Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Teknolojik Aygıtlarla Problemler Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Bugün başkalarına çok güvenmemeye çalışın. Yapılacaklar listesinizin üstünden kend,kendiniz geçseniz daha iyi olacak. Belirli işleri veya görevleri yerine getirmeyi umuyor olabilirsiniz, ancak bugün çevrenizdekiler dikkati dağınık veya güvensiz olabilir. Sadece şu an kendiniz için bir şeyler yapın ve kendinize ekstra zaman ayırın. Sıkı çalışmanızın ve özverinizin işleri yoluna soktuğunu bildiğiniz için bir memnuniyet duygusu hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama, olaylara ve gündemlerinize daha gerçekçi ve zaman zmaan daha karamsar bakma eğiliminde olabilirsiniz. Yapıcı, çözümcü ve pratik olma zamanı. Bardağın dolu tarafını görmeye çalışmalısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün teknolojik aygıtlarla ilgili problemler canını sıkabilir. 16.36’dan 21.30’a kadar Ay boşlukta hareket ediyor. Duygusal hayatında kapattığın konular sen istemesen de karşına geliyor. Kafanı dağıtmak için başka konularla meşgul olmak isteyebilirsin. Yaza fit şekilde girmek için evde spor yapmayı düşüneceksin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dengede kalmakta zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Böyle bir sorun yaşıyorsanız neyi az neyi çok yaptığınız konusuna odaklanmalısınız. Eşitliği ve hakkaniyeti sağlamak kendinizi iyi hissetmenizi, duygusal tepkilerden uzaklaşmanızı sağlayacaktır.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün enerjinizi daha keyifli konulara odaklamaya bakın. Ancak aşkta ve çocuklarla ilgili konularda bazı hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde harcamada yanlışlıklar yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişiler bilhassa yanlış yatırım yapmanıza neden olabilirler.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayal gücünüz çok yükseğe uçmalı. Yazı, müzik veya dansla ilgileniyor olun, yaratıcı ilhamınızdan en iyi şekilde yararlanın. Yapmazsanız, fikirleriniz ortaya çıkar çıkmaz kaybolabilir. Çok meşgulseniz, en azından bunları geliştirmek için olasılıkları not almak için zaman ayırın. 

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda  anlaşmalara imza atacaksınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların hislerine karşı hassaslık geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kişilerden yayılan her türlü titreşimi özümseyebilir, kendi iç dünyalarında hissettiklerini, siz de kendi içinizde hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında çekici ve sevgi dolu bir kişiyle tanışacaksınız. Kariyeriniz hakkında önemli değişiklikler yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. İçinizdeki sorunlarla başa çıkmakta zorlanıyorsanız, bir uzmandan destek alabilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ortak ilişkilerinize güçlü bir bakış açısı ile yaklaşmanız, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini almak zorundasınız. Aksi taktirde; çabalarınızın boşa gitmesine neden olabilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 50' 38" R
Ay
Kova
01° 08' 55"
Merkür
Koç
17° 03' 45"
Venüs
Boğa
01° 31' 51"
Mars
Koç
00° 03' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 03' 28"
Satürn
Balık
16° 36' 48"
Uranüs
Boğa
22° 22' 18"
Neptün
Balık
28° 55' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 59"
Lilith
Başak
23° 23' 08"
True Node
Koç
15° 20' 52"
Son Güncelleme : 30/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>