Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Boş Vakitlerini Değerlendirmek İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Bugün, pratik işler üzerine odaklanabilirsiniz. Hatta evinizde fiziksel birşeyler yapmak bile isteyebilirsiniz. Bahçe veya manzarayla ilgili bir şeyler yapmak ilginizi çekebilir. Ya da, garajı temizlemeye karar verebilirsiniz. Ev içerisinde bazı tamirat işlerine girişebilirsiniz. Zihniniz temizlendikçe ve elleriniz bir şeylerle meşgul oldukça bir tür hareket yogası size iyi gelecek. İlham verici müzikler açın ve yaptığınız şeyin keyfini çıkarın.

Birine bakıcılık yapabilirsin. Arkadaşına büyük ağabeyi oynayabilirsin. Dostun ailesi veya sevgilisiyle sorunlar yaşıyor olabilir. Durum onu soyutlanmış hissettiyor gibi görünüyor. Onu elinden tutup yemeğe çıkarmalısın. Açılması ve konuşması için onu cesaretlendir. Kafasını boşaltıp modunu yenilemesi için ona yardım eli uzat.Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da bu alanda yeni bir yatırım yapmaya da karar verebilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri, sorumluluklar ve yapılacaklar ön planda olacaktır. Sağlığınızla ilgili hizmetler alabilirsiniz. Başardığınızı görmek sizi daha tatmin hissettirecektir.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün boş vakitlerini farklı bir şekilde değerlendirmeyi düşünüyorsun. Evde kullanmadığın eski eşyalarını değerlendirmek için kreatif yönünü kullanacaksın. Yalnız bir Başak burcuysan, eski sevgilin seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir. Çekimser davranmak istemesen de arkadaşlarının fikirlerini de merek ediyorsun.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sorunlarla uğraşabilirsiniz. Üstesinden gelmekte zorlanıyor iseniz ekip arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Bu yüzden kendinizi yetersiz hissetmek yerine sorunları görebilmenin bir nimet olduğunu ve buna sahip olduğunuz için sevinmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda bugün yoğunluk olabilir. Sizden daha fazla sorumluluk almanız istenebilir. Beklentide olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte planlayacağınız işler daha kolay akabilir. Bugün çok daha rahat kendinizi ifade edebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partner ailesi ile olan ilişkilerin gelişebileceği bir gündesiniz. Onları yemeğe davet etmek ya da ilişkileri yakınlaştırmak için farklı planlamalar yapmak için uygun bir gün.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlar, fakslar ve e-postalarla çalışarak çoklu görev modunda olacaksınız. Önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamları hesaplamanız veya bir rapor yayınlamanız gerekiyorsa, belirli verileri gözden kaçırabilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi, kısıtlandığınız duygusu içinde hissedecek; düşüncelerinize belli bir mesafe ve disiplin getireceksiniz. Paylaşımlarınızda savunma mekanizması geliştirdiğiniz için, sizinle kimse tartışmak istemiyor.

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yabancılarla biraraya gelme şansınızın olacağı bir gün geçireceksiniz. Kendileriyle birlikte bulunacağınız ortam, işle de ilgili olabilir, eğlenceye yönelik de. Ne olursa olsun, geçirdiğiniz vakit son derece keyifli olabilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile aranızda çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma geçebilir. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Hayata başka bir açıdan bakmaya başlayacaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Titiz yapınız her konuda kendini gösteriyor. Olaylara çevrenizden çok farklı bir bakış açısı ile yaklaştığınız için, sizi anlamaları zor oluyor. Bugün istemeseniz de şans size gelecek. Kazançlarınız konusunda girişimciliğiniz destek görecek.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 37" R
Ay
Yay
29° 23' 14"
Merkür
Koç
16° 18' 22"
Venüs
Koç
28° 36' 46"
Mars
Balık
28° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 10"
Uranüs
Boğa
22° 14' 12"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 57"
Lilith
Başak
23° 07' 22"
True Node
Koç
15° 25' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>