülmesini beklemeyin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün borç alma-verme gündemleri içinde olabilirsiniz. Öğle saati ve civarında bir isteğinize, hedefinize ulaşabilir ve mutlu olabilirsiniz. Hareketin kazandırdığı bir gün.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, günlük rutinlerini yeniden şekillendireceksin. Mevsime uygun bir şeyler ekleyebilirsin. Son günlerde hedeflerine odaklanmakta zorluk yaşıyorsun. Aynı anda birden fazla konuyu düşünmen buna engel oluyor. Mevcut koşulları iyi değerlendirmelisin. Yalnız bir Başak burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açıklamak isteyeceksin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aileniz ve partneriniz sizden ayrı ayrı isteklerde bulunabilir. Kendinizi bir seçim zamanında hissederek doğru kararın hangisi olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Süreci doğru yönetmeye özen göstermelisiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aniden karar vermeyi, harekete geçmeyi gerektiren bir konu nedeni ile bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Bu konu yakın çevrenizde, kardeşlerle ilgili de olabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi oldukça anaç hissedebilir ve çevrenizle ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Yardımsever olmak size oldukça iyi karma yaratabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Söylediklerinizi destekleyecek sağlam gerçekleriniz ve somut kanıtlarınız olmadıkça, bugün işinizi yaparken kimse sizi ciddiye almaz. Herhangi bir online sunum yapmanız gerekiyorsa, iyi hazırlandığınızdan emin olun. Diğerleri planınızdaki eksiklikleri görecek.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz için, gizemli davranışlar içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimalinin olması sizi endişelendirmesin. 

5 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki tüm problemleri çok yakında çözeceksiniz. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek için çok çalışıyorsunuz ve geleceğiniz için birikim yapıyorsunuz. Bugün kendinizi yorgun hissetmeniz muhtemeldir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, evinizle ilgili birçok aktiviteye ihtiyaç duyuyor ve sevdiklerinizle ortak bir performans sergilemek istiyorsunuz. Alışveriş duygularınızın atağa kalkmasıyla, ilginç eşyalar satın alabilirsiniz. Yaşamınızı renklendirmek için uygun bir gün.

5 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 06" R
Ay
Yay
20° 20' 11"
Merkür
Koç
16° 09' 59"
Venüs
Koç
27° 45' 25"
Mars
Balık
27° 41' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 40"
Satürn
Balık
16° 20' 23"
Uranüs
Boğa
22° 11' 51"
Neptün
Balık
28° 49' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 34"
Lilith
Başak
23° 02' 45"
True Node
Koç
15° 28' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>