Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiyi biraz hızlı tüketiyorsunuz. Ama bu yapınızda var. Kimse bunun için sizi suçlayamaz. Siz de her gün ihtiyaç hissettiğiniz kadar alıyorsunuz sonuçta. Tabi ki aşk, birazını da yarına saklayayım şeklinde yaşanamıyor.

Başarılı ve çalışkansınız. Herkes gibi sorun ettiğiniz ve sorun etmeye değmez bulduğunuz şeyler var. Aldırmadığınız bir şey bazılarını şaşırtabilir, yada bir şeyi sorun edişiniz abartılı bulunabilir.

İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde edemiyorsunuz. Ama ihtiyaç duymanız gereken her şeyi satın alabilirsiniz. Harcama konusunda biraz makul olma dönemi. Beklentilerinizi şımartmayın.

Aşk hayatınızda atmayı düşündüğünüz adımı hangi nedenlerin kaldırdığını iyice bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli sorunları ortalaşa yaşadığınız üçlü bir ilişki içinde, inisiyatif almak isteyeceksiniz. Bu ilişkide bazı konuları belirginleştirme niyetinizde, biraz zamansız davranıyor olabilirsiniz. Bugün karşılaşabileceğiniz negatiflikler, sizi her zamankinden fazla etkileyebilir. Bugün hayata, bütün iyimserliğinizi toplayarak bakmanızda yarar var.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda hareketini sürdürüyor. Sabahın erken vakitlerinde etkili olan Ay-Kiron kavuşumu geçmişte aldığınız maddi yaraları sarmanın vaktinin geldiğini gösteriyor. Sizi üzen bir maddi konu bugün itibariyle tamamen hayatınızdan çıkabilir. Rahatsızlığınız varsa sizin yararınıza olacak bir ameliyat kararı çıkabilir. Ay-Venüs kontağı tam da bu konularda size destek sağlamaya geliyor. Unuttuğunuz ya da gelmez dediğiniz bir tutar hesabınıza geçebilir. Borçlarınızı, ödemelerinizi kapatmak için bugün güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Miras konusunda da gelişmeler olabilir. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: AcelecisinAy, bugün ateş burcunda hareket ediyor ve senin de aklını karıştırıyor. İş yerinde yaşanacak ani değişimleri karşısında bocalaman mümkün? Bugün, çevren ile birlikte yeni başlangıçlar içinde olacak ve girişimciliğini ön plana çıkarmak isteyeceksin. Konuşmalarına yansıyan aceleci ve telaşlı hallerin pratik olmanı engelleyebilir. Şartların konusunda taviz vermek istemiyorsun ancak bazı şeyleri aşma çaban ufakta olsa engellere takılabilir. Eşinle birlikte yapacağınız aile ziyareti heyecanlı bir haberin müjdecisi olabilir. Uzun zamandır bebek sahibi olmak isteyen bir yakınının haberini alabilirsin. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal koşullarınız da bazı iyileşmeler söz konusu olabilir. Ya da ekonomik anlamda bazı girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde denge kurmak istediğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi uğraştıran işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalara özen göstermenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için alternatif programlar yapabilirsiniz. Annenizle ilgili konular göz ardı etmeyin.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bağışlayıcı karakterinizi ön plana çıkarmak sizin için güzel olacak. İnsanlara karşı keyifli bir tutumda bulunur ve onları anlamaya çalışırsanız iletişiminiz daha güzel olacak.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkiler belli bir akışa oturdu. Kendinizi serbest bırakın ki oraya buraya çarpmayın. Yol, su, sizi gitmeniz gereken noktaya kadar götürecektir. Başkalarının imkanlarından faydalanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Evlilik akışında olan Başak burçlarının dikkatli olması gerekiyor.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Koç burcundaki seyahati ortak paylaşımlarınızı ve alacak verecek dengenizi mercek altına almanıza neden olur. Ani tahsilatlar gündeme gelse de harcamalarınızda bir o kadar hızlı olabilir. Çalışma temponuzdaki artış bugün tavan yapar 24 saat size yetmez hale gelebilir. Sağlığınıza özen göstermekte fayda var. Hayatınızdaki önemli bir kadınla aksiyonu ve gerilimi bol bir diyalog kurarsınız.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında yeni adımlar, girişimler, gelişmeler söz konusu olabilir. Karşınıza yeni biri çıkabilir veya ilişkinizde yeni bir evre söz konusu olabilir.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 59' 21" R
Ay
Koç
17° 07' 11" R
Merkür
Koç
20° 11' 19"
Venüs
Boğa
08° 03' 58"
Mars
Koç
04° 08' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 01"
Satürn
Balık
17° 03' 46"
Uranüs
Boğa
22° 40' 37"
Neptün
Balık
29° 04' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 41"
Lilith
Başak
23° 58' 26"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>