Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayrıntılarla Uğraşıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevgiliniz ile romantik bir akşam planlamak isteyebilir ve birlikte şık bir akşam yemeği için dışarı çıkmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir şişe şarap alın ve yavaşça yudumlayın. Umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşun. İlişkinizdeki hedeflerinizi ifade edin. Bu kişiye biraz daha bağlılığınızı göstermek istiyorsanız, bugün konuşmanın tam zamanı. Tutkularınızı takip etmek için harika bir gün.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Bugün hayranı olduğunuz ünlüyle ilgili skandal bir haberle karşılaşabilirsiniz. Bu sizi bir döngüye sokabilir ve küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Ancak şu anlık duygunuzla hareket etmeyin. Duyduklarınızın çoğu dedikodudan ibaret ya da safsata haber olabilir. Şaşırtıcı olabilir fakat olayları bir de hayran olduğunuz ünlüden dinlemek isteyebilirsiniz. Ancak o zaman objektif düşünebileceksiniz.

Bugün duyduğun her şeye inanmazsan iyi edersin. İlginç dedikodular kulağına gelebilir ve insanlar sürekli söylentilerden bahsedebilir. Yanlış bilgilerin seni kaygılandırmasına veya yargılarını gölgelemelerine izin vermemelisin. Kısa süre sonra, eğer sabredebilirsen, gerçekte olan biteni öğreneceksin. Korku ve paniğe ise hiç gerek yok!Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin ne denli hızlı değiştiğini görmek sizi biraz huzursuz edebilir. Düzenelerce müşteri size ulaşmaya çalıştığı için telefonunuz susmamacasına çalabilir. Gün boyu anlaşmalar yapılabilir ve bazıları da bozulabilir. Bu tempo başınızı döndürecek! Bağlı çalıştığınız biri önemli konularda pek çok kez fikrini değiştirebilir ve bu da günlük planınızı alt üst edebilir. Yeniden düzene girmeniz birkaç gün alabilir bu yüzden her şeyin hemen çözülmesini beklemeyin.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, sosyal çevre, dostlar ön planda olacaktır. İlişkilerde anlayış ve fedakarlık daha önemli olabilir. Beklentiler, hassasiyetler sizden veya karşınızdakilerden yana çalışabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde olduğun bugünlerde ailene duyduğun özlem artıyor. İşin gereği ailesinden ayrı yaşayan bir Başak burcuysan, görüntülü arama ile özlem gidermek isteyebilirsin. Ailenle konuşmanda öğreneceğin haberler olabilir. Evli bir Başak burcuysan, ev işlerinde ayrıntılara takılman, eşinle aranda tartışmalara yol açabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer planınızda şanslı olduğunuz bir gün olacaktır. İş başvurularınıza ve bazı çalışmalarınıza olumlu geri dönüşler almanız enerjinizi yükseltiyor. Bu motivasyonu koruyun, zira ilerleyen günlerde koşullar değiştiğinde buna fazlasıyla ihtiyaç duyacaksınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ilişkide olduğunuz insanlarla daha fazla ilgilenmeniz gereken durumlar içinde kalabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın. Bazı konularda detaycı ya da kontrolcü tavrınız sizi zor duruma sokabilir. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Bugün eşinizle ilgili işler yüzünden planlarınızı yenilemek durumunda kalabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçici ya da kısa vadeli seyahat planlarınızı gerçekleştirmek için uygun bir gün. Sosyal olacağınız ancak arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarından gelen sezgisel izlenimler rahatsız edici olabilir. Arkadaşınız hasta mı veya kontrolü dışındaki olaylardan rahatsız mı? Kendisi muhtemelen bunun hakkında fazla konuşmak istemeyecektir, bu yüzden zamanı geldiğinde size neler olduğunu söylemesine izin vermelisiniz. Bu sizin için can sıkıcı olabilir, ancak sabırlı olun. Şimdilik yapabileceğiniz tek şey bu.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, uğraş verdiğiniz alanda kendinize sabırlı olmayı telkin edin ya da yakın çalışma arkadaşınızın yardımını isteyin. Kısa bir süre için, faaliyet konunuzu ona devretmeyi de düşünebilirsiniz. Ayrıntıları abartarak süreyi uzatıyorsunuz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte geçirdiğiniz her anın tadına varacaksınız. İş yerinizde kendinizi durdurulamaz hissedeceksiniz ve ortaya çok başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. Hayatınızdaki her şey yoluna girmeye başlıyor.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bazı olayları yeniden irdelemenin zamanı geldi. Yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca değerlendirmelisiniz. Bugün, finans konularında gezegenler, sizi olumlu destekliyor. İsteklerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 38' 46"
Ay
Kova
12° 34' 20"
Merkür
Koç
17° 25' 28"
Venüs
Boğa
02° 32' 56"
Mars
Koç
00° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 03"
Satürn
Balık
16° 41' 08"
Uranüs
Boğa
22° 25' 09"
Neptün
Balık
28° 56' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 47"
Lilith
Başak
23° 28' 38"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>