Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda yaşadığınız güzel gelişmeler sizi oldukça mutlu ediyor. Bugün sevgilinizin size yapacağı özel bir jestten dolayı çok duygulanacaksınız ve ona daha da çok bağlanacaksınız.

İş yerinizde bazı gelişmeleri tasvip etmeseniz de kabullenmek zorundasınız. Çalışmalarınıza hız vereceğiniz bu dönemde , performansınızla daha da göz dolduracaksınız.

Parasal konularda bazı beklentileriniz var. Fakat bu beklentiler bir hayalden öteye gitmeyebilir. Bu yüzden parasal konularda daha gerçekçi kararlar almalısınız.

Son günlerde enerjinizi doğru olarak kullanmıyor ve kendinizi çok fazla yoruyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer her şey yolundaysa ne ala, ama ilişkiniz bağımlılıktan öteye gidemiyorsa sonlandırma zamanınız gelmiş demektir. Derin bir nefes alın ve dönüşümü başlatın. Sadece sizin için değil, partneriniz için de iyi olacaktır. Bekar bir Başaksanız önce ne istediğinize karar verin, sonra zaten gerisi gelecek.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay hareketini boşlukta sürdürüyor. 10:09 olduğunda Ay Boğa burcuna geçiş yapıyor. Seyahatleriniz gündemde olabilir. Geleceğe dönük de seyahat planları yapabilirsiniz. Ay Boğa burcuna geçtiğinde Uranüs ile kavuşum yapıyor olması sizi mutlu edecek sürprizlerin karşınıza çıkmasını sağlayabilir. Mars-Neptün uyumlu açısıyla da pozitif olduğunuz sürece hayallerinize erişebileceğinizi gösteriyor. İlişkinizde de romantik anlar yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha bir güveniyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Yapmak istediklerine odaklanırken hayatı akışına bırakmak isteyeceksin. Çevresel ilişkilerini olumlu yönde kullanacaksın. Kendine güveniyor ve olayları istediğin gibi yönlendirebiliyorsun. Arkadaşlarından olumlu etkiler alıyor ve ortak etkinlikler konusunda yaratıcı tavırlarınla dikkat çekiyorsun. Ancak Ay?ın konumu meraklı insanlara karşı dikkatli olman gerektiğini vurguluyor. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Başak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi tam da aradığın türden biri olabilir. Ailenden uzakta yaşıyorsan, sürpriz bir şekilde ziyaretine gelebilirler. Uzun süredir devam eden eklem ağrıların artabilir. Rahatlamak ve ağrılarından biraz olsun kurtulmak adına masaj veya spa yaptırabilirsin. Sağlığına biraz daha özen göstermen gereken bir gün.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızla ilgili konular bugün sizin için önemli olabilir. Sevildiğinizi hissedip içinizde belli bir güven alanı oluşturmak istiyor olabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, duygularınızı daha kolay paylaşabileceğiniz ve son birkaç günün huzursuzluğunu üzerinizden atabileceğiniz konulara işaret ediyor.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı şu aralar radikal kararlar vermeye en müsait burç gruplarından birisiniz. Bu durum sizi endişelendiriyor olsa da iyi ki yapmışım dediğiniz hamleler yapacaksınız.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yurt dışı ve uzaklarla ilgili konular gündeminize gelirken, kendinizi farklı ve sıradışı yer ve rotalarda bulabilir, değişik kişilerle bir araya gelebilir, bu keşif ve macera dolu akıştan büyük zevk alabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek.Yurt dışı gezileri, akademik bağlantılar, yabancılarla diyalog, sınavlar, tanıtımlar, web sitesi çalışmaları, medyayla ilişkiler, seminerler, duyurular için efektif bir gün. Kendinizi topluluklar önünde iyi ifade edersiniz. Uçak seyahatlerinde tanışacağınız insanlar önem kazanır.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sanki tüm dünya kendinizinmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu sizi gereğinden fazla cesur yapabilir ve canınızı sıkan problemlerinizi bir çırpıda çözebileceğiniz zannına kapılabilirsiniz. Ciddi hatalar yapabileceğinizi bilin ve temkinli olun.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 36"
Ay
Kova
22° 24' 21"
Merkür
Koç
17° 46' 11"
Venüs
Boğa
03° 24' 47"
Mars
Koç
01° 14' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 53"
Satürn
Balık
16° 44' 46"
Uranüs
Boğa
22° 27' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 08"
Lilith
Başak
23° 33' 18"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>