Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 40%

Başak öfkesinin bugün size galip gelmesine izin vermeyin. Size yakın biri, belki bir arkadaşınız, aileden biri ya da sevgiliniz bazı entelektüel veya manevi konularda sizinle aynı fikirde olmayabilir. Bu yüzden tartışma olarak başlayan şey, hararetli bir kavgayla sonuçlanabilir. Unutmayın: gerçeklik, (özellikle soyut kavramlarla ilgili olan) görecelidir ve karşınızdakinin bakış açısı da en az sizinki kadar geçerlidir. Herkes sadece kendisine en anlamlı gelen fikri benimser.

Hayalleri ve vizyonu çok geniş olabilen çok coşkun bir insansınızdır, ancak küçük detaylara odaklanmak yerine büyük resmi görmek bazen daha kolaydır. Başkalarını yönetiyor veya denetliyorsanız, bugün çalışanlarınızla iletişim kurmak ve onların günlük sorunlarını anlamak ve öğrenmek için iyi bir gün. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz okul çalışmalarında ve faaliyetlerinde ilgi gösterdiğiniz için sizden faydalanacaktır.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Evini yeniden dekore etmeyi hiç düşündün mü? Eğer düşündüysen işte bugün bunun için biçilmiş kaftan. Fiziksel enerjin ve estetik algıların oldukça uygun. Renkler, stil ve düzenlemeler için aile üyelerinin fikirlerini al. Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir bugün. Yine insanların kendilerini çok yormamalarına dikkat et.Bazen başkalarıyla ilgilenmekten kendine bakamıyorsun! Bugün aldığın bütün sorumluluklardan bunalmış vaziyette olabilirsin. Kendine karşı dürüst ol ve eylemlerinin sayısını azalt. Eğer yapılması gereken şeyler varsa da yardım iste!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı, sorumluluklar ve yapılacak işler gündemde olacaktır. Günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi düzenleyin. Günün ilk yarısında şaşırtıcı gelişmelerle karşılaşabilir, etrafınızdaki insanlarla ilgili şaşırtıcı şeyler öğrenebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için özel bir gün. Haftanın ilk gününden kariyer yaşantın ile ilgili güzel haberler alacaksın. İşlerinin yoğun olması, sosyal yaşantını aksatmana sebep olabilir. Bir şekilde kendine vakit ayırmayı başaracaksın. Geçmiş konular karşına gelebilir. Yüzleşmeyi sürekli olarak ertelediğin bu konular ile yüzleşmekten korkmayacaksın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde dönüm noktasında olabilirsiniz. Alacağınız yeni teklif hayallerinizi ve geleceğinizi tamamen değiştirecektir. İş hayatınızda gelişen süreci yeniden gözden geçirmeli ve kararlı olmalısınız.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aşk konusunda kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Bu durum da sizi alışılmışta tutmaya zorlayabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki yaşlı bireyleri ufak jestlerle mutlu edebilirsiniz. Profesyonel hayatınızdaki sorunlar siz beklemezken çözüme kavuşabilir. Yaptığınız planlar üzerine bir süre daha düşünmekte fayda var. Aşk hayatınızda hissettiğiniz monotonluk için harekete geçmelisiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz. Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Olumlu destek alıyorsunuz. Enerjiniz yüksek seyrediyor.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı her zaman dürüst ve açık olmaya özen gösterin. Bugün bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Aile bireyleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte keyifli bir gün geçirmek isteyeceksiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken, çevrenize karşı kırıcı olabilir, yakın bir arkadaşınızı üzebilirsiniz. Bazen susmak daha iyidir.

7 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 02" R
Ay
Yay
18° 59' 19"
Merkür
Koç
16° 08' 56"
Venüs
Koç
27° 37' 43"
Mars
Balık
27° 36' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 13"
Satürn
Balık
16° 19' 49"
Uranüs
Boğa
22° 11' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 13"
Lilith
Başak
23° 02' 03"
True Node
Koç
15° 28' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>