Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaycısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yaratıcı yönünüz bugün ön planda olabilir. Gezegensel enerjiler hayal gücünüzü artıracak. Birdenbire bir şiir yazabilir ve sevgilinize okuyabilirsiniz. Veya biraz müzik çalmaya ve bir şarkı bestelemeye karar verebilirsiniz. İçinizde yaşayan âşık ve şair dışarı çıkmak isteyecek. Denemekten korkmayın. Kendinizi yeni yollarla ifade edin ve eğlenin!

Bugün birisini azarlamak ya da eleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz uygunsuz davranışlar sergileyebilir. Biraz sert bir tartışma ile, kısa zamanda çocuğunuzu tekrar yola getireceksiniz. Ya da işyerindebirliği yapmayan bir çalışanınız olabilir. Sorumluluklarını yerine getirme konusunda onlarla konuşmanız gerekebilir. Bugün birisini düzeltmek konusunda utanmayın, çünkü disipline girmeleri gerekir.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

İki farklı yöne çekiliyormuş gibisin. Bir değişim için hazırsın ama muhtemelen bu değişimi bugün yapamayacaksın. Aklını toparlamak için güzel bir zaman. Hedeflerinin listesini yap ve uzun vadeli geleceğini düşün. Fakat eylemlerinde aceleci olma. Günün enerjisi ısrarcı ve aceleci davranışı hoş karşılamıyor. Hem eyleme geçmeden önce biraz oturup meditasyon yapmak iyi gelecektir.Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da bu alanda yeni bir yatırım yapmaya da karar verebilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarına çok güvenmemeye çalışın. Yapılacaklar listesinizin üstünden kend,kendiniz geçseniz daha iyi olacak. Belirli işleri veya görevleri yerine getirmeyi umuyor olabilirsiniz, ancak bugün çevrenizdekiler dikkati dağınık veya güvensiz olabilir. Sadece şu an kendiniz için bir şeyler yapın ve kendinize ekstra zaman ayırın. Sıkı çalışmanızın ve özverinizin işleri yoluna soktuğunu bildiğiniz için bir memnuniyet duygusu hissedeceksiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama, olaylara ve gündemlerinize daha gerçekçi ve zaman zmaan daha karamsar bakma eğiliminde olabilirsiniz. Yapıcı, çözümcü ve pratik olma zamanı. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışmalısınız.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok detaycısın. Evin eksikleri için liste hazırlayıp alışverişe çıkabilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Başak burcuysan, aile içerisinde yapılacak konuşmalarda daha fazla sorumluluk alman gerektiği söylenebilir. Akşam saatlerinde son günlerde ihmal ettiğin kişisel bakımınla ilgilenmek isteyebilirsin.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ince düşünceli davranışlarınız karşı taraf için önemsiz olabilir. Herkesin duygularını yaşama ve aktarma şeklinin farklı olabildiğini unutmamalısınız. Ama yine de bu sizde bir kırgınlığa yol açıyorsa, bunu açıkça ifade etmeniz iletişiminizin iyileşmesi için önemli bir adım olabilir.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gün olabilir. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilişkinize dikkat etmenizde fayda var. Sizi yıpratan konuları akışa bırakmalısınız. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız var ise, ihmal etmemeye çalışın. Gün içinde yapacağınız plan programlar sizi rahatlatacaktır. İş arkadaşlarınızla organize olun.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde harcamada yanlışlıklar yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler bilhassa yanlış yatırım yapmanıza neden olabilirler.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür’ün burç değiştirmesiyle oldukça tempolu bir iş, görev ve sorumluluk akışı sizi bekliyor. Üstlerinizle, yöneticilerinizle görüşmeler yapabilir, görevlerinize, hedef ve planlarınıza zihinsel anlamda daha çok odaklanabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün başkalarının sizden bir şeyler sakladığı hissine kapılabilirsiniz. Sıkışmış ve çok duygusal hissetmelerinden dolayı böyle davranıyorlar. Kabuklarını kırmanın yolu, onlara zorbalık yapmak yerine neler yaşadıklarını anlamaktır.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygulardan çok, akılcı ve çıkarlarınıza uygun kişilerle görüşmeyi tercih edeceksiniz. Grup arkadaşlarınızla, fiziksel aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz önemli adımlar atacak ve onlarla daha çok vakit geçireceksiniz. 

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün içinize kapanma eğilimine girebilir, insanlardan uzaklaşıp yalnız kalmaya çalışabilirsiniz. İletişim veya paylaşım konularında da isteksiz olabilirsiniz. Aklınızdan geçenleri ya da iç dünyanızı kimseye açmayabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnun değilsiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirmelisiniz. Kendinize güvenin ve her şeyi başarabileceğinize inanın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için, bazı yolculuklar söz konusu olacak. Özellikle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle birlikte olmak istiyorsunuz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 40' 07" R
Ay
Oğlak
28° 40' 35"
Merkür
Koç
16° 59' 24"
Venüs
Boğa
01° 18' 30"
Mars
Balık
29° 55' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 56"
Satürn
Balık
16° 35' 51"
Uranüs
Boğa
22° 21' 41"
Neptün
Balık
28° 54' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 23"
Lilith
Başak
23° 21' 56"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 30/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>