Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 70%

Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. Günün enerjisi sizi biraz fazla hassaslaştırabilir. Muhtemelen büyük insan kalabalığı ile çevrili olmak istemeyeceksiniz ve kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkın ve biraz meditasyon yapın. Aklında çok şey olduğunu görebilirsiniz. Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi değerlendirin.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Okuyup araştırma yapmak için uygun bir gündesin. Zihinsel olarak enerjin yüksek olacak ve bilgiyi çok kolay özümseyeceksin. Çözmek istediğin bir sorun varsa, düzgün bir çözüm üretebilirsin. Gün bittikten sonra ise kendini çok iyi hissedeceksin; sonuçta beynini güzel şeyler için kullandın! Zekana ve bilgeliğine güvenmelisin.Bugün öz güveniniz yerlerde olabilir. Geçmişte yaptığınız hatalar aklınıza gelip size musallat olabilir ve bir an için aynı hataları tekrar yapacağınız korkusu sizi ele geçirebilir. Kendinizi delirtmeden önce objektif olmaya çalışın; bu durum arkadaş çevrenizle birtakım sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Eşsiz olduğunuzu ve sizi diğerlerinden ayıran yetenek ve becerileriniz olduğunu hatırlayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pozitif ve negatif her duyguyu daha uçlarda yaşayabilirsiniz. Kendinizi doldurmamaya dikkat edin. Detaylar ve anlık durumlar sizin için daha önemli olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında değişim yapmak için kararlar alabilirsin. Bugün harekete geçiyorsun. Aldığın kararlarda ne kadar ciddi olduğunu çevrenin fark etmesini sağlayacaksın. İletişiminin güçlü olduğu bugünde, arkadaşlarınla mesajlaşırken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın. Akşam saatlerinde dişlerindeki hassasiyet kendisini hissettirebilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü kendinize ayırıyorsunuz. Mutlu olmak için küçük sebepler oluşturarak tüm haftanın yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Bu durumu bir rutin haline getirmek sizi dinlenmeye olduğu kadar daha verimli çalışmaya da teşvik edecektir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda ve ortaklı işler içinde sizi duygusal açıdan meşgul eden daha çok şey yapabilir. Bugün seçim yapmak durumunda zorlanabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer bir mülakat ya da sınav sürecinde iseniz verdiğiniz emek oranında iyi ve kaliteli bir süreç ve eğitim dönemi geçirebilirsiniz. Başarılı olacaksınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çoğu zaman insanlar gerçekten hissettiklerini söylemekten çekinirler çünkü bunun herkes için açık olduğunu düşünürler. İşin gerçeği şu ki, çoğu insan zihin okuyucusu değil ve muhtemelen gönderdiğiniz ince sinyalleri anlamıyor. Açıkça konuşarak onlara yardım edin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz görev hayli zor. İşinizle ilgili kuruntularınızın nedeni, içsel güvensizliğinizden kaynaklanıyor. 

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı canlandırabilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Güvendiğiniz birinden yatırım tavsiyesi istemenizde fayda var. Değer verdiğiniz insanlarla daha fazla zaman geçirerek hayatınıza pozitif enerji katın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor. Hiç istemediğiniz halde sevdiklerinizle tartışmak zorunda kalıyorsunuz. Bugün,ortamınızın daha canlı ve samimi olması için girişimde bulunacak, olumlu sonuç alacaksınız.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 52' 06"
Ay
Kova
15° 46' 17"
Merkür
Koç
17° 32' 01"
Venüs
Boğa
02° 49' 52"
Mars
Koç
00° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 16"
Satürn
Balık
16° 42' 19"
Uranüs
Boğa
22° 25' 56"
Neptün
Balık
28° 57' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 33"
Lilith
Başak
23° 30' 10"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>