Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Planlarını Gözden Geçireceksin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 60%

Arkadaşlık ve sosyalleşme için güzel bir gün. Arkadaşlarınızla bir akşam yemeğine davet edildiyseniz, gidin. Ya da kendi evinizde bir buluşmaya ev sahipliği yapmak istiyorsanız, bunu da yapabilirsiniz! İnsanlarla rahat, açık görüşlü bir şekilde takılmanın keyfini çıkaracaksınız. Son haftalardaki stresinizi biraz eğlenerek ve kahkahayla atmanız gerek. Yani, bu endişeleri kafanızdan atın!

Genellikle güvenilir yargılarınız bugün bazı duygular tarafından bulutlanmış görünebilir. Belki de, kendinizi farklı eylemler arasında karar veremez, biraz dikkati dağılmış ya da ne yapılması gerektiği konusuna bir türlü odaklanamıyor hissederken bulabilirsiniz.İşleri birkaç günlüğüne bırakıp, daha az bedeli olan bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. İşler yarın daha net görünecek, ki bu da yeterince yakın. Gününüzü rahatlayarak geçirin; bir süre işi unutun.

Finans konuları bugün sizi için oldukça belirgin görünüyor. İyi veya kötü bir şey değil, sadece belirgin! Hesaplarınızı kontrol etmeye elinizden geldiğince vakit ayırın ve her şeyin düzende olduğundan emin olun. Faturaları toplayıp, düzene sokmanın zamanı artık geldi! Ayrıca bütçe konularına odaklanmaya çok görünüyorsunuz.

Bugün senin için oldukça keyifli olabilir. İletişim kanallarını açık tut ki bildiklerini insanlara yayabilesin. Aynı zamanda sana gelen önemli bilgileri de yakalamaya hazır ol. Enerjin biraz dengesiz olabilir; yine de güçlü patlamalar gerçekleştirebilir ve egon ile güçlü duygularının varlığını hissedebilirsin.Bugün, psişik ve metafizik konulara ilgisi olan bir grup insanı ağırlayabilirsiniz. Çok özel bir konuk bu toplantıda bir konuşma yapabilir ya da bir tartışmayı yönetebilir. Bu durum orada bulunan herkesi çok heyecanlandırıp memnun edebilir. Tek yaptığınız kahveleri doldurmak ve kurabiye ikram etmek olsa bile muhteşem bir ev sahibi olarak ün salacaksınız. Her şeyden öte, siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçireceksiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yepyeni ve umut dolu bir dünyaya gözlerinizi açmış gibi hissedeceksiniz. Karşılaşacağınız kişiler candan ve şefkatli olacak ve gelecek, yaşamaya değer, aydınlık bir yer gibi görünecek. Bir başka deyişle, muhteşem bir rüyanın içine düşmüşsünüz gibi hissedeceksiniz. Fakat ne yazık ki bu tatlı rüyadan sizi uyandıracak olan alarm kısa süre sonra çalacak. Bu yüzden, hala sürerken, yaşanacak günün tatlı gerçekliğine doymaya bakın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, sosyal çevre, dostlar ön planda olacaktır. İlişkilerde anlayış ve fedakarlık daha önemli olabilir. Beklentiler, hassasiyetler sizden veya karşınızdakilerden yana çalışabilir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde düzenlemeye gideceğin bugünde eşyalarını düzenleyeceksin. Evin dekorasyonu ile yakından ilgileniyorsun. Yeni beslenme programının faydasını yakında göreceksin. Yakın arkadaşlarınla uzun sürecek telefon görüşmelerin olabilir. İlerleyen günler için planlarını gözden geçireceksin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda yeni bir deneyim kazanmak adına kendinizi farklı bir alana sevk ediyorsunuz. Bulunulan koşullar da sizi bu duruma itebilir. Memnuniyetsiz olduğunuz noktalar olsa bile şikayetçi olmak yerine bu durumun size öğreteceklerine ve size duyulan ihtiyaca odaklanarak verilen sorumlulukları yerine getirmelisiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız günlerden birindesiniz. Hayatınızdaki olaylarda bütünü görmek için adımlar atabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi açıkça ifade etmek isteyeceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi aksatıp kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar sizi bekliyor.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde öğrenme hakkınızın dahi kısıtlandığını hissedebilirsiniz. Sakin bir şekilde sorunu halledin. Yüksek enerjiniz çevreniz için efektif olacak.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz, eğitim ve iletişim alanlarında muazzam olumlu etkiler alırken, seyahat edebilir, eşiniz ve sevdiklerinizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Yakın çevre, trafik, kardeşler ve alım satım işlerini ilgilendiren görüşmelerde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi harekete geçirecek bir mektup veya telefon alabilirsiniz. Uzun vadeli bir hedefe ulaşmaya ne kadar yakın olduğunuzu fark edebilir ve bitiş çizgisine giden o son hamle için enerjinizi kullanabilirsiniz. Artık hedef görünürde olduğuna göre, bir sonraki hedefinizin ne olacağını düşünüyorsunuz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Duygularınızı gizlemeyi tercih ederek, karşı tarafın ilgisini daha fazla üzerinizde hissedecek, etkileneceksiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve kendinizi tutkulu hissediyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla zaman geçirmeye özen göstermelisiniz. Protein açısından zengin beslenmeye çalışın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çocuklarınızla yapacağınız küçük tatil size iyi gelecek. Para harcama konusunda aşırılığa kaçtığınız malum. Masraflarınız konusunda kısıtlama yapmak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Gücünüzü kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz..

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 50' 29"
Ay
Kova
15° 22' 58"
Merkür
Koç
17° 31' 12"
Venüs
Boğa
02° 47' 49"
Mars
Koç
00° 50' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 52"
Satürn
Balık
16° 42' 11"
Uranüs
Boğa
22° 25' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 27"
Lilith
Başak
23° 29' 58"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>