Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kızgınsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün ailenize özel ilgi göstermeniz için iyi bir zaman. Sevdiğiniz birinin ekstra ilgiye ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Birkaç saatinizi ayırın ve çocuğunuzla sohbet edin. TV'nin başında öylece durmayın, sizi birbirinize yakınlaştıracak bir diyalog kurun. Ya da eşinizi/sevgilinizi samimi bir restoranda akşam yemeğine davet edebilirsiniz.

Bugün, başkalarıyla çok iyi bağlantı kuramadığınız bir hafta olabilir. İnsanlar gereksiz yere bir sebepten dolayı acımasız olabilirler. Bu acımasızlıklar üzerinde fazla duygusal bir şekilde durmamaya çalışın. Kendinizle etrafınızdaki dram arasında güvenli bir mesafe bırakın. Bir sonraki adım, sizi bir bataklığa yollayabilir, bu yüzden sizi dışarı çekmeye yardımcı olacak iyi bir arkadaşınız olduğundan emin olun.

Bugün arkadaş çevrenizde bazı değişiklikler olabilir. Yeni yüzler görebilirsiniz ya da arkadaşlarınızdan bazıları farklı bir yere taşınabilir. Bu sizi biraz tuhaf hissettirebilir. Kendinizi geleceğinizle ilgili endişenenirken ve kişisel veya profesyonel seçimleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Ani karar vermeyin. Eğer şu anda olduğunuz yerde kalırsanız, yakında her şey kafanızda daha da netleşecek.

Kendini kolla. Belli ki dikkatini odaklaman gereken şeyler var. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünarkadaşlarınızla ilişkileriniz ön planda olabilir. Eğitim ve sınavlarla ilgili beklentilerinize odaklanabilirsiniz. İş bağlantılı yolculuklar gündeme gelebilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duymak istemeyeceğin konular kulağına gelebilir. Bugün hakkında yapılmış konuşmalara tanıklık edebilirsin. Duydukların karşısında kızgınlığını gizleyemeyeceksin. Çocuğu olan bir Başak burcuysan, derslerinde çocuğuna yardım edeceksin. Evli bir Başak burcuysan, ev işlerinde eşinden daha fazla yardım beklediğini dile getireceksin.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın figürleri ile aranızda gereksiz bir kıskançlık olayı yaşanabilir. Başarılarınızı kıskananlar size engel olmaya çalışacaktır. Kimin ne dediğini çok umursamamalı, oluşturulan bu kaosun dışında kalmalısınız.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda daha kararsız davranabilirsiniz. Açık düşmanlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yoğunlaştığınız işlerin sorumluluğunu başkasına teslim etmeyin. Davalar gündeme gelebilir. Ortağınızla ilgili konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçici ya da kısa vadeli seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir gün. Sosyal olacağınız ancak arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşte olsanız da olmasanız da odak evinizde ve ailenizde olacaktır. İşleri rayına oturtmak için zaman ayırın ve hayatınızda kişisel ilişkilerinizle ilgili iyi bir dengeye sahip olduğunuzdan emin olun. Gerekirse önceliklerinizi değiştirin.

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık çok gerilerde kalan nostaljik ilişkilerinizdeki serüvenleri bir kenara bırakın. Çünkü, o kişi aklınızın bir köşesinde yer etmiş durumda ve zaman zaman küllerini deşiyorsunuz.  Yollarınız bir daha kesişmeyecek, farkındasınız. 

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eski sevgilinizden karışık bir mesaj alabilirsiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya ve kendinizi geliştirmeye devam ediyorsunuz. Hayatınıza eğlenceli bir şeyler eklemek isteyeceksiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aynı anda bir çok işi bir arada yapmanız sayesinde, kendinize daha fazla zaman ayırabiliyorsunuz. Bugün karşıt burcunuzda yer alan Ay'dan etki alıyor ve fikirlerinizde değişimler yaşıyorsunuz. Partnerinizin sizi anlaması güçleşebilir.

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 13"
Ay
Kova
18° 12' 14"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Boğa
03° 02' 42"
Mars
Koç
01° 00' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 42"
Satürn
Balık
16° 43' 13"
Uranüs
Boğa
22° 26' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 08"
Lilith
Başak
23° 31' 19"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>