Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Tedbiri Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün özellikle tutkulu ve seksi hissediyor ve romantik bir karşılaşma yaşamak istiyorsunuz. Planladığınız bir randevunuz bile olabilir. Ancak, bu buluşma sizin veya partnerinizin kontrolü dışındaki nedenler yüzünden ertelenirse şaşırmayın. Eğer öyle olursa, bu duygularınızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebilirsiniz. Romantik romanlar ve filmler de iyi bir aktivite olabilir, tabii asla gerçeği kadar olmasa da!

Bugünün bulmacasının parçaları sizin için uygun olmayabilir ve bunun nedenini hiç bilmemeniz mümkün. Bu iyi bir şey. Tam olarak anlamadığınız şey üzerinde fazla stres yapmayın. İşlerin yürümesinin yolu dinlemekten geçiyor. Her iki tarafta da mutlaka ayarlamalar yapılmalıdır, ancak bu ancak her iki taraf da kulaklarını açmaya ve birbirlerinin bakış açısını anlamaya istekliyse gerçekleşebilir.

Anne-babanız ya da sizinle ilgisi olan başka bir çift bir dizi ev içi sorunlarla boğuşuyor. İkisi de sizinle derdini paylaşabilir ve siz ortada kalmak istemiyorsunuz. Söylediklerini dinleyin ama kesin yargılarda bulunmayın, tavsiye veya görüşlerinizi söylemeyin ya da bir taraf tutmayın. İkisiyle de aranızı bozmak istemezsiniz, fakat şu an, ikisi de size kolaylık sağlamayacak.

Bugün pratik, sakin bir modda olmalısın. Yapman gereken işleri yapmak için ihtiyacın olan konsantrasyonu bulacaksın. Görevlerinin bir listesini hazırlayabilirsin. Yaptıkça görevlerin üzerine çizikler atmak seni oldukça tatmin edecektir. Ayrıca uzun vadeli planlarına da bir göz atmak isteyeceksin. Hayattan ne istediğine dair ekstra iç görüye sahip olacağın bir gün.Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde abartılı durumlar, romantizm, yüksek duygular ortaya çıkabilir. Partnerlerinizle birlikte ileri tarihli ortak programlar yapabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunda kişisel gelişimine odaklanmak istiyorsun. Maddi konular için kendine bir yol haritası çıkarmak isteyebilirsin. Gelecek için tedbirlerini elden bırakmıyorsun. Akşam saatlerinde beklemediğin bir telefon görüşmesi ile hakkında yapılmış konuşmalar olduğunu öğreneceksin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne herhangi bir çocuğa ilgi göstermek ile başlayabilirsiniz. Birlikte eğlenmek size çocukluğunuzu hatırlatabilir. Çıkaracağınız sonuçlar o dönemin olumsuz yanları yerine bunların size katkıları ve iyi anılarınız olursa her günü aynı keyifle geçirmeniz kaçınılmaz olacaktır.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde biraz daha dikkatli olmalısınız. Güvenlik konuları yüzünden harekete geçebilirsiniz. Aynı zamanda toprakla ilgili işler de gündeme gelebilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönemde yavaşlamayı öğrenebilirsiniz. Kendinizi bugünlerde mesleki konularda çok istikrarlı hissedemeyebilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Buzdolabınızda tarihi geçmiş bir yemek olabilir ve bunu fark etmeden yiyebilirsiniz. Bu aralar mideniz çok hassas olduğu için böyle bir durum felakete dönüşebilir. Bugün yedikleriniz konusunda ekstra dikkatli olmalısınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. İş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek, kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. Bugünlerde seyahatleriniz gündeme gelecek.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm vaktinizi günlük işlerinize ve bunların detaylarına ayırabilirsiniz. Genel olarak kendi başınıza çalışma eğiliminde olabilirsiniz ama deneyimli kişilerden bazı destek taleplerinde bulunmanın da sizin yararınıza olacağını aklınızda tutun.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin arkadaş çevresinden hoşlanmıyor olabilirsiniz. İş yerinizde karmaşık bir gün geçirebilirsiniz ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlarla birlikte olmak isteyeceksiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün her şeyi çok çabuk kavrayabiliyor ve olaylara etkili çözümler getiriyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 45' 14"
Ay
Kova
14° 07' 18"
Merkür
Koç
17° 28' 37"
Venüs
Boğa
02° 41' 09"
Mars
Koç
00° 46' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 16' 36"
Satürn
Balık
16° 41' 43"
Uranüs
Boğa
22° 25' 32"
Neptün
Balık
28° 56' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 09"
Lilith
Başak
23° 29' 22"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>