Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Meraklısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 40%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Bu sizin için çok verimli bir dönem olabilir. Hayatınızı inşaa etmeye başlayacaksınız. Her yöne doğru çekiliyormuş gibi hissediyorsanız, bu çok normal, şu anda aynı anda birkaç şey yapmanız gerekiyor. Yapacaksınız! Başka bir proje üzerine daha fazla çalışmak için diğer projeyi sonlandırmayı düşünmeyin. Her ikisini de aynı anda, özellikle bu zaman aralığında yapacak enerjiniz var.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Yepyeni bir felsefe benimsemeye karar verebilirsin. Yaratıcı görselleştirme yapmaya başlayabilirsin. Zihinsel gücünü pozitif düşünmeye aktarmak sana iyi gelecektir. Bazen duygularının seni kontrol etmesine izin veriyorsun fakat son felsefen sana onlar üzerine kontrol şansı kazanma fırsatı tanıyabilir. Düşüncelerinin, duygularının ve davranışlarının kişisel gerçekliğini şekillendirdiğini bilmelisin...Bugün her şeyin ne denli hızlı değiştiğini görmek sizi biraz huzursuz edebilir. Düzenelerce müşteri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz susmamacasına çalabilir. Gün boyu anlaşmalar yapılabilir ve bazıları da bozulabilir. Bu tempo başınızı döndürecek! Bağlı çalıştığınız biri önemli konularda pek çok kez fikrini değiştirebilir ve bu da günlük planınızı alt üst edebilir. Yeniden düzene girmeniz birkaç gün alabilir bu yüzden her şeyin hemen çözülmesini beklemeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için tezatlarla dolu bir gün. Sabah çikolata yiyip öğleden sonra tempolu koşuya çıkabilirsiniz. Sabah geç saatte uyanıp akşam erkenden yatağa girebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi eve de kapatabilirisiniz. Evde vakit geçirebilir ve normalde yaptığınızdan daha fazla telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Çalışma masanızı temizleyebilir ve hatta belki bir iki kitap rafını düzenleyebilirsiniz. Buzdolabında kötü bir koku varsa, neden temizliğe girişmeyesiniz? Belki de dolaptaki karbonat kabını yenilemenin zamanı gelmiştir. Ayrıca evcil hayvanlarınızla da ilgilenebilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün borç alma-verme gündemleri içinde olabilirsiniz. Öğle saati ve civarında bir isteğinize, hedefinize ulaşabilir ve mutlu olabilirsiniz. Hareketin kazandırdığı bir gün.

4 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kurduğun hayalleri, gerçek hayatta uygulayamamış olmak seni üzüyor. Hedeflerine yeniden odaklanmalısın. Gün içerisinde tuhaf haberler gelebilir. Bu haberler evde birtakım araç gereçleri kırmana neden olabilir. Masrafların artacak. İlişkisi yeni bitmiş olan bir Başak burcuysan, eski sevgilinin hayatındaki gelişmeleri merak edeceksin.

4 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ilgi odağı olduğunuz bir gün olabilir. Beklemediğiniz kişiler tarafında davet alabilir ve sürpriz konuşmalar içinde yer alabilirsiniz. Herhangi bir karar vermeden önce etraflıca düşünmeniz iyi olabilir.

4 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi iyi yapmak hususunda eğitim olabilir işinizi korumak için rakiplerinizle etkileşim içerisinde olmak da olabilir ancak işinizi başarılı yapmak için bazı önlemleri alın.

4 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde yeni bir rüzgar esiyor ve muhtemelen bunun için çok üzülmeyeceksiniz! Gezegenler yeni başlangıçların sinyalini vermek için sıraya giriyor.  Muhtemelen sonuçlardan hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Mutlu olun. Bunun için her nedeniniz var!

4 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacaksınız; kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün içindesiniz. 

4 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile finansal konular yüzünden tartışmamaya özen göstermelisiniz. Bugünyerinizde ortaya çıkabilecek her türlü tartışmadan uzak durmaya özen gösterin. Varlığınızla bütün bir odayı aydınlatma yeteneğine sahipsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda karşı tarafın desteğine ihtiyaç duymuyor ve her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. İhtiyaçlarınızı başkalarının yanında konu yapmaktan hoşlanmıyorsunuz. Bugün, ailenizin sizden beklediği yardımı yapacaksınız.

4 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 11" R
Ay
Yay
21° 41' 13"
Merkür
Koç
16° 11' 06"
Venüs
Koç
27° 53' 07"
Mars
Balık
27° 46' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 07"
Satürn
Balık
16° 20' 57"
Uranüs
Boğa
22° 12' 12"
Neptün
Balık
28° 49' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 56"
Lilith
Başak
23° 03' 26"
True Node
Koç
15° 27' 48"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>